Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor plantenbak metselen in voortuin:

Plantenbak metselen in voortuin

Ik wil een plantenbak/muurtje van steen in de voortuin, maar weet niet goed welk materiaal ik daarvoor kan gebruiken. Misschien kan iemand komen kijken. Ik weet totaal niet hoe het moet worden en wil dit graag overleggen bij mij thuis.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plantenbak metselen in voortuin uit heel Nederland:

Tuinmuurtje metselen

Ongeveer 14 meter lang en 60 cm hoog, bedoeld als plantenbak in de tuin.

Plantenbak maken van stapelblokken

Ik wil in mijn achtertuin een strak L-vormige muurtje laten metselen van stapelblokken met een lengte van 2,5 meter en na de haakse hoek nog een stukje van 90 cm. De hoogte moet circa 80 cm zijn. Het muurtje komt tussen en voor bestaande betonnen wanden te staan en alleen het korte stuk zal daarop moeten aansluiten. De diepte van de zo ontstane plantenbak is circa 30 cm.

Stenen plantenbak laten metselen

Ik wil graag een stenen plantenbak van 200 x 60 centimeter groot laten metselen. Ik heb geen voorkeur voor de stenen, deze mogen door de vakman aangeboden worden.

Plantenbak metselen

Wij willen aan de twee zijkanten van de voortuin een bloembak laten metselen in dezelfde stenen als het huis. Het gaat om een nieuwbouw woning. Wij hadden als maten in gedachte: +/- 2.5 lang +/- 50 cm breed +/- meter hoog In overleg kan het ook anders wij kennen de gangbare maten hierin niet we hebben er geen ervaring mee dus dit hadden we ongeveer in gedachten. De stenen kunnen we nog verkrijgen via de uitvoerder. Wat kost het om de bakken te metselen?

Tuin renoveren

Onze tuin, ongeveer 36 m2, moet eerst worden leeg gehaald. Het is voornamelijk gras, een prunus met gomziekte en 10 losse tegels. Er staan een paar struiken. Daarna een houten vlonder van 80 cm bij 4,35 leggen. Aan de linkerkant van de tuin een plantenbak metselen, met een versmald en verlaagd gedeelte, daarop komt dan een bank. Dat moet nog een klein stukje de hoek om. Verder tegels, VT wonen 60 bij 60 cm, leggen over 2,82 bij 4,50 meter. Verder 4,81 bij 1,45 cm grind. Er is een ontwerp beschikbaar. Start direct of na de bouwvak

Plantenbak metselen in de voor- en achtertuin

Een plantenbak metselen in de voor- en achtertuin. Voor: ongeveer 3.50 meter bij 50 cm en ongeveer 30 cm hoog (2 maal). Achter iets kleiner (3.50 bij 40 cm, maar zonder achterkant - hier staat hij gewoon tegen de schutting aan).

Muurtje in tuin laten metselen

Ik wil graag een muurtje in de tuin laten metselen van 38 centimeter hoog, 3 meter lang en 60 centimeter breed. Het muurtje zal gaan dienen als plantenbak en wordt tegen een bestaande muur aan gemetseld. Graag uw offerte inclusief de benodigde bakstenen.

Verhoogde borders met beplanting aanleggen

Onze achtertuin moet voorzien worden van verhoogde borders (plantenbak) inclusief beplanting zodat onze kale tuin er weer gezellig uit gaat zien. Dit willen we voor 1 juni klaar hebben. De huidige borders die er zijn lopen langs de schutting en zijn ongeveer 7 meter lang met verschillende breedtes. De tuin zelf is ongeveer 13 a 14 meter diep. We staan open voor ideeën betreffend het mooi aanleggen van deze borders. In ieder geval moeten de borders wat breder gemaakt worden en dus een stuk verhoogd. Bijvoorbeeld door het metselen of stapelen van stenen, rekening houdend dat deze bak tegen een schutting aan komt. Betreffend de beplanting willen we graag kleur hebben voor in de zomer en groen in de winter. Zou u ons een vrijblijvende offerte kunnen mailen.

Schutting met plantenbak metselen

Graag wil ik een gemetselde schutting laten plaatsen. Het is in totaal 13 meter lang, 2 delen van 6.5 meter haaks op elkaar, en 2,50 meter hoog met een plantenbak van 6,50 meter lang en 0,50 meter hoog. Daarna ga ik de muur zelf schilderen. De offerte dient inclusief stenen, fundering en cement te zijn. Het voegwerk dient apart vermeld te worden op de offerte.

Opgehoogde stenen moestuinbak metselen

Graag een offerte voor het maken van een opgehoogde stenen moestuin / plantenbak. De afmetingen zijn: lengte 400 centimeter, hoogte 75 centimeter, breedte 90 centimeter. Kleur steen antraciet. Ik wil graag een prijs indicatie inclusief de stenen en aarde. De achtertuin is goed bereikbaar via de achterkant. Het huis is nog in aanbouw, het is nog niet bekend wanneer de oplevering plaatsvind, daarom ontvang ik graag een globale prijs indicatie.