Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Berkel Enschot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Berkel Enschot heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Berkel Enschot u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Berkel Enschot of directe omgeving.

70 klanten uit Berkel Enschot bevelen een bij Casius in Berkel Enschot aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Berkel Enschot bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, scheur in de gevel herstellen, incl vervangen vervangen kapotte stenen en herstellen knipvoegen., gevel stucen, gevel isoleren en bekleden, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel isoleren en bekleden, canexel vervangen met kunststofpanelen, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Berkel Enschot staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Isoleren en steenstrips plaatsen

Wij willen de gevel van onze vrijstaande woning aan de buitenzijde laten isoleren en afwerken met steenstrips. De oppervlakte zal ongeveer 100 m2 zijn.

PVC gevelbekleding

Betreft vervanging van houten rabatdelen naar kunststof van ongeveer 30 m2.

Gevelbekleding vervangen en isoleren

Op de achtergevel zitten onder de ramen van de eerste verdieping over de volledig breedte van het huis houten schroten (verticaal) met daarachter een minimale isolatie. Breedte van de gevel bekleding is totaal circa 6. 7 over een breedte van circa 4 meter is het 1,3 m lang en boven de uitbouw circa 2,7 m is het 0,9m lang Ik zou graag kunststof lamellen ( horizontaal) willen hebben met een goede isolatie erachter.

Gevel aftimmeren

Aftimmeren van een gevel met latten (lengte tussen de 1000 en 2800) in 3 verschillende breedtes. Wij willen het hout na montage in de olie zetten. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...)

Gevels isoleren

De woning is 1 jaar geleden verbouwd en er is een aanbouw gezet die al geïsoleerd is. Graag zou ik de gevels van mijn vrijstaande woning willen laten isoleren en daarna laten stucen. De oppervlakte is 132 m2.

Porisostuc wanden metselen

Het metselen van alle binnenmuren met Porisostuc 100 mm en 140 mm. Onze nieuwbouwwoning zal naar schatting ongeveer 400 m2 groot worden.

Loodslabben vervangen tussen dak en gevel

Betreft het vervangen van de loodslabben tussen het platte dak en de gevel van een twee-onder-een-kap woning uit 1968. In totaal is het 7 meter lang, betreft 2 stukken van 3 en 4 meter met daarin een hoek. Graag ontvang ik een offerte.

Voeg- en gevelrenovatie

Vervangen van ongeveer 7 meter loodslab en vervangen van stenen (ongeveer 10 stuks) die scheuren vertonen. Ik heb een lekdetectie onderzoek gehad. Hieruit blijkt dat er wat doorslag in de muur zit.

Schoorstenen renoveren

Beide schoorstenen zijn nat en de voegen kruimelen en laten hier en daar los. Herstellen voegen en vochtwerend maken. Het zijn twee schoorstenen. Beide ongeveer 2 m2 oppervlakte? Op de zolderverdieping, nokhoogte circa 8 meter.

Gevel met voegwaas reinigen

Wij hebben een binnenmuur waar een witte voegwaas overheen zit. Nu is mijn vraag of deze droog te stralen is? En hoe duur is dit? Het zijn twee muurtjes van 2 meter bij 2 meter.

Schoorsteen laten renoveren

Het betreft de volgende werkzaamheden: - voegwerk schoorsteen herstellen - lood opnieuw aanbrengen - bovenzijde waterdicht maken.

Gevel hydrofoberen

Mijn huis is gebouwd van witte kalkzandsteen (1987). Moet weer eens gereinigd worden en daarna geïmpregneerd. Totale oppervlakte van te behandelen delen is circa 155 m2.

Deur dichtmetselen

De deur van de hal naar de keuken moet dichtgemetseld worden. Gaat om een standaardeur. Daarna alles afwerken.

Muur, halfsteens, in totaal 16mtr, ...

Muur, halfsteens, in totaal 16mtr, 4mtr-2,5mtr hoog en 12mtr-2mtr hoog als scheiding erfgrens.

Het moet een tuin afscheiding worden, ...

Het moet een tuin afscheiding worden, alles van steen. Wel komt er een deur/poort in van achterom naar brandgang.

Uitbreken tussenmuur tussen woonkamer en ...

Uitbreken tussenmuur tussen woonkamer en keuken. Deze moet dan verder afgewerkt worden met een toog.

Huidige stenen schuur, 3,5 bij 2 meter ...

Huidige stenen schuur, 3,5 bij 2 meter wordt gesloopt en daarna moet een nieuwe schuur komen van plusminus 6 x 3,5 meter met een plat dak.(liefst dubbelsteens) Tevens dient er een schutting te komenvan plusminus 7 meter met pedanten en houtschermen.