Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Aarle Rixtel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Aarle Rixtel heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Aarle Rixtel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Aarle Rixtel of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Aarle Rixtel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kantoorpand gevel afwerken en isoleren, woning nieuwbouw metselen, gevels isoleren, zolder renoveren en een latei repareren en vervangen, gevels stucen en isoleren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, buitengevel van oud huis isoleren en glad stucen, asbest leien vervangen, zijgevel isoleren, voegen vervangen, spuitkurk op nieuwbouw woning, metselen tuinmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Aarle Rixtel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

Buitengevelisolatie bij woning

Graag zou ik de mogelijkheden en de kosten willen weten voor het isoleren van de buitengevel van mijn bungalow. De woning is 18 bij 10 meter groot, dit is inclusief alle raampartijen.

Buitenmuur frontzijde

Ik wil de enkelvoud houten wand aan de voorzijde vervangen door een enkel steens muur. Dit is de slaapkamer van de bungalow. In verband met de LF tril/geluidsoverlast naburig bedrijf alleen in beginsel frontale wand. - spouw 6-7 cm (regelwerk) - binnenwand ethernit - afmeting is ongeveer 4,30 bij 2,50 meter - fundering is circa 25-30 cm dik - bouwjaar is 1978 * verwijderen planken doen we zelf. Reactie/vragen bvk via email.

Schoorsteen met rookkanaal opmetselen

Ik woon sinds enige tijd in een twee-onder-een-kapwoning waar door de vorige bewoners de gemetselde schoorsteen van het dak is verwijderd. Het rookkanaal is nog wel aanwezig op de zolderverdieping daaronder. Ik wil de schoorsteen weer laten opmetselen en het rookkanaal daarin laten aansluiten op het bestaande kanaal. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Nieuwe boeiboorden van Trespa aanbrengen

Het gaat om het vervangen van de boeiboorden rondom de woning door nieuwe, bij voorkeur Trespa. De lengtes zijn 2 x 5 meter, 1 x 6 meter, 1 x 12 meter en 1 van 3,5 meter. Tevens de goten controleren, stellen en waar nodig solderen, in verband met lekkages. Bij voorkeur van tevoren een opname doen van de benodigde werkzaamheden en materialen om een goede indruk te krijgen van de werkzaamheden en een juiste offerte te kunnen samenstellen.

Gebroken buitenmuur repareren

Gebroken buitenmuur repareren. Kalksteen.

Het betreft de verbouwing van een ...

Het betreft de verbouwing van een berging tot een drietal ruimtes: werkruimte, berging en natte ruimte. Er dienen extra muren geplaatst te worden, deuren/kozijnen, stucwerk, leidingen verplaatsen, douche inbouwen, tegelvloeren leggen, plafond (ipv systeemplafond een stucwerk plafond).