Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Noord-Brabant.

546 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schuur met spouwmuur metselen, voorgevel voorzien van crepi met isolatie, gevels van meerdere panden reinigen, metalen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, natuursteen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, casco HSB-woning opmetselen, gevelisolatie- en stucwerk aanbrengen, alle buitenmuren laten isoleren, gevel voorzien van steenstrips zonder isolatie, steenstrips met isolatie aanbrengen, houten gevelbekleding aanbrengen, composiet gevelbekleding aanbrengen, steenstrips met isolatie aanbrengen, houten gevelbekleding plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

zondag 18 februari 2018

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) Oppervlakte muren:m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Buitengevelisolatie Rcen afwerken met steenstrips. 2 onder een kap woning.
vrijdag 16 februari 2018

Tuinmuurtjes met fundering metselen

Ik wil graag 2 tuinmuurtjes laten maken. Inclusief de fundering, exclusief de stenen. Afmeting 2 meter hoog en 3.6 meter breed. De achtertuin heeft een achterom.
vrijdag 16 februari 2018

Spuitkurk zonder isolatie aanbrengen

Het gaat om spuitkurk voor een oppervlakte van 55 vierkante. Het zou dan gaan om 1 zijde van het huis om te beginnen, indien de prijs meevalt kan geheel het huis gedaan worden. Het betreft een vrijstaande woning. Het gaat om een muur in de tuin aan de zijkant van het huis.
zondag 11 februari 2018

Schuur met spouwmuur metselen

Metselen schuur van 5 x 3 x 2. 60 meter, met spouwmuur (exclusief garagedeur, loopdeur en twee kleine ramen). In totaal ongeveer 69 m2.
zaterdag 10 februari 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen

Van onze woning willen wij een halfsteense muur bekleden met isolatie en daarna met douglashout. De woning is 53 m3. Wij zoeken een complete offerte met leveren en plaatsen van materiaal.
woensdag 7 februari 2018

Tuinmuur met penanten metselen

We willen een tuinmuur van 17 meter lang en 2 meter hoog. Om de 2.40 meter een penant en geplaatst op een fundering.
zondag 4 februari 2018

Houten gevelbekleding aan laten brengen

Betreft het vervangen van de aanwezige rabat delen van de voor en achter gevel en bakgoten van een woonhuis en aangebouwde garage door onderhoud vrije rabat delen in de kleur grijs. In totaal zo´n 95 m2. Eventueel met afvoeren van de oude delen maar dit ligt aan de meerprijs.
zondag 4 februari 2018

Gevel isoleren en stukadoren

Het gaat om een gevel isolatie aan de buitenzijde van de woning. De afmeting is ongeveer 100 m2. Momenteel zit er betonsteen op de gevel. Graag ook aanbrengen van een stuclaag (lichte kleur).
zondag 4 februari 2018

Tuinmuur met fundering laten maken

Graag een prijsindicatie voor het metselen van een tuinmuur van 6 meter lang en 2 meter hoog met kleine steunbeertjes. De prijs wil ik graag in inclusief het maken van een fundering.
zondag 4 februari 2018

Tuinmuur metselen

Een schuttingmuurtje van 1.50 meter breed en 1.80 meter hoog moet vervangen worden. Nieuwe muurtje moet 3.00 meter breed bij 2.00 meter hoog worden. Graag een complete offerte inclusief materialen.
vrijdag 2 februari 2018

Crepi met isolatie aanbrengen

Het gaat om het isoleren van een vrijstaande woning van circa 200 m2. Graag eerst de buitenspouw slopen vanaf fundering. We hebben een oplossing nodig voor de dakopvang van het buitenterras. Waarschijnlijk moet hier het dak gestut worden. In alle muren zitten momenteel isolatiekorrels.
donderdag 1 februari 2018

Schoorsteenplaat vervangen

Ik wil de natuurstenen schoorsteen plaat vervangen. De huidige zit een scheur in en moet vervangen worden voor een Belgisch natuurstenen of chinees blauwstenen plaat van 104 cm bij 104 cm en 4 ,5 of 6 cm dik.
woensdag 31 januari 2018

Bekleden boeidelen dakgoot en luifel

Ik wil de boeidelen van de dakgoot en luifel aan de garage laten bekleden met trespa. Wil geen schroeven of dopjes zien.
dinsdag 23 januari 2018

Schoorsteenkap verwijderen

Smeedijzeren schoorsteenkap is los gewaaid door de storm, moet verwijderd worden, plus/min 150 kg. Hoekstenen op het dak waar die aan vast zit vervangen en 1 loodlap ook los, waarschijnlijk moeten deze vervangen worden. Kap kan ik zelf wel afvoeren. Op ongeveer 8,5 meter hoogte.
dinsdag 23 januari 2018

Gemetselde schutting met 4 penanten

Graag wil ik een schutting plaatsen met een hoogte 2. 10 meter lengte 8. 10 meter. Inc fundurering etc. Houten panelen tussen de pentanten circa 1,4 x 1,8 hxb poort plaatsen 130cm
dinsdag 23 januari 2018

Halfsteens muur metselen

We hebben een halfsteens aanbouw, ongeveer 5 m2, maar er komt erg veel vocht binnen, tot aan schimmel toe. We zoeken hiervoor een oplossing, bijvoorbeeld een half steens muur ervoor/achter laten zetten om vervolgens te laten spouwen als dat mogelijk is. Wellicht zijn er nog andere oplossingen, deze ontvang wij graag na een bezichtiging.
zondag 21 januari 2018

Tuinmuur op een bestaande fundering metselen

Een tuinmuur metselen op (bestaande) fundering. Extra aanbrengen van 4 kolommen. Hoogte metselen 200 cm. Handvormsteen (vuilwerk) de muur wordt geschilderd, wel afvoegen. Lengte muur is 12 meter.
zondag 21 januari 2018

Voorgevel van het huis vernieuwen

Ik wil de voorgevel van huis vernieuwen. Hij is ongeveer 5,50 bij 5 meter met aan de bovenkant over de volle breedte een raam partij. Aan de onderkant ook een raampartij maar van ongeveer 4 meter. Ik zou daar ook nieuwe kozijnen met dubbelglas in willen plaatsen. Kunt u hier een vrijblijvende offerte over geven, wat dit mij ongeveer gaat kosten! En wat ook belangrijk is kan ik tijdens verbouwing gewoon in het huis blijven wonen.
zaterdag 20 januari 2018

Buitenkant schoorsteen opnieuw opmetselen

De buitenzijde van de schoorsteen dient opnieuw te worden opgemetseld met of de oude stenen of met nieuwe stenen. Het lood dient te worden vervangen en boven op de schoorsteen moet het worden aangesmeerd en daarna geïmpregneerd. Het betreft een 2 onder 1 kap woning waarbij de schoorsