Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor draagmuur verwijderen:

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag een draagmuur laten verwijderen op de begane grond. De muur is 3 meter lang en 2,6 meter hoog.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur verwijderen uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen

Draagmuur verwijderen tussen keuken en woongedeelte Ik wil een draagmuur verwijderen tussen de keuken en de woonkamer om een open keuken te creëren. Er is een steunbalk nodig. - Wand verwijderen tussen keuken/woonkamer - I-balk leveren en monteren t.b.v. ondersteuning plafond - I-balk afwerken met stucplaat - Bestaande deursparing dichtzetten (Gibo) - Voorstrijken en stucwerk dichtgezette deursparing, koof en restant wand 18m2 - Tegelwerk vloer aanhelen incl. lijm en voeg (tegels levert cliënt)

Draagmuur verwijderen tussen keuken en woongedeelte

Ik wil een draagmuur verwijderen tussen de keuken en de woonkamer om een open keuken te creëren. Er is een steunbalk nodig. De muur is ongeveer 2.64 breed x 2.5 hoog m.

Draagmuur verwijderen met plaatsing dwarsbalk

Ik wil een draagmuur laten verwijderen. Betreft een L muur van 3.5 bij 2 m. Moet in de breedte van muur naar muur een balk geplaatst worden. Breedte is 5.75 m. Het puin voeren wij zelf af. Ik ben bezig om de bouwconstructietekening van de gemeente te krijgen.

Een draagmuur verwijderen in een woonkamer

Ik zoek een aannemer die een draagmuur tussen een woonkamer en eetkamer kan verwijderen. Het gaat om een muur van 255 bij 327 cm. Hiervoor moet er waarschijnlijk nog wel een constructiebereking gemaakt worden.

Constructie berekenen en indien mogelijk draagmuur verwijderen

Ik ben opzoek naar iemand die de constructie kan berekenen en indien mogelijk de (vermoedelijke) draagmuur kan verwijderen. De muur is ongeveer 2.5 x 3 meter tussen de keuken en de eetkamer die weggehaald moet worden.

Constructie berekenen en indien mogelijk draagmuur verwijderen

We hebben een huis uit de jaren 30. We willen graag een tussenmuur verwijderen (is draagmuur) en een constructieberekening laten maken. Is deelwoning (2 etages boven ons). De ene kant van de muur is 3 meter lang en de andere kant is 2,5 meter lang (zit een schoorsteen tussen). Graag een offerte hiervoor.

Constructieberekening en weghalen draagmuur

Ik wil een constructie berekening laten maken voor het weghalen van een draagmuur op de bovenste etage van een appartementen complex. Tevens mag er offerte gedaan worden voor het daadwerkelijke verwijderen van de muur. Op de tekening is te zien welk muren er weggehaald dienen te worden. De bouwtekeningen die ik heb opgevraagd bij de gemeente zijn helaas niet gespecificeerd voor de bovenste etage. Het is dus onduidelijk of het dak door de muren ondersteund wordt.

Draagmuur verwijderen, steunbalk plaatsen en afwerken

wij willen graag een draagmuur van 420x235cm gesloopt hebben en hiervoor een steunbalk laten plaatsen. er zijn bouwtekeningen aanwezig.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Achterdeur en raam slopen en een opening maken voor schuifpui. Balk plaatsen van 2.5 meter.

Draagmuur slopen en draagconstructie plaatsen

Ik wil de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer verwijderen. De afmetingen zijn ongeveer 2 x 2,3 meter Er moet een draagbalk geplaatst worden en het puin moet afgevoerd worden.