Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Breda of directe omgeving.

2410 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, 100 m2 gevel voegen, voegen van 150 m2 gevel, huis cementeren, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, keralit gevelbekleding plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Vervangen van de kunststof gevelbekleding

Gevelplaten dienen vervangen te worden, is niet duidelijk of het geïsoleerd is anders moet er ook geïsoleerd worden. Het gaat om een kunsstof gevelbekleding, van ongeveer 16.5 m2 per kant. Het zit tussen de eerste en twee verdieping aan twee kanten van de woning. Aan de achterkant is er een overkapping dus is moeilijker bereikbaar. Ik nodig u graag uit om een offerte op te stellen.

Het isoleren van de gevel

Omdat mijn spouwmuur te dun is wil ik mijn gevel van buitenaf laten isoleren. Daar de muur aan een zeer smalle (95 cm) doorgang grenst moet het vanaf 2.50 meter vanaf de grond starten tot boven aan plat dak.Lengte: +/- 10 meter en hoogte: 4,25 meter. Dus niet vanaf de grond beginnen, maar pakweg vanaf de 1e verdieping, anders wordt het gangetje te smal.

Muurtje cementeren

We hebben een muurtje in de tuin gemetseld (om het hoge gedeelte van het lage te scheiden die we graag dik willen laten cementeren (wit). Alleen zijkant en bovenkant. Het gaan om een totaal van +- 15 m2. Het muurtje is 17 meter lang (een U-vorm) en 80 cm hoog.

Gevelrenovatie

Het gaat om 2 huizen. 1 hoekhuis en een tussenwoning. uitslijpen van oud voegwerk, schoonmaken bakstenen en opnieuw voegen. Totale oppervlakte is om en nabij 100 m2.

Gevel van rabbatdelen vervangen door kunsstof

Er zitten nu houten rabbatdelen graag wil ik deze vervangen voor kunststof het gaat over 3.50 meter breed en 1.00 meter hoog en dat 2 keer. Waarschijnlijk moet er ook isolatiemateriaal erachter.

Gevel renovatie

Ik wil mijn gevel laten renoveren met kunststof planken. In de gevel zitten 4 kozijnen die moeten worden vervangen. De oppervlakte is 35 vierkante meter incl ramen.

Gevel bekleden met keralit

Ik wil mijn gevel met keralit laten bekleden. De lengte is 900 cm en hoogte ongeveer 8 meter. Het gaat om ongeveer 45 m2 van de gevel. Graag zouden we een vakman langs willen hebben die eerst de gevel komt beoordelen.

Dichtmetselen van oude voordeur

We willen de de vroegere voordeur ingang dicht metselen. Afmeting is +/- 2,80 x 1,00 meter Er zit nu nog een deurkozijn van hout met een plaat als afdichting. Binnen kant is al dicht dmv gas beton en stucwerk.

Tuinmuur metselen

Tuinmuurtje metselen: 200 cm hoog, 180 cm breed. 20 cm dik, fundering reeds aanwezig.

Het isoleren van 200m2 aan buitenmuren en afstucen

Graag buitenmuren isoleren en afstucen. Ongeveer 200m2. Huis uit 1975. Minimaal 3.5 RD realiseren, in verband met een subsidieaanvraag.

Gevelherstel

Het betreft de achtergevel van een oud pand waarop reeds lang geleden bepleistering is aangebracht. Door toedoen van het vervangen van de kozijnen dient de gevel hersteld te worden. Het gaat om een oppervlakte van 20 m2 van de achtergevel, ter hoogte van de eerste verdieping.

Buitengevel isoleren

Eensteens buiten muur 25 m² isoleren. Geen ramen.Weet nog niets van de materialen van het isoleren en daar gaat het over.

Kunststof gevelpaten vervangen door bakstenen of steenstrips o.i.d.

Op dit moment hebben wij aan de voorkant van onze woning onder het voorraam een kunststof paneel/strip die aan vervanging toe is. Ditzelfde geldt voor de bovenverdieping (tussen het kozijn op de begane grond en het kozijn op de eerste verdieping). Deze willen we vervangen naar baksteen of steenstrips (zie foto's). Het is een begin jaren 60 huis en het gaat om een rijtjeshuis. Er zijn meerdere huizen in het rijtje die misschien wel geïnteresseerd zijn in deze renovatie. Maar eerst zouden we graag iemand langs laten komen om te kijken en een prijs te maken voor deze klus. Alvast bedankt. De panelen zijn ongeveer 330 cm x 75 hoog Dit gaat om twee panelen, 1 op de begane grond 1 op eerste verdieping.

