Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schuurtje metselen:

Schuurtje metselen

Ik wil een schuurtje laten metselen van 2.50 x 3 meter. De vakman dient een fundering te plaatsen en daarna de muurtjes op te metselen. Er dient alleen een deur in te komen en een plat dak met bitumen erop. De tuin is voor de vakman goed bereikbaar.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurtje metselen uit heel Nederland:

Tuinmuren en schuurtje metselen

Wij willen graag 2 halfsteens tuinmuren van ongeveer 3,30 meter bij 2 meter laten metselen. Een van de tuinmuren loopt dan over in een schuurtje van 1 bij 2 meter. Hier komen dan openslaande deuren in en een plat dak die overloopt in een overkapping. De tuin is goed bereikbaar via een brandgang.

Onderkant van een te bouwen schuurtje metselen

Ik ga een soort tuinhuis bouwen van hout, met een betonvloer en de onderste 40 cm wil ik met gemetseld hebben. Daarna verder opbouwen met hout. Het betreft 6,8 m2 en dus ruim 500 stenen. De vloer wordt dinsdag as gestort. Rekening houdend met droogtijd van het beton zou ik op 9 oktober iemand nodig hebben. Er is hulp bij opperen. De werkplek is goed bereikbaar en de klant regelt de afvoer van enig afval.

Metselwerk bij een bouwproject

Wij zijn met blok van 6 woningen. De buitenste muren willen we volledig gemetseld hebben. Deze zullen ongeveer 8 meter lang worden. De tussenmuren wordt gemetseld muurtje van ongeveer 80 cm met pilaren. Hiertussen dienen dan houten schuttingsdelen geplaatst worden. Deze muren zullen ook ongeveer 8 meter lang worden. Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het metselen van een schuurtje. Er zal een fundering geplaatst moeten worden en de schuur zal 2.50 bij 3 meter worden.

Schuurtje annex speelhuisje metselen

We willen graag een speelschuur/ opbergruimte laten metselen met een buitenmaat van 280x250. Hij mag 210-220 hoog worden. Er zal ook nog een fundering moeten komen, graag hiervoor ook een offerte. Geen idee of jullie ook daken plaatsen of samenwerken met iemand, anders mag dat ook meegenomen worden in de offerte. Het mag een platdak of lessenaarsdak worden. De stenen zijn niet zo belangrijk. Gewoon zo goedkoop mogelijk aangezien we er aan de buitenkant stucwerk, tex of hout op willen. Hij hoeft niet per se geisoleerd te worden maar het moet ook geen vochtige toestand gaan worden uiteraard. Verder moet er een deur in van 80x180 en twee grote ramen van 100x70. Ik hoop dat ik het goed over heb kunnen brengen om een offerte uit te kunnen brengen.

Stadstuin opknappen

Kleine binnentuin van 4 x 3 meter en 1.50 x 5.50 meter. - Bestrating (tegels aanwezig); - 2 Muurtjes metselen en stucadoren met aanleg van een geïntegreerde haard; - Wand schuurtje met hardhout bekleden; - Plantenbakken/perkje aanleggen. Tuin is niet goed bereikbaar.

Schuurtje metselen

Oude schuur van 5.50 meter breed 1.70 meter diep breken wij zelf af. Het plafond stutten wij omdat deze in contact staat met die van de buren. Betonnen fundering ligt er al. Het gaat er dus echt om om de muren van de schuur opnieuw op te bouwen. Er komt nog 1 deur in en 1 of 2 ramen van ongeveer 2 m2 bij elkaar.

Barbecue metselen

In onze tuin, naast een houten schuurtje, willen wij een vaste buiten barbecue. De ondergrond en zijkanten moeten dan stevig genoeg, egaal en vuurvast worden gemaakt. De ondergrond is nu van zand, dus er moet beton gestort worden. We willen een BBQ volledig laten metselen. Voorkeur voor donkergrijze stenen indien mogelijk. Afmetingen: Breedte 75 cm, hoogte (maximaal) 248 cm, diepte 80 cm. Ik ben op zoek naar iemand die deze klus volledig voor ons kan afronden.

Buitenmuur voor de schuur metselen

Ik wil mijn schuur verbreden tot aan de andere kant van mijn tuin. Diepte: 3.22 meter, hoogte is 2.80 meter en de breedte is 3.20 meter (wat het nu is). Ik wil dat het schuurtje verdubbeld wordt. Het vooraanzicht blijft open en aan de achterkant komt een garagedeur in. Dus het betreft alleen het zijmuurtje en de achterkant+ fundering.

Fundering metselen voor een schuur

Ik wil graag de fundering laten metselen voor een schuurtje. Afmetingen: 3.50 x 2 meter. Ik heb zelf de basis waterpas gemaakt met gewapend betonplaten. Daarop kan een (enkelsteens) muur komen, 50 cm onder maaiveld en nog 40 cm boven grond. De fundering ligt nu. Het muurtje wordt ongeveer 80 cm.

Achterpui aanpassen en nieuw schuurtje metselen

Om het terras van onze jaren 30 woning groter te maken willen wij de bijkeuken van onze aanbouw verwijderen en deze vervangen door een gemetselde pui met raam. Daarnaast willen we achter in de tuin een schuurtje (jaren 30 stijl) bouwen. Zie bijgaand de foto van onze huidige achterpui (met bijkeuken rechts), een schets van hoe we het ongeveer willen hebben en een tekening van de gemetselde schuur van mijn buren die een goede basis is voor wat wij willen hebben. Er hoeft niet geheid te worden.

Partners

Partners van Casius