Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Dinteloord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Dinteloord heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Dinteloord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Dinteloord of directe omgeving.

23 klanten uit Dinteloord bevelen een bij Casius in Dinteloord aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Dinteloord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van de gevels van 212 appartementen, het isoleren en bekleden van een buitengevel, buitengevel schuren, een vrijstaande woning voorzien van betere isolatie, het isoleren en stucen van een kopgevel, gevel renoveren, gevel thermisch isoleren, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, buitenmuur isoleren en bekleden, gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Dinteloord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevel renovatie

De woning betreft een rijksmonument (dijkwoning) waarvan 1 bestaande gevel herstelwerkzaamheden behoeft m.b.t. de cementering. De huidige cementlaag ontbreekt op diverse plaatsen, of zit los. Gevel betreft een nagenoeg gesloten gevel met 1 raam (op verdieping). Ter plaatse van het raam en een van de gevelankers is momenteel sprake van vochtdoordringing naar de binnenzijde. Het totale geveloppervlak bedraagt ca. 35 m2. Naast de gevel dient ook de cementering van de schoorsteen hersteld te worden. Tenslotte behoeven de dakranden en nokvorst opnieuw aangesmeerd te worden. De beoogde werkzaamheden zijn het begin van verdere uitwendige herstelwerkzaamheden van de woning (o.a. voegwerk herstellen, natuurstenen dakranden plaatsen, etc.). Bij voorkeur zijn de nadere werkzaamheden eveneens door u uitvoerbaar. Dit uiteraard in nader overleg.

Schuur bekleden

Het gaat om een schuur van 7.5 meter breed en 7.2 meter hoog, er zit nog een garagedeur in en een raam. We willen dit isoleren en met zwarte potdekselplanken laten afwerken.

Gemetselde kolommen en een poort maken

Ik wil bij mijn oprit een fundering met gemetselde kolommen en een elektrisch bedienbare poort met verlichting laten plaatsen. De huidige bestrating moet worden verwijderen, de ondergrond moet worden afgegraven en er moet een gewapende fundering worden gestort van ongeveer 5,6 meter lang. Daarop moet aan 2 zijden een gemetselde kolom van 30 x 30 cm worden gemetseld van 75 cm hoog met muurafdekkers. De kolommen moeten middels wapening met de fundering worden verbonden. In de fundering moet een bevestigingspijp worden aangebracht voor de sluiting van de poort. De afstand tussen de kolommen is 5 meter. Het voegwerk moet worden uitgevoerd overeenkomstig die van de woning. Tussen de kolommen moet een grondkabel voor elektra worden geplaatst. Op de bovenzijde van de kolommen komt verlichting. Bij 1 kolom komt aan de achterzijde een schakeldoos. Er is een mantelbuis van ongeveer 20 mm nodig voor een laagspanningskabel tussen de kolommen, voor aandrijving van de elektrische poortopener, aan de achterzijde van de kolommen. Het elektra wordt aangesloten door opdrachtgever. Er moet een poort worden afgehangen aan scharnieren die aan de kolommen worden bevestigd. De bestrating moet weer worden aangeheeld en bouwafval moet worden afgevoerd. Opdrachtgever levert de bakstenen, de grondkabel voor verlichting, de laagspanningskabel voor de bediening, de poort (eventuele bevestigingsmaterialen in overleg) en pijp die halverwege de kolommen wordt geplaatst. De oprit ligt aan de straatzijde bij een hoekwoning en is goed bereikbaar.

Muurtje metselen voor een broeikas

Er dient metselwerk te worden uitgevoerd voor het plaatsen van een broeikas op een muurtje, ijsselsteentjes. De totale lengte is ongeveer 18 meter en 75 cm hoog. De beton fundering wordt gelegd,niet in offerte meenemen.

Lage muur voor hobbykas maken

Ik wil graag twee offertes bij u opvragen. 1 Voor een muurtje (ongeveer 50 cm boven de grond, totale hoogte 60 cm) laten metselen waar een broeikas op geplaatst moet worden. Totaal oppervlak circa 11 m2. Er is een fundering is aanwezig. De muur moet worden opgetrokken van ijsselsteentjes (nog aan te schaffen). 2 Een prijsindicatie voor een tuinmuur (vrijstaand) van ongeveer 9 meter lang en 2 meter hoog om leibomen tegenaan te laten groeien, ook van ijsselsteetjes. De oude schutting verwijder ik zelf. Er is voor de nieuwe muur nog geen fundering aanwezig. Ik hoor graag van u.

Voegwerk vervangen buitenshuis

De oude voegen van de buiten muren eruit halen en dan moeten er nieuwe voegen in. Het gaat om ongeveer 10 a 15 m².