Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel van rabbatdelen vervangen door kunsstof:

Gevel van rabbatdelen vervangen door kunsstof

Er zitten nu houten rabbatdelen graag wil ik deze vervangen voor kunststof het gaat over 3.50 meter breed en 1.00 meter hoog en dat 2 keer. Waarschijnlijk moet er ook isolatiemateriaal erachter.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel van rabbatdelen vervangen door kunsstof uit heel Nederland:

Gevel isoleren en bekleden

Oud huisje uit 1917/1930 enkelsteens rondom met rabatdelen bekleed dit moet er eerst af en dan isoleren en met composiet of kunststof rabbatdelen bekleden. De daken willen wij ook graag vanaf buiten laten isoleren / vernieuwen puntdeel zijn pannen en platdak is bitumen wat vernieuwd moet worden Het gaat om ongeveer 100 m2. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Recreatiewoning voorzien van houten gevelbekleding

In een voormalige recreatiewoning zit oude rabbatdelen op de gevel en rondom en op sommige plekken op een trapsgewijze manier. Sommige delen zijn verrot en moeten worden vervangen. Wij willen rondom het huis getimmerd hebben met hout, Verduurzaamd zacht hout, thermowood, oregon, lorken. De woning heeft een wooninhoud van 150 kuub. Graag maken wij een afspraak om te laten beoordelen of de gehele gevelbekleding vervangen moet worden of dat het delen mogen zijn.

Aanbouw aan de woning zetten

Wij willen een aanbouw zetten van 5.50 x 5.50 meter met een hoogte van 2.80 meter. Dit met een platdak. Er komt een schuifpui in van 4.20 meter en 2 kozijnen van 1.40 x 1.60. Aan de buitenkant wordt de gevel afgewerkt met rabbatdelen.

Dichtmetselen voor- en achtergevel woning

Onze woning heeft, als enige woning in het blok, nog houten rabbatdelen op een deel van de voor- en achtergevel. Vanwege de slechte staat van de het hout en daaruit voorkomende lekkages, zouden we de rabbatdelen willen laten verwijderen en de gevel willen laten dichtmetselen, zoals de andere woningen in het rijtje. Een en ander hangt af van het prijskaartje, aangezien we net naar dit huis zijn verhuisd. De stenen moeten dezelfde zijn als van de buren. Er moet tevens een bint worden geplaatst over de breedte waarop gemetseld wordt. De voorgevel zal ongeveer 2 meter breed zijn en 2.5 meter hoog en de achtergevel ongeveer 1 meter breed en 2.5 meter hoog. De steiger is aanwezig en de rabbatdelen zullen we zelf verwijderen,dit hoeft dus niet te worden gedaan. Er is een foto beschikbaar.

Bouw van berging

de bouw van een schuur in een bestaande nis in d tuin. Vloer oppervlak 5 x 2,5 m. Betonvloer op Zand gefundeerd, incl piepschuim onderlaag. Gevel voorzijde 5 m x 2,80. Balkenframe met rabbatdelen. Incl 1 nieuw deurkozijn (bestaande deur overzetten) en nieuw raam kozijn met 2 x draairaam 0,80 x 0,80 incl dubbelglas en veiligheidsbeslag.. Geen zijwanden en achterwand ivm inbouw in nis. Plat dak , draagsterkte 500 kg. incl. Boeirand. Afwerking mastiek. Lood infrezen in bestaande gevels ( totaal 10 m). Omleggen en aansluiten 1 x hemelwaterafvoer. Afwerking buitenzijde geheel afgelakt, gevel transparant, kozijnen dekkend. Afwerking binnenzijde: plafond dubbele gipsplaat. Voorgevel steenwol en gipsplaat. 2 x wcd doortrekken (ca 5 m) en 1