Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor het isoleren en beplaten van de gevel:

Het isoleren en beplaten van de gevel

Ik zoek een partij die de gehele gevel van mijn boerderij kan isoleren en met platen af kan werken. De muren staan bol, dus hier moet nog over na worden gedacht. Het betreft een langgevelboerderij. Max hoogte: 5 meter bij de nok. Totaal oppervlak 120 M2. 12 ramen/deuren. Aanbrengen van isolatieplaten en afwerken met crepi. De woning is zeer goed bereikbaar.
Onze klant uit Best (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het isoleren en beplaten van de gevel uit heel Nederland:

Gevel stucen aan de achterkant van het huis

De achterkant van het huis willen we laten isoleren en stucen/beplaten. Buitenwerk Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Gevel renoveren

Graag offerte voor het renoveren van de gevel. Het betreft de zijgevel die opnieuw gevoegd moet worden. Oppervlakte circa 42 m2. Een alternatief is wellicht ook om deze gevel aan de buitenzijde te isoleren en te beplaten met een gevelsysteem (hout/zink). Graag advies. Wij zijn vanaf 25 oktober 2014 tijdelijk slecht bereikbaar. Graag voor die tijd contact.

Renovatie dak woonhuis

Ons dak dient gerenoveerd te worden. Dak is ongeveer 10 x 11 meter. - beplaten, isoleren - nieuwe dakpannen - zijkanten afwerken met trespa - schoorstenen controleren - begoting vernieuwen

Renovatie bovenverdieping Vliering: 1 ...

Renovatie bovenverdieping Vliering: 1 dakraam, isoleren, beplaten en schilderen 2 slaapkamers: schuifkastjes onder dakkappellen slopen, wanden isoleren, beplaten en schilderen, radiatoren verplaatsen, electriciteit (schakelaar/kontaktdozen) verplaatsen, 2 wandjes verplaatsen t.b.v. te creëren badkamer. Wanden/plafonds stucen en/of schilderen Badkamer: kast maken om cv-ketel, aan-afvoer water veranderen, cementen vloer storten, sanitair plaatsen + verlichting, vloer en wanden betegelen, schilderwerk. Wasruimte: event. aan/afvoer veranderen voor wasmachine, plaatsen wasbak, betegelen en schilderen.

Wij willen graag ivm gezinsuitbreiding ...

Wij willen graag ivm gezinsuitbreiding op korte termijn de zolder laten verbouwen. Het gaat om het plaatsen van een dakkapel, isoleren en beplaten van de gehele zolder, tussenwand met deur plaatsen, radiator en electra maken. Ons huis is gebouwd in 1959. Vraag is of u op korte termijn langs zou kunnen komen om vervolgens een offerte voor ons te maken. Nog een vraag is of het alles voor de bouwvak klaar zou kunnen zijn ivm de gezinsuitbreiding.