Gevel isoleren

Ik wil mijn gevel isoleren en misschien laten bekleden. Ik weet niet wat de huidige situatie van de gevel is maar het is 50 m2. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Gevelplaten voorgevel kunsstof vervangen

Op dit moment hebben wij aan de voorkant van onze woning onder het voorraam een kunststof paneel/strip die aan vervanging toe is. Ditzelfde geld voor de bovenverdieping (tussen het kozijn op de begane grond en het kozijn op de eerste verdieping). Het is een begin jaren 60 huis en het gaat om een rijtjeshuis. Er zijn meerdere huizen in het rijtje die misschien wel geïnteresseerd zijn in deze renovatie. Maar eerst zouden we graag iemand langs laten komen om te kijken en een prijs te maken voor deze klus. Alvast bedankt. De panelen zijn 330cm x 75 hoog Dit gaat om twee panelen, 1 op de begane grond 1 op eerste verdieping.

Het plaatsen en leveren van +/- 600 m2 aan gevelplaten

De gevel van mijn bedrijfspand bestaat uit walboord panelen (285 stuks) van cement/asbest 60 cm breed en 4 meter hoog. De panelen zijn 10 cm dik en staan recht op funderingsbalk met een uitsparing van 5x5 cm. Deze platen worden door een andere partij verwijderd, waardoor het bedrijfspand open zal zijn. Het is de bedoeling dat aansluitend van dit verwijderen er een vervangede gevel wordt gerealiseerd. Ik ben op zoek naar een goede kwaliteit vervangende gevel. Het liefst heb ik beton sandwichpanelen, betonplinten eronder. 150 meter x 4 meter hoog = 600m2

Deel van de gevel voegwerk herstellen en impregneren en pvc bekleden op het balkon

Ons balkon willen wij met PVC voor een deel laten bekleden. Het gaat om 3,745 m2. De huidige ondergrond is baksteen en er kan direct gelegd worden. Dan wil ik ook voegwerk herstellen aan een muur bij het balkon. Die is ongeveer 1,20 meter breed x 5 meter hoog. Een steiger plaatsen is lastig. Een ladder kan wel. Het gaat om een drive-in woning. De muur zou na voegwerk herstel ook geïmpregneerd moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Crepi buitengevel herstellen

De crepi van de buitengevel is gescheurd en dit moet hersteld worden. Het gaat om 70 m2. Graag een offerte hiervoor.

Kleine metselklus

Ik zoek een metselaar voor een kleine metselklus van 2,5 m2. De opening van een raam is verkleind en moet worden afgewerkt met metselwerk. Al het materiaal is hiervoor aanwezig.

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag een draagmuur laten verwijderen op de begane grond. De muur is 3 meter lang en 2,6 meter hoog.

Achtergevel opnieuw bekleden

Ik wil een achtergevel (85 m2) die volgens ons met crepi is afgewerkt ruim 20 jaar geleden opnieuw laten bekleden.

Gevel isoleren en stucen

Ik wil mijn gevel aan de buitenkant isoleren met piepschuim, en het daarna laten stucen. De oppervlakte wat geisoleerd/gestuct moet worden is 60 m2.

Gevel isoleren

Op bestaande buitengevel aanbrengen van pir isolatie en stucwerkafwerking. Rd 3,5. Het gaat om 150 m2.

Gemetselde tuinmuur plaatsen

Graag willen we een gemetselde tuinmuur tussen twee achtertuinen. Lengte ongeveer 15 meter lang, hoogte ongeveer 1.80 meter. Daarna graag gestuukt. Bestaande schutting van betonplaten ook verwijderen.

Schuur uitbreiden door middel van metselwerk

Ik wil mijn bestaande stenen schuur uitbreiden. Deel blijft staan, daaraan vast nieuw deel. Minus de dubbele deur en twee ramen gaat het om circa 24 vierkante meter halfsteens metselwerk. De fundering maak ik op basis van de specificaties van de vakman zelf. Ook het voegwerk kan ik zelf doen. Hoogte ongeveer 2,30 meter. Materiaal door vakman verzorgd.