Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Chaam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Chaam heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Chaam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Chaam of directe omgeving.

23 klanten uit Chaam bevelen een bij Casius in Chaam aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Chaam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Chaam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Het isoleren en stucen van een buitengevel

De spouw aan onze achtergevel is niet voldoende om te isoleren, vandaar de keuze het aan de buitenzijde te doen. In de achtergevel zitten 2 deuren, 2 ramen en aan de bovenkant schuine daken. Het betreft 27 m2 aan gevel wat geïsoleerd en gestuuct moet worden. Ik bespreek graag met de specialist of het mogelijk is dat ik help met sommige werkzaamheden.

Spouwmuur isolatie

Woning is van 1950 en zou geïsoleerd en besmeert moeten worden. Ik heb een spouwmuur en dit wil ik aan de binnenkant laten isoleren. Ik weet niet precies wat de afmetingen zijn. Ik hoor graag van u.

Isoleren vrijstaande woning

Het betreft een vrijstaande woning. Hier dient een topgevel bewerkt te worden met een maximale hoogte van 8 meter en een breedte van 10 meter. Ik wil 'm graag vanaf de buitenzijde geïsoleerd hebben en afgewerkt met stuc. Indien mogelijk de klus graag starten in de loop van de zomer.

Voegwerk vervangen in de gevel

De voegen van mijn huis (2 onder 1 kap) zijn aan vervanging toe. Wat zijn daar ongeveer de kosten van?

Buitenkant van de stacaravan bekleden

Ik wil graag de buitenkant van mijn stacaravan opnieuw laten bekleden. De stacaravan is 10 meter lang en 370 centimeter breed. Het liefst heb ik van die steenstrips panelen.

Vakantiewoning

Het metselen van buitengevel circa 95 m2 t.w. 7000 stenen op vakantiepark te Chaam. Stenen zijn al aanwezig.

het metselen en voegen van buitengevel

100 m2 buitengevel metselen. Het betreft een vakantiewoning in chaam