Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Berlicum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Berlicum heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Berlicum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Berlicum of directe omgeving.

58 klanten uit Berlicum bevelen een bij Casius in Berlicum aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Berlicum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel renoveren of eventueel een voorzetgevel zetten, houten buitengevel vervangen door onderhoudsvrije kunststof gevel, gevel renoveren, buitengevel en dak van woning isoleren, scheur in de gevel herstellen, incl vervangen vervangen kapotte stenen en herstellen knipvoegen., zijgevel bekleden met steenstrips, gevel isoleren en stucen, zijgevel van hout repareren of vervangen, gevel bekleden, voorgevel bekleden, luifels bekleden, gevelbekleding vervangen, gevelbekleding vervangen, gevel renoveren, waterdicht maken van modulaire woning in Utrecht en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Berlicum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Gevel isoleren

Offerte aanvraag voor buiten isolatie met steen strips incl. voegwerk. Woning A vanaf maaiveld totaal 76 m2. Woning B vanaf maaiveld totaal 68 m2. De mogelijkheid is er om u bouwtekeningen en foto's van het bestaande pand toe te zenden. PS. Als er een ander soort isolatie achter de steen strips moet dan dit toepassen.

Schutting van metselwerk en hout plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen: - fundering maken, graven + vullen - metselwerk, lichte stenen - hout - 11 meter lang - prijs inclusief materiaal en arbeid

Vochtvlekken op de buitenmuur

De buitenmuur van de garage blijft erg nat, daardoor hebben we vochtvlekken en schimmel in de garage. De vochtplekken zitten hoog in een hoek. De buurman heeft een muur direct tegen onze garage aan gezet. Ik weet niet of dat de oorzaak zou kunnen zijn, maar los daarvan zouden we graag willen weten of het helpt als we de muur impregneren. Ook willen we graag een offerte opvragen om de zijgevel van het huis te impregneren. De gevel is 9 x 10 meter, inclusief een raam. Graag een afspraak om de oorzaak te achterhalen en daarop uw advies en offerte.

Impregneren van de voegen

Ik wil in een zijgevel nieuw voegwerk laten aanbrengen. Dus er moeten voegen uitgekapt worden en geïmpregneerd worden. Graag ontvang ik een prijs per m2. Het gaat om de begane grond, ongeveer 18 m2.

Aanbouw van plusminus 24m2 meter.

Aanbouw van plusminus 24m2 meter.