Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Best te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Best heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Best u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Best of directe omgeving.

200 klanten uit Best bevelen een bij Casius in Best aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Best bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel dakopbouw bekleden, houten gevelbekleding voor 2 zelfbouwhuizen, balkonconstructie jaren '30 woning, metselwerk om nieuwbouwwoning te realiseren, buitengevel isolatie, geïsoleerde scheidingsmuur plaatsen, gevel renovatie, buitengevels isoleren, fundering maken voor een muur, keralit gevelbekleding plaatsen, gevel bekleden met aluminium en cortenstaal, het bekleden van een houten gevel, gevel bekleden met crepi, chalet opnieuw bekleden met kunststof of steenstrips, gevel opnieuw bekleden en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Best staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevel laten bekleden

Ik wil graag de gevel van mijn hoekwoning laten bekleden. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 6 bij 6 meter Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Gevel bekleden en isoleren aan de buitenzijde

Gevel aan de buitenzijde isoleren. Spouwmuren zijn 2 jaar geleden geïsoleerd maar onvoldoende effect. Oppervlakte ongeveer 200 m2.

Het isoleren en beplaten van de gevel

Ik zoek een partij die de gehele gevel van mijn boerderij kan isoleren en met platen af kan werken. De muren staan bol, dus hier moet nog over na worden gedacht. Het betreft een langgevelboerderij. Max hoogte: 5 meter bij de nok. Totaal oppervlak 120 M2. 12 ramen/deuren. Aanbrengen van isolatieplaten en afwerken met crepi. De woning is zeer goed bereikbaar.

Schuttingmuur metselen

Ik wil dat er een schuttingmuur gemetseld wordt in mijn tuin. Deze moet 3,7 meter uit het huis. Hij is 2 meter hoog maar er ligt nog geen fundering.

Gat boren door de buitenmuur

Ik wil een gat van 100 mm laten boren door mijn achtergevel op de begane grond. Het betreft een gemetselde buitenmuur en betonnen binnenmuur. Ik zal daar zelf een afvoerpijp en ventilator op gaan aansluiten. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Tuinmuur met penanten metselen

Ik heb op de erfgrens tussen mijn tuin en die van de buren een fundering gelegd en wil daarop graag op korte termijn een tuinmuur laten metselen van 180 cm hoog met 7 penanten van 30 x 30 x 180 cm. Het gaat om een enkele muur met ongeveer 19,5 m² metselwerk tussen de penanten. Er hoeft geen rollaag op. De muur moet aan beide zijden worden gevoegd. Ik heb alle materialen hier al liggen. Ik ontvang graag een offerte van metselaars die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Garage en tuinmuur metselen

Metselen van garage en tuinmuur. Ik wil graag weten wat het per m2 kost

Schoorsteen laten repareren

3 schoorstenen alle 3 op hetzelfde dak moeten opnieuw gevoegd worden en de eventueel losliggende stenen moeten opnieuw gemetseld worden.

Schoorsteen renoveren of vervangen

De schoorsteen dient gerenoveerd dan wel te vervangen worden. Graag een offerte voor nieuwe, taps toelopende schoorsteen die bovenin circa 115 bij 75 cm is. Hoogte is ongeveer 1 meter. Graag reactie per mail in plaats van telefoon.

Balkon met betonrot herstellen

Betonrot verwijderen van het balkon en dit weer herstellen

Schutting van steen laten maken

Graag wil ik een offerte ontvangen voor een gemetselde stenen schutting van ongeveer 11 m lang en 2 m hoog.

Zijgevel impregneren

Graag laat ik de zijgevel impregneren. Dit zal gaat om ongeveer 50 vierkante meter. Het is een hoekwoning met 2 verdiepingen plus zolder, deze loopt in een punt. De begane grond heeft een berging, deze hoeft niet te worden geïmpregneerd. Mijn voorkeur gaat uit naar behandeling met de roller.

Gevel reinigen en impregneren

Graag offerte voor het reinigen van de gevel (alg en schimmel) en het impregneren. Het betreft een vrijstaande woning en de afmeting is ongeveer 150 m2.

Schoorsteen voegen en reinigen

Ons hoekhuis staat in een rijtje van 3 woningen. De schoorsteen op onze gevel en de schoorsteen van de buren dienen te worden gereinigd en opnieuw te worden gevoegd. Wellicht zal de schoorsteen van het derde huis ook aangepakt moeten worden, echter hebben wij daar nog geen antwoord op gekregen.

Schoorsteen maken

Er zijn laatst 2 stenen naar beneden gekomen van onze schoorsteen, nu willen we dit laten maken? Ik weet niet precies bij wie we hiervoor moeten zijn? Wat zijn de kosten ervan?

Prijsopgave voor 250 m² waalformaat ...

Prijsopgave voor 250 m² waalformaat bakstenen en 250 m² kalkzandstenen te metselen. Binnen-en buitenwerk.

het is een aanbouw garage en een ...

het is een aanbouw garage en een scheidingsmuur