Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Deurne of directe omgeving.

71 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kantoorpand gevel afwerken en isoleren, gevel isoleren, buitengevels renoveren, buitenmuren volledige woning opknappen, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren, gevel reinigen, voegen en wit schilderen, buitenkant van de gevel isoleren en afwerken, garage metselen, buitenzijde isoleren en afwerken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Wanden van een bungalow isoleren

Ik zoek een isolatiespecialist die de wanden van mijn bungalow kan isoleren. Het betreft een bungalow uit 1970. Rond 1990 is deze geïsoleerd met UF schuim. Het gaat om 130 m2. Het isoleren moet via buiten gebeuren. Na het isoleren wil ik dat het word afgewerkt met stuc/crepiwerk. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Schutting metselen

Ik zoek een metselaar die een schutting kan metselen van 10 meter lang en 2 meter hoog met antraciete stenen. De huidige schutting verwijder ik zelf. Er is geen poort nodig. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Metselwerk aan de woning

Ik wil samen met de buurman een stuk aan de achterkant van het huis metselen. De aanbouw aan mijn huis wordt ongeveer 6*3, met daarachter 3*3. Bij de buurman staat daaraan vast dan 3*3 en 3*3. In totaal ongeveer 300 M2 muur (enkel of delen door 2 voor spouw). Stelwerk wordt gedaan door ervaren timmerman, alleen metselen nodig. Materiaal kan vooraf geregeld worden, maar in overleg ook deels door de vakman.

Voegwerk aan aanbouw en garage

Ik zou graag een offerte ontvangen voor: - 14m2 voegwerk metselstenen aanbouw - 100m2 voegwerk metselstenen garage - 95m2 voegwerk schoonwerk kalkzandsteen binnenblad garage Inclusief leveren materialen.

Gemetselde schutting met hout maken

In een nieuwbouw wijk willen we met meerdere buren een gemetselde muur met houten schotten ertussen. Uitgangspunt 1: in totaal ongeveer 94 meter schutting en 2 poorten van 1 meter. Uitgangspunt 2: een offerte voor de complete blok. In totaal 130 meter en 9 poorten van 1 meter. Er zijn er al die aangegeven hadden dat ze liever compleet hout willen hebben. Maar wil graag een goede vergelijking zodat de rest ook daadwerkelijk kan kiezen. Er is een tweetal Excel sheets met de maatvoeringen. Het gaat om Project Facade Deurne. Ik heb afbeeldingen van wat ik zo gezien heb op internet. Graag bij offerte een plaatje zetten wat jij aanbied. Waarschijnlijke oplevering van de huizen is eind maart. Graag een eerste reactie per email, ik heb erg slechte ontvangst met mijn telefoon.

Waterslagen vervangen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het vervangen van twee raamdorpels/waterslagen. Het betreft een lengte van 119. 5cm x 15cm en 99cm x 15cm, hardsteen geschuurd. Huidige waterslagen zitten onder een overkapping, onder de houten kozijnen (begane grond). Graag ook de natuurstenen dorpels leveren, indien noodzakelijk kan ik desgewenst bij een lokale leverancier de dorpels op maat laten leveren.

Schoorsteen reinigen en impregneren

Schoorsteen is zwart uitgeslagen en dient gereinigd en geimpregneerd te worden. Grootte ong. 9 m. Hoog, 1m. Breed. Graag offerte

Buitengevel impregneren van de woning

Het betreft de buitengevel van de woning die wij graag laten impregneren. De gevel is ongeveer 45 m2. Daarnaast dient er 10 m2 spouwmuurisolatie aangebracht te worden.

Gevel van een bedrijfspand laten reinigen

Ik wil graag de gevel van een bedrijfspand laten reinigen. Het gaat om damwand profielen die groene aanslag hebben, gevel is ongeveer 8 m hoog en 30 m lang. Graag ontvang ik informatie betreffend de kosten.

Voegen van een nieuwe gevel

Mijn huis bouwjaar 1915 heeft knipvoegen. Nu ga ik een aanbouw maken en wil ik deze knipvoegen voortzetten op deze nieuwe aanbouw. Ik schat op ongeveer 30 m2. Uitvoeringstermijn in overleg, in ieder geval na de bouwvak, waarschijnlijk september.

Schoorsteen opnieuw voegen

Schoorsteen aan buitenzijde uitkrabben en opnieuw voegen. Schoorsteen wordt niet gebruikt voor kachel o.i.d. Het is alleen een ontluchtingskanaal. Huis met twee verdiepingen met een zadeldak. Aan de zijkant van het huis, goed bereikbaar.

Het voegen van een twee onder een kap ...

Het voegen van een twee onder een kap woning