Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor opnieuw voegen en schoorsteen repareren:

Opnieuw voegen en schoorsteen repareren

Bij de bouwkundige keuring van ons nieuw aangekochte pand werd vermeld dat de voegen vernieuwd moeten worden en de schoorsteen gerepareerd. Graag een indicatie van de kosten. Gaat om ongeveer 140-150 m2.
Onze klant uit Dongen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opnieuw voegen en schoorsteen repareren uit heel Nederland:

Regenkap plaatsen en schoorsteen herstellen

Ik zou graag een regenkap willen plaatsen op de schoorsteen. Tevens zijn er ook wat bakstenen en voegen kapot van de schoorsteen. Gelieve hier een offerte van te ontvangen.

Schoorsteen voegen en impregneren

Onze schoorsteen moet wegens slecht onderhoud opnieuw gevoegd worden en daarna geïmpregneerd. Het betreft een twee onder een kap woning. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Schoorsteen deels verwijderen

Schoorsteen (zie foto) is 5,1 meter hoog (79 steenlagen) exclusief de twee pijpen. De bovenste 55 lagen (442 stenen + voegen = 1,03 m3), de twee pijpen en de metalen bevestiging aan het dak moeten verwijderd worden. Daarna moet de schoorsteen met zeil en spanbanden (of anderszins) waterdicht gemaakt worden totdat de verbouwing zal beginnen. Opruimen en afvoeren doe ik zelf. Mogelijk zijn de twee pijpen asbesthoudend.

Schoorsteen verwijderen van zadeldak

Wij hebben op ons zadeldak onder in het schuine dakvlak een gemetselde schoorsteen staan van 5,1 meter hoog (79 lagen metselwerk). Wij willen de bovenste 55 metsellagen, de twee pijpen en de metalen bevestiging aan het dak laten verwijderen. Het gaat om 442 stenen met voegen. Daarna moet de schoorsteen met zeil en spanbanden of anderszins waterdicht gemaakt worden totdat onze verbouwing zal beginnen. Opruimen en afvoeren van het puin verzorg ik zelf. Mogelijk zijn de twee pijpen asbesthoudend, dat moet nog nader worden onderzocht. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Schoorsteen voegen, impregneren en lood nakijken

De voegen zitten zodanig los dat het met hevige storm naar binnen sijpelt. We zouden graag de complete schoorsteen gerenoveerd hebben (de voegen dus). Graag ontvangen we hiervoor een offerte.

Schoorsteen opknappen

De schoorsteen in ons jaren '30 huis heeft naar ons idee een opknapbeurt nodig. Mogelijk moet de binnenpijp vervangen worden en is het nodig om het gedeelte van de schoorsteen op het dak opnieuw te voegen. Kunt u mij een vrijblijvende offerte toesturen van de verwachte kosten?

Schoorsteen op plat dak renoveren

Ik wil de schoorsteen van mijn woning met plat dak repareren. De voegen moeten eruitgehaald worden en er moet nieuwe voeg geplaatst worden. De schoorsteenkanalen en schouw zijn al weggehaald, maar af en toe druppelt het door bij regen. Er is waarschijnlijk een lekkage bij de schoorsteen.

Schoorsteen renoveren

Onze schoorsteen heeft wat schade. Bij de buurman mist sowieso 2 loodloketten. Het is een mandelige schoorsteen samen met de buren. De schoorsteen is bijna 29 jaar oud. De loodloketten, 12 stuks, en het voetlood zouden vervangen moeten worden. Daarnaast dient de oude voegen verwijderd te worden en opnieuw geplaatst.

Schoorsteen impregneren en opnieuw voegen

De schoorsteen heeft een aantal nieuwe voegen nodig. Schoorsteen moet opnieuw geimpregneerd worden. Tevens moet de bovenplaat opnieuw aangesmeerd worden. Controle/vervangen lood. Het huis is gebouwd in 1987. Plaats Uithoorn. Graag een kostenindicatie en eventueel meerwerk aangeven.

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen lekt Is aan renovatie toe Veel voegen zijn geheel weg Etc

Partners

Partners van Casius