Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor boerderijwoning isoleren:

Boerderijwoning isoleren

Boerderij woning uit 1926. De spouw kan niet geïsoleerd worden, omdat er geen ruimte zit tussen binnen- en buitenmuur. Nu overwegen we isoleren vanaf buiten. Het huis is aangebouwd aan de loods. Het gaat om 1 voorkant en 2 zijkanten van het huis. Het huis is geen monument. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 120-130 m2.
Onze klant uit Alphen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boerderijwoning isoleren uit heel Nederland:

Isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning

Het betreft een nieuw te bouwen huis, van 10x20 meter. Bij dakhelling 45 zou dat +/- 280 m2 zijn. Isoleren met pirplaten. In mijn huidige woning heb ik isolatiedakplaten met daartegenaan vuren schroten als geheel af fabriek tegen de platen gemonteerd. Als die leverbaar zijn? Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, riet Wat is de huidige situatie? Nog geen dak aanwezig

Dakpannen reinigen/coaten

Wij zijn bezig met het isoleren van een boerderijwoning uit 1951 gelegen in de Noordoostpolder. De dakpannen wil ik graag laten controleren en daar waar nodig laten reinigen en coaten of eventueel vervangen. Hier en daar is er ook wat mortel wat los ligt en vastzet moet worden. De woning is ongeveer 6 bij 10 meter groot.

Asbestsanering van een dak

Wij wonen sinds enige tijd in een boerderijwoning (arbeiderswoning) uit de jaren '40-'50. Het dak hiervan is hoognodig aan vervanging toe. We gaan een aannemer inschakelen voor het vernieuwen en isoleren van het dak. Omdat er onder het dakbeschot asbesthoudende platen zijn aangebracht, willen we ook contact met een asbestsaneringsbedrijf. We hebben nog geen inventarisatierapport. We maken graag een afspraak en ontvangen daarbij graag uw plan van aanpak en offerte.

Vernieuwen en isoleren van een dak en plaatsen van een dakkapel

Wij wonen sinds enige tijd in een boerderijwoning uit bouwjaar '40-'50. Het dak van ons huis is hoognodig aan vervanging toe. Het oude asbest onder het dak moet verwijderd worden, daar zoeken wij inmiddels al een partij voor. De dakconstructie moet worden vernieuwd en er moeten isolatiemateriaal en nieuwe pannen worden geplaatst. Kortom het totale pakket. De nokhoogte op de verdieping is rond 2 meter en we denken er daarom over om gelijk een dakkapel te laten plaatsen of een dakverhoging. We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. We krijgen graag uw advies en een prijsindicatie.

Pannendak renoveren van boerderijwoning

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een oude boerderijwoning uit bouwjaar 1900. De overdracht staat gepland op 20 mei. De woning heeft een zadeldak van 20 x 5 meter per dakvlak, met daarop dakpannen. Wij willen het dak laten renoveren en laten isoleren aan de buitenzijde. Daarbij willen we de bestaande dakpannen zoveel mogelijk laten hergebruiken. Wij ontvangen graag een globale prijsindicatie van de kosten.

Vervangen en isoleren bestaand dak

Het vervangen en isoleren van een bestaand dak bij een boerderijwoning uit 1860, inclusief de vervanging van de dakgoten en het plaatsen van 2 dakkapellen met pannendak van 1,5X 3m dan wel als eenzijdige nokverhoging. Waarschijnlijk ook de panlatten en dakpannen vernieuwen. Dak is ongeveer 17,5 meter bij 4 meter breed. Nokhoogte in het midden ongeveer 2,5 meter. Betreft ook het leveren van de materialen.

Vrijstaand nieuwbouwhuis met niet ...

Vrijstaand nieuwbouwhuis met niet geisoleerde garage vast aan huis. Willen garagedeur eruit en ongeveer 1,5 meter garage naar voren uitbreiden. Nu zit voor garagedeur de ingang woning. Willen doorgang creëren vanuit woning naar garage. Hiervoor moet voordeur worden verplaatst 90 graden draaien. Garage isoleren en dus uitbreiden. Mogelijk nog tweede toegangsdeur naast voordeur specifiek naar garage. Dus vooraanzicht (nu garagedeur) eruit en daar twee deuren in (na uitbreiding naar voren) en dan voordeur verplaatsen naar voorzijde en nieuwe toegang garage ernaast en dus garage isoleren. Moet nog fundering komen (is nu oprit) Binnen stucwerk, buiten metsel. Voordeur opnieuw gebruiken. Garagedeur weg plat dak erop Betreft Boerderijwoning type D Heerhugowaard stad van Zon