Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: appartementen metselen, nieuwbouw buitengevel metselen, metselwerk 100 meter bedrijfspand nieuw, muren isoleren, huis van buiten stucen met isolatie, klampmuur vervangen door nieuwe gevel met isolatie, metselwerk bouw loods, buitengevel van vrijstaande woning bekleden, gevel bekleden met hardhout of zink, buitengevel isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips, gevel spachtelputzen, buitengevel isoleren, gevel volledig verbouwen, boerderijgevels stuken, buitenmuren isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Nieuwe boeidelen en steenstrips plaatsen

Ik zoek een partij die onze houten chalet kan voorzien van steenstrips. Daarnaast dienen er ook nieuwe boeidelen geplaatst te worden. In de boeidelen wil ik graag verlichting terug zien. Wat steenstrips betreft gaat het om ongeveer 100m2. De chalet is goed bereikbaar.

Etalage gevel voorzien van horizontale latten

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen de 10 en 50 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een winkelpand die nu een hoekpunt betreft met hardboard boven de etalage ik zou de graag met horizontale latten bekleed zien .

Gevel met elastolith of pvc strips

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Garagedeur worde verwijdert. Isolatiewand wordt door onszelf geplaatst. Er komt een kozijn in de wand. Hierna blijft 11 m2 aan gevel over wat we willen bekleden. Interesse in stedentrips of elastolith of pvc strips bekleden.

Gat in muur zagen

Ik heb een gat in muur nodig voor eenairco slang, diameter slang is 130 mm. Gat in muur dus ca. 140 mm, dubbele muur (spouw), van beide kanten goed toegankelijk. De randen, enz. Worden door mijzelf afgewerkt. Dus alleen maar een gat frezen.

Houten rabatdelen door kunststof rabatdelen vervangen

Volledig vervangen van de houten rabatdelen door kunststof. ongeveer 100 vierkante meter. Inclusief het leveren van de kunststof delen en het afvoeren van de houten delen achteraf.

Gevel opnieuw bedekken

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft ons aanstaande woonhuis (met ingang van 17 mei 2018): We hebben crepi als materiaal opgegeven, maar we hebben geen idee van prijzen en mogelijkheden van andere materialen. Ook de schoorstenen moeten worden bewerkt, we nemen aan zonder isolatie. De muur is trouwens enkelsteens.

Tuinmuren metselen

Ik wil 2 tuinmuren metselen (linker en rechterkant). De linkermuur moet 9,25 meter lang x 2,00 meter hoog met 2 penanten, met stalen buis voor elk penant in de fundering. De rechter muur moet 6,35 meter lang x 2,00 meter hoog zijn met 1 penant, met stalen buis in de penant. Achterkant van de tuin moet ook gemetseld worden 4,5 meter lang x 2,45 meter hoog, met aan beide uiteinden van de muur 1 penant met stalen buis erin. Ook moet een gat gegraven worden en een fundering komen voor alle muren (gestort of gemetseld).

Tuinafscheiding metselen

Wij willen samen met de naaste buren de houten schuttingen vervangen door gemetselde muren. Ook de houten achterkanten (bij tuinpoort) willen we vervangen door gemetselde muren. Tussen ons en de buren in is het 9.25 meter. En twee meter hoog. Aan de andere zijde is de muur 3 meter. Ook twee meter hoog. De achterkant is alleen bij ons, circa 3.25 meter per woning, twee keer. Die willen we 2.60 meter hoog hebben. Bij de buren moet er een brede deur geplaatst worden, bij mij een normale breedte deur.

Tuinmuur bouwen in de tuin

Mijn buurman en ik willen de houten afscheiding tussen onze tuinen vervangen door een nieuwe. We zijn er nog niet uit wat het gaat worden: hout of steen. Dat zal mede afhangen van de kosten. Daarom zou ik graag van u een inschatting willen ontvangen van de kosten voor een stenen muur met fundering van 7.10 meter bij 1.80 meter (materiaal + bouwkosten). Ik neem aan dat de prijs van de stenen een variabele is, maar dat u wel in kunt schatten wat een redelijk gemiddelde is. De stenen van onze woningen zijn rood 17 cm x 5 cm.

Buitenmuur met MBI betonsteen opmetselen

Ik ben op zoek naar een collega vakman voor het metselen van een muurtje onder een raamkozijn. Het gaat om een betonsteen schoonwerk. De oppervlakte zal ongeveer 11 m2 zijn.

Garagemuur metselen

Huidige muur is opgetrokken uit multiplex platen. Deze muur dient vervangen te worden door metselwerk. Fundering is aanwezig. Afmeting ongeveer 3.5 x 2.5 meter.

Tuinmuur laten metselen

Hoekwoning: Tuinmuur/buitenmuur metselen. Ongeveer 26 meter lang en 1.90 meter hoog moet het worden. Tussenin een open ruimte voor deur/poort. Fundering is grotendeels al geplaatst. Moet nog ongeveer 5 meter gestort worden.

MBI betonstenen metselen

11 m2 MBI betonstenen metsel onder kozijnen 1. 2o hoog 9m1 lang om de hoek

Cellenbeton metselen

Ik zoek iemand die een trap kan maken van cellenbeton. Het gaat om een kwarttrap van plusminus 2.10 meter hoog.

Gat in de keukenmuur boren voor een afvoer

In week 50 wordt onze nieuwe keuken geplaatst. Wij willen voor eind november graag een gat van 150 mm doorsnede laten boren door onze spouwmuur van 30 cm. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Kruipruimteventilatie verbeteren

In ons aangekocht huis (overdracht 15-11-2016) wordt de kruipruimte slecht geventileerd, eigenlijk niet. Er dienen roosters aangebracht te worden ten einde de ventilatie te verbeteren. Het huis is van 1936. Kunt u een schatting van de kosten geven als er twee roosters aan beide zijden van ?

Schroten vervangen door metselwerk

Naast de voordeur zitten nu nog schroten, deze willen we weghalen en vervangen door een stenen muur. Ook boven tussen het badkamerraam en het raam van de slaapkamer willen we het hout vervangen door stenen. De totale oppervlakte van beide delen zal ongeveer 3 m2 zijn.

Gevel deels vervangen en opmetselen

De werkzaamheden zijn als volgt: - Het vervangen van een deel van de gevel, binnen + buitenmuur, en deze isoleren met RC 4.0 op de bestaande fundering. Het binnenspouwblad moet van snelbouwstenen of houtskelet worden. Dit zal gaan om ongeveer 22 m2. - Opmetselen van een aantal ramen, 4 stuks, in verband met een nieuwe indeling van de woning. Dit zal ongeveer 7 m2 zijn. Er is een tekening aanwezig.

Scheidingsmuur in de tuin maken

Ik wil een stenen erfscheiding tussen mijn tuin en de tuin van de buurman laten plaatsen. Deze zal 5 meter breed en 1.75 m hoog moeten worden.

Impregneren gevel en schoorsteen

Opnieuw voegen van de schoorsteen.

Impregneren van de gevel

Impregneren van de gevel van een jaren '60 huis.

Gevel schoonmaken en herstellen

Het betreft het schoonmaken en herstellen van de achtergevel, platvolle geborstelde voeg. De totale oppervlakte is 40 m2, inclusief de openslaande deuren een gewone deur en een raam. Graag ontvangen wij een offerte waarbij alle werkzaamheden los geoffreerd worden.

Schoorsteen renoveren / vernieuwen

Graag wil ik een houtkachel plaatsen. De schoorsteen op het dak is momenteel niet in goede staat en zal nagekeken moeten worden. Graag zou ik willen weten wat het beste advies is voor de schoorsteen. Renoveren of opnieuw metselen. Daarnaast dienst er een flexibele buis geplaatst te worden in het rookkanaal. Graag contact via de mail voor verdere informatie. Foto's in bijlage

Metselwerk onder een raamkozijn aanbrengen

Ons raam aan de voorzijde van het huis heeft een houten onderkant, welke doorloopt tot aan de grond. Deze onderkant 335 x 50 willen we vervangen voor een bakstenen muurtje.

Gevel reinigen, opnieuw voegen en impregneren

Volgens mij moet de zijgevel gereinigd worden. Eventueel de gevel opnieuw voegen en impregneren. We hebben binnen last van vochtplekken. We vermoeden dat het vocht via de zijkant komt. Aan de zijgevel is later een garage aangebouwd. We willen eerlijk en betrouwbaar advies!