Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel opnieuw bedekken:

Gevel opnieuw bedekken

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft ons aanstaande woonhuis (met ingang van 17 mei 2018): We hebben crepi als materiaal opgegeven, maar we hebben geen idee van prijzen en mogelijkheden van andere materialen. Ook de schoorstenen moeten worden bewerkt, we nemen aan zonder isolatie. De muur is trouwens enkelsteens.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel opnieuw bedekken uit heel Nederland:

Dak met asbest van bedrijfsgebouw saneren

Mijn huidige bedrijfsgebouw is gedekt met 490 m2 asbest. Dat dient gesaneerd te worden. Vervolgens wil ik het dak met sandwich panelen laten bedekken. Liefst ook de gevel 1,5 tot 2 meter omhoog en laten afwerken met sandwich panelen. Thans bestaat het gebouw uit een ongeïsoleerde spouwmuur en vergane dakisolatie onder de platen. Kom ik in aanmerking voor: 1) asbestsanering subsidie? 2) Milieu investering aftrek? 3) Zo ja, wat zijn de kosten en wat zijn de baten van de afzonderlijke zaken?

Gevel cementeren

Ik wil de buitenkant van mijn huis bedekken met een cementlaag. De gevel is ongeveer 100 m2. Isoleren is niet van toepassing.

Aanbrengen van gevelisolatie

Op dit moment heb ik een zijgevel die ik graag wil voorzien van gevelisolatie. Deze gevel, gelegen aan de zuidzijde van de woning in Kampen, is in het verleden gestukadoord en na scheurvorming enkele malen bijgewerkt (zie foto’s). De gevel is gedeeltelijk bedekt door de garage van de buren (het gaat om het gedeelte bóven deze garage). De woning heeft een zadeldak bedekt met pannen; de top van de woning ligt op ongeveer 10 meter en de lengte van de woning is zo’n 5,3 meter (exclusief de aanbouw aan de achterzijde). Deze aanbouw is recent gedaan en hoeft niet gestukadoord te worden. Als gevelisolatie zit ik te denken aan PIR-isolatie met daaroverheen een stuclaag, zodat het originele effect van het huis niet verandert (gezien het monumentale stadsgezicht). Op deze manier is de woning geïsoleerd tegen de verschillende temperaturen en tegen geluidsoverlast. (Mocht u een beter alternatief hebben, dan hoor ik dat graag. ) Daarnaast zou ik de pannen aan het einde van het dak graag bedekt zien met een zinken overkapping of op een andere mooie manier, zodat regenwater niet in de muur kan komen. Ook ben ik op zoek naar een bedrijf dat aan de andere zijde (noordzijde) de ontstaande schade (kleine scheuren in de muur) zou willen herstellen en daarbij op dezelfde manier de pannen wil bedekken, zodat het één geheel wordt. Hierbij is het plaatsen van gevelisolatie niet van toepassing.

Dakopbouw op uitbouw maken

Wij willen een dakopbouw op onze uitbouw. Ongeveer 2,5 x 3 meter, gelijklopend aan de de gevels van de voor- en zijkant van het huis. Middels houtskeletbouw, mogelijk met steenstrips aan de buitenzijde. Een doorbraak maken in de gevel op de eerste verdieping. De binnenzijde hoeft niet afgewerkt te worden. Het dak met pannen bedekken, doorlopend vanaf het dak van de zolderverdieping.

Plat dak isoleren en bedekken met EPDM-folie

Ik wil mijn platte dak isoleren en bedekken met EPDM-folie. Het betreft een plat dak wat momenteel is bedekt met bitumen en de garage en aangebouwde hal bedekt. Het dak sluit aan de gevel aan middels een loodslab. Het dak staat niet haaks op de woning maar heeft op ongeveer 2/3 een knik van ongeveer 45 graden. Het betreft in totaal 27 m2.

Keralit aanbrengen op de gevel

Wij hebben recent een woning gekocht in Delft, welke nodig aan onderhoud toe is aan de buitenkant, het huis staat in een oude Vinex-wijk en is daardoor toentertijd gebouwd met exotische materialen. Het gaat om een huis met 3 verdiepingen met een plat dak, er is ook een groot dakterras aanwezig, de achterkant van het huis is een gevel. Het is een hout skeletbouw waartegen fermacel platen zijn bevestigd, hier tegenaan zijn tempex platen gemonteerd en dit al is afgewerkt met gaas en daar tegen aan sierpleister. Dit alles is nogal onder heven aan onderhoud en daarvoor zijn wij uitgeweken naar alternatieve mogelijkheden, een oplossing hiervoor zijnde Keralit. In principe een prima oplossing, echter de gevel constructie is zodanig gemaakt dat er hier niets in geschroefd kan worden, afgezien van de plekken waar het hout skelet zicht bevindt. Nu is mijn vraag , is het mogelijk met industriële lijm de keralit rechtstreeks tegen de gevel aan te lijmen, of anders eerst schrootjes tegen de gevel te lijmen en daarop de keralit te monteren. De totale te bedekken oppervlakte is ongeveer 65 vierkante meter.

Casco dakkapel laten plaatsen

Achter gevel is breed 5. 40 totaal tot scheidings lijn buren hoogte op bouw 2. 50 diepte is 3. 50 wij gaan zelf aftimmeren isoleren en dak bedekken enz graag offerte voor twee draai kiep ramen in kunstof kozijn geheel worden twee kamers. De maten zijn ongeveer. Zoals ongeveer het linker huis op de foto rechts is van ons

Woning isoleren uit 1920

In de toekomst willen wij graag onze voorgevel isoleren en aan de buiten kant bedekken met houten potdekselplanken. Het is een vrij lange gevel van 17 meter lang en 3 meter hoog. Wij zouden ons graag door u laten informeren over de materialen die hierbij gebruikt moeten worden, welke isolatie wordt geadviseerd, hoe een kozijn het beste kan worden afgewerkt, welke folie waar moet worden aangebracht en eventuele andere maatregelen die getroffen moeten worden. En natuurlijk wat het gaat kosten. Graag horen wij van u.

Keuken verbouwen

Onze keuken wordt geplaatst maar niet aangesloten. Dit moet er gedaan worden: -Wil graag isolatie van keukenvloer en plafond. Dit plafond ook laten stuken of met gipsplaten bedekken. Nu zijn dit gipsplaten (ongeveer 4x2m). -Plaatsing van een antivorstbuitenkraan, leiding loopt al door de betreffende muur. Van binnenuit diezelfde muur willen we buitenverlichting aan de gevel. -Het verwijderen en plaatsen van een radiator, deze schaffen wij zelf aan. -Bij het raam moet een vensterbank komen. -Wand van ongeveer 10m2 is nu betegeld, moet glad worden gemaakt inclusief infrezen leidingen. Aantal leidingen moeten in plafond komen. -Keukenapparatuur moet worden aangesloten. -In de meterkast moeten extra groepen komen.

Plat dak met bitumen bedekken

Aanbrengen van 9 m2 bitumineuze dakbedekking en het vervangen van 3 meter loodslab in de gevel.