Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitengevelisolatie bij woning:

Buitengevelisolatie bij woning

Graag zou ik de mogelijkheden en de kosten willen weten voor het isoleren van de buitengevel van mijn bungalow. De woning is 18 bij 10 meter groot, dit is inclusief alle raampartijen.
Onze klant uit Aarle Rixtel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitengevelisolatie bij woning uit heel Nederland:

Buitengevelisolatie plaatsen

Het betreft een vrijstaande woning. Hier willen wij de gevels aan de buitenzijde laten isoleren en daarna laten stucen. De oppervlakte is ongeveer 200 m2.

Buitengevelisolatie en afwerking met steenstrips

Het gaat om het isoleren en afwerken met steenstrips van drie zijden van een twee onder een kap woning gaan (90 m2). Zoveel mogelijk conform een bestaande situatie. Bij voorkeur een minimale isolatiewaarde van R5 toekennen. Spouwmuurisolatie niet mogelijk vanwege de dikte van de spouw.

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) Oppervlakte muren:m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Buitengevelisolatie Rcen afwerken met steenstrips. 2 onder een kap woning.

Buitengevel reinigen en schilderen

Het pleisterwerk op de buitengevelisolatie van mijn woning en die van mijn buren is lokaal kapot of hersteld, lokaal vervuild en vertoond lokaal aangroei van algen. Sinds de bouw van de woningen circa 17 jaar geleden, is er geen onderhoud gepleegd aan de buitengevel. Het betreft gelijktijdig onderhoud aan de buitengevel van zowel mijn woning als die van de buren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: waar nodig pleisterwerk herstellen, pleisterwerk reinigen en schilderen met een dampdoorlatende verf. Eventueel afwerken met een beschermlaag tegen algengroei en hechten van vuil. Hierover ontvang ik graag advies. Het is naar verwachting circa 2 dagen werk voor 2 personen. Het gaat om een gevel op de begane grond en 1e verdieping, daar is een rolsteiger nodig. Wij (buren) vragen vrijblijvend een advies en een offerte voor de te verrichten werkzaamheden. We willen een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en gedetailleerde offerte.

Buitengevel isoleren

Wij willen graag meer informatie over buitengevelisolatie voor ons hele huis. De woning is ongeveer 160 m2 aan woonoppervlakte. Het betreft een dijkwoning en deze zit aan een zijde voor een klein gedeelte vast aan de buren. Isolatie is nodig voor 4 zijden van de woning. Graag per mail contact.

Metselwerk herstellen en kozijnen vervangen

Vrijstaande woning met te vervangen kozijnen met glas, te herstellen metselwerk en te vervangen dakgoot. Voor het metselwerk rekening houden met: - uitbuiking in de gevel (4 a 5 meter breed ca. 10 rijen hoog) boven entreedeuren; - al het metselwerk rondom de woning herstellen (slijpen en juist voegen); - geheel impregneren, lengte 13 meter en breedte 10 meter Betreft kozijnen: - Kozijnen vervangen conform bijgevoegde stukken; - bestaand raam aan de achterzijde vervangen voor nieuwe met dubbel glas. - Dakgoot als bestaand aan achterzijde voorzien aan overige 3 zijden. - woning voorzien van buitengevelisolatie.