Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gemetselde erfafscheiding maken:

Gemetselde erfafscheiding maken

Wij willen graag in plaats van een nu nog bestaande stuk schutting een muur laten metselen. De afmeting ongeveer hoogte 1.80 meter en 3 meter breed. Er zal om een nog stukje bestaande muur gemetseld moeten worden om het mooi af te werken.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gemetselde erfafscheiding maken uit heel Nederland:

Uitbouw achter de woning laten maken

Aan de achterzijde van de woning willen wij een uitbouw van 2.70 x 6.51 late plaatsen met openslaande deuren aan de zijkant van de uitbouw. De wanden en plafonds dienen te worden gestuukt en elektra doorgetrokken. Aan de buitenzijde willen wij een buitenkraantje laten plaatsen. Er zijn al bouwtekeningen aanwezig, deze kunnen wijn doorsturen naar u. De uitbouw mag casco worden geplaatst. Tevens dient er een gemetselde schuur van 2.50 bij 5 meter worden afgebroken en afgevoerd. De schuur staat wel tegen de erfafscheiding van de buren, deze zal netjes moeten worden afgewerkt.

Tuinhuis bouwen en tuinmuur metselen

Ik wil een stenen schuur in de achtertuin met afmetingen (b x l x h) 1,60 x 4,60 x 2,20 meter (totaal = 27,28 m2) met betonfundering met daaraan vast een gemetselde erfafscheiding van 1,80 x 2,5 meter (totaal = 4,5 m2) in de tuin laten metselen.

Metselen van een steens erfafscheiding

Ik wil langs mijn achtererf een gemetselde muur laten maken van 350 cm lang en 198,5 cm hoog. Het gaat om een steens muur met 30 lagen en een een rollaag. Ik heb nog geen stenen gekocht maar heb daar wel een voorkeur in. Er is al een fundering aanwezig. Ik kan een tekening toesturen. Graag ontvang ik uw offerte.

Erfafscheiding laten pleisteren

De erfafscheiding bestaat uit gemetselde blokken. Deze willen wij graag laten pleisteren. Buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Gemetselde en gestuukte tuinmuur bouwen van 5 m²

Wij krijgen op 5 september de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Wij willen daar op de erfafscheiding met de buren een tuinmuur laten metselen van 2 meter hoog en 2,5 meter lang. Er is nog geen fundering aanwezig. We willen een halfsteens muur en die daarna laten voorzien van wit buitenstucwerk. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Tuinschuur en tuinmuur maken

1: De vraag is wat het kost om een tuinschuur te bouwen gebruik makend van de bestaande muren die op de erfafscheiding staan. 2: Aanvullend is de vraag wat een gemetselde erfafscheiding van 3.50 meter kost. Ad1: De schuurmaat wordt: 5.40 x 2.40 meter. De linker en achtermuur zijn aanwezig, maar dienen op het bouwwerk worden aangepast. De keuze wordt of een plat dak of een lessenaar naar de tuin toe aflopend met dakpannen. De vloer dient van beton te zijn (standaard werkvloer). De deur is een standaard schuurdeur. Het raam is standaard (enkelglas), bijvoobeeld: Vast raam 6-ruits 64 x 85 cm. Waterafvoer: PVC. Ad2: Als de schuur is gebouwd dan is ongeveer 3.50 meter. Bakstenen muur nodig als erfafscheiding. De muur dient aan te sluiten op de tuinschuur en de bestaande muur aan de huiszijde. De gewenste hoogte is 2 meter. Funderingen zullen ook gemaakt moeten worden.

Gemetselde tuinmuur met fundering maken

Wij hebben momenteel een schutting staan van 5 meter lang en 180 cm hoog als erfafscheiding met de buren. Wij overwegen om er een gemetselde tuinmuur te laten maken. Het mag een enkele muur zijn met wellicht één of meer kolommen. Er is nog geen fundering. De houten schutting halen wij zelf weg. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Muur als afscheiding metselen

Ik wil een gemetselde erfafscheiding in de voortuin. Lengte 6 meter. Hoogte 60 cm met 3 kolommen (begin, midden en eind, ter versteviging). Inclusief de fundering.

Gemetselde tuinmuur laten maken

Wij willen graag een simpele tussenmuur laten plaatsen op de erfafscheiding tussen ons en de buren. De muur wordt ongeveer 9 meter lang en 2 meter hoog. Er mag een eenvoudige steen gebruikt worden. De muur moet wel gevoegd worden.

Stenen erfafscheidingsmuur tussen tuin met buren

Wij willen samen met de buren een gemetselde muur als erfafscheiding laten plaatsen. De muur komt tussen de stenen schuur van de buren en onze woning in te staan. Totaal gaat het om een lengte van 13.8 meter met een voorkeurshoogte van 2 meter. De grond is van klei. Er moet nog wel fundering gemaakt worden. Onderaan de muur moeten er een paar 'gaten' komen voor egeltjes, kikkers et cetera.

Partners

Partners van Casius