Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor opnieuw voegen en schoorsteen repareren:

Opnieuw voegen en schoorsteen repareren

Bij de bouwkundige keuring van ons nieuw aangekochte pand werd vermeld dat de voegen vernieuwd moeten worden en de schoorsteen gerepareerd. Graag een indicatie van de kosten. Gaat om ongeveer 140-150 m2.
Onze klant uit Dongen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opnieuw voegen en schoorsteen repareren uit heel Nederland:

Schoorsteenreparatie en -onderhoud

1 schoorsteen lekt. De bovenzijde van beide schoorstenen repareren/bijsmeren. Het uitslijpen van de bestaande voegen, reinigen, opnieuw voegen en impregneren van de schoorstenen alsmede het loodwerk vervangen/repareren.

Voegen vervangen, buitenmuur stucen en kozijn schilderen

Metselwerk Gevelconstructie metselwerk Herstellen Loodslabben opgaand werk Scheuren niet constructief 2,00 st Herstellen Schoorsteen metselwerk Scheuren niet constructief 1,00 pst Vervangen voegwerk schoorsteen Uitgespoeld/afwezig voegwerk 2,00 m2 Stukadoorwerk Gevelafwerking stucwerk Vervangen stucwerk Onthechting van ondergrond 17,00 m2 Schilderwerk Buiten schilderwerk betonconstructie Groot schilderwerk betondorpels Afbladderen 2,00 m2 Buiten schilderwerk kozijn&raam hout dekkend 3,00 m2

Gevel voegen en schoorsteen vervangen

Meneer / mevrouw, Wij zoeken een bedrijf dat op korte termijn onze schoorsteen kan vervangen en van een deel van de buitenmuren kan vervangen. Wij zien graag een offerte tegemoet. Hartelijke groet,

Schoorsteen opnieuw voegen

Slechte voegen en barsten in schoorsteen hebben doorslag veroorzaakt. Schoorsteen moet opnieuw gevoegd worden. Ongeveer 4 m2

Schoorsteen restaureren

Wij hebben lekkage in onze 2 onder 1 kap woning die waarschijnlijk een gevolg is van de slechte staat van de gemetselde schoorsteen. Onze loodgieter vermoedt dat het vervangen van de voegen en eventueel impregneren het probleem zouden oplossen. De schoorsteen is ongeveer 1 meter hoog.

Renoveren van de schoorsteen

Graag zouden wij onze schoorsteen opnieuw laten voegen, het lood vervangen (waar nodig) en het geheel laten impregneren. De woning telt 3 woonlagen. Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave.

Daklekkage repareren

Momenteel lekt het op zolder. Graag een gespecificeerde offerte voor de reparatie schoorsteen: - afsmeren van de kop van de schoorsteen met een speciaal middel - opnieuw voegen van enkele voegen met mortel - de gehele schoorsteen impregneren met impregeneermiddel - 4-6 door klant aangeleverde dakpannen inhangen

Takken rondom de schoorsteen verwijderen en voegen herstellen

Kale takken weg halen van de schoorsteen en waarschijnlijk de voegen herstellen. 3 hoog achter.

Voegen van buitenkant schoorsteen vervangen

De voegen van de schoorsteen van onze hoekwoning dienen te worden vervangen. Het gaat om een schoorsteen van ongeveer 1 meter hoog en 60 cm breed. De schoorsteen is in gebruik.

Schoorsteen opnieuw voegen

Mijn buren en ik willen graag onze schoorsteen opnieuw gevoegd hebben. Het gaat om een schoorsteen/nieuw daklood. Wat kost dat?

Partners

Partners van Casius