Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: appartementen metselen, nieuwbouw buitengevel metselen, metselwerk 100 meter bedrijfspand nieuw, muren isoleren, huis van buiten stucen met isolatie, klampmuur vervangen door nieuwe gevel met isolatie, metselwerk bouw loods, buitengevel van vrijstaande woning bekleden, gevel bekleden met hardhout of zink, buitengevel isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips, gevel spachtelputzen, buitengevel isoleren, gevel volledig verbouwen, boerderijgevels stuken, buitenmuren isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Boeibord en geveldeel bekleden

Bekleden van het boeiboord en een deel van de gevel van nieuwe aanbouw, ongeveer 19 m2. Dit deel was in eerste instantie voorbereid voor een zinken afwerking. Dus er zit momenteel vurenhout op. Dit vinden we echter zo mooi staan, dat we graag in plaats van zink voor hout willen gaan. Een niet vergrijzende duurzame houtsoort. Er kan overigens per direct gestart worden met de klus.

Voorgevel opnieuw opmetselen

Vervangen voorgevelstenen. Ofwel afbreken, afvoeren en opnieuw opmetselen en voegen. Steen Livorno (leverancier van der Sanden) wildverband, voegwerk iets verdiept. Bij elkaar ongeveer 45 m2 (zie foto). Materialen in overleg.

Klimop wortels verwijderen

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Tussen 10 en 50 m². Is de gevel geschilderd? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er heeft klimop op een muur van plm. 12 m3 gezeten. De wortels moeten verwijderd worden. Daarnaast is er nog een klein muurtje met cementresten van een bloembak, plm 2 m3. De achterkant van het huis wordt geschilderd en de kozijnen grenzen aan de betreffende muur van de klimop. Als het niet uitmaakt of het reinigen daarvoor of daarna plaatsvindt, dan is er geen haast bij. Het huis wordt begin juni geschilderd.

Tuinmuur metselen

Er moet een muur tegen een aanbouw aan gemetseld worden. Het zijn 1000 metselstenen die de vakman mag aanleveren. Ik weet niet wat de oppervlakte is van het muurtje. Locatie is bereikbaar.

Renoveren van buitenmuur

Bij een rukwind (en waarschijnlijk in combinatie met vorstschade) is de blinde muur aan de westzijde van ons huis (anno 1940) ontzet langs de rollaag tussen schoorsteen en dakgoot. Het buitenblad van de in 2014 met EPS-bolletjes volgespoten spouwmuur (ongeveer 45 m2) zal moeten worden afgebroken tot aan het platte dak van de aansluitende garage. De oude situatie herstellen (buitenblad opnieuw opbouwen met baksteen en de spouw vullen met isolatiemateriaal) lijkt - met het oog op optimale isolatie - niet de gewenste oplossing. Gaarne willen wij een isolatie-oplossing waarbij dikke PS-platen aan het binnenblad van de (oude) spouwmuur worden geplakt en waarbij aan de buitenzijde een stuclaag wordt aangebracht. Graag willen wij offertes voor de renovatie van onze buitenmuur, waarbij de kosten voor afbraak van het buitenblad en de vernieuwbouw apart worden gespecificeerd. Desgewenst stuur ik u eerst enkele foto's toe die ik maakte tijdens de renovatie in 2014 en recent van de schade aan de muur.

Gevelbekleding aanbrengen

Wij willen een huis (behalve het dak) laten afdekken van hout (gebrand hout heeft voor nu onze voorkeur) met nog een lichtere variant voor in het overhangende gedeelte bij de entree. Verticale houtbekleding, 150m2.

Bestaande voegen uitslijpen en hervoegen

Wat is de oppervlakte van de uit te voeren gevelwerken? (Bij benadering) 5 vierkante meter tot 10 vierkante meter. Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Onze voorgevel moet opnieuw gevoegd worden, tevens zijn er een aantal bakstenen lichtjes vervormd/gedeeltelijk afgebroken.

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 150 m2 voor en achter gevel en zijgevels wat boven de buren uitsteekt. Tekeningen zijn aanwezig maar kon ik niet toevoegen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken PU isolatie op nieuw massiefhouten casco geschroefd en vervolgens voorzien van steenstrip. Inclusief steiger plaatsen en huur. Werk is in Delft

Tuinmuurtjes met fundering metselen

Ik wil graag 2 tuinmuurtjes laten maken. Inclusief de fundering, exclusief de stenen. Afmeting 2 meter hoog en 3.6 meter breed. De achtertuin heeft een achterom.

Tuinmuur op een bestaande fundering metselen

Een tuinmuur metselen op (bestaande) fundering. Extra aanbrengen van 4 kolommen. Hoogte metselen 200 cm. Handvormsteen (vuilwerk) de muur wordt geschilderd, wel afvoegen. Lengte muur is 12 meter.

Gat boren voor de afzuigkap

Gat boren spouwmuur voor afzuigkap rond 160 mm.

Plantenbak metselen in voortuin

Ik wil een plantenbak/muurtje van steen in de voortuin, maar weet niet goed welk materiaal ik daarvoor kan gebruiken. Misschien kan iemand komen kijken. Ik weet totaal niet hoe het moet worden en wil dit graag overleggen bij mij thuis.

Lood vervangen op een serredak

Ik heb een aangebouwde serre die aan 3 zijden aan een muur grenst. Aan die 3 zijden wil ik de loden afdichtingen laten vervangen. Verder liggen er loodstrippen ter afdichting van de glasplaten onderling. In totaal moet er ongeveer 60 meter loodstrip worden vervangen omdat die sterk verouderd is. We hebben alleen bij forse regenval een geringe lekkage. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Schuurtje metselen

Ik wil een schuurtje laten metselen van 2.50 x 3 meter. De vakman dient een fundering te plaatsen en daarna de muurtjes op te metselen. Er dient alleen een deur in te komen en een plat dak met bitumen erop. De tuin is voor de vakman goed bereikbaar.

Gat boren voor afzuiging keuken

Voor de afzuigkap van de nieuwe keuken dient er een gat van 125 mm in de muur geboord te worden. Wij hebben echter niet het benodigde gereedschap. De muur is van kalkzandsteen, buitenmuur is van baksteen. Het gat moet op een hoogte van +/- 2 meter op de begane grond komen.

Stuclaag van de gevel verwijderen

Gevel 3 bij 9 meter - oud en vervuild stucwerk. Twijfel tussen alleen stucwerk verwijderen of ook opnieuw stuken, ligt beetje aan wat er onder vandaan komt. Het betreft potentiële nieuwe koopwoning, ben in onderhandeling over vraagprijs.

Schoorsteen renoveren

Ik wil het voegwerk en de bovenkant van de schoorsteen repareren. Ik heb te maken met 2 schoorstenen. Ook moet een dakpan vernieuwd worden. De dakpan heb ik al. Het zit op de 2e verdieping.

Voegen vervangen

In de voorgevel begane grond een muurtje van 7 m2 oude voegen verwijderen en opnieuw voegen.

Gat vergroten in buitenmuur voor afzuiging

Gat voor keukenventilatie (open keuken) in muur met spouw (begane grond, vrijstaand). Huidige doorvoer van 100 mm is onvoldoende, moet 150 mm worden. Electra-aansluiting pal naast huidige doorvoer moet intact blijven (zit er tegenaan). De binnenmuur is steen en de buitenmuur is een gemetselde muur. De binnenzijde is betegeld.

Sfeerhaard voorzien van steenstrips

Zoek een metselaar die mijn sfeerhaard wil voorzien van steenstrips (in wildverband zie fotovoorbeeld). Heb steenstrips al op het oog, maar als u deze kunt leveren ook een optie. Hoogte 'schouw' boven sfeerhaard, 165 cm. Breedte 110 cm. 1 zijkant van 52 cm diep, de andere zijkant is 21 cm diep.

Gat voor de afzuigkap in de buitenmuur boren

Ik wil een gat van 100 mm laten boren in onze buitengevel voor de afvoer van de afzuigkap. Het gaat om de spouwmuur op de begane grond van een seniorenwoning en die muur is ongeveer 25 cm dik. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Tuinmuur metselen

Ik wil graag een tuinmuur van ongeveer 7 meter lang en ongeveer 2 meter hoog.

Scheur in de buitenmuur herstellen

Een scheur in de buitenmuur wil ik graag laten herstellen + een aantal voegen repareren, ongeveer 10 meter totaal. Het betreft een huis uit 1937 met diepliggende voegen. Ik heb een foto van de scheur toegevoegd. Een drietal stenen moet ook vervangen worden (graag dezelfde stenen als dat ik nu heb).

Rollaag boven kozijnen vervangen

Wij wonen in een hoekwoning, een bovenwoning waar in de gevel van de 1e verdieping 4 kozijnen zitten met daarboven gemetselde rollagen van elk ongeveer 2 meter breed. De rollagen aan de voorzijde zijn slecht en moeten vervangen worden. Er kan eenvoudig een steiger worden geplaatst. Wij laten dit graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Stenen muur cementkalken

Onze gemetselde tuinmuur van 19 meter lang en 2 meter hoog willen we met een hogedrukspuit laten schoonspuiten. Wanneer de muur daarna droog is, moet deze worden voorzien van primer. Als laatste moet er dan cementwater op gesmeerd worden. Het gaat om één zijde van de muur. We ontvangen hiervoor graag een offerte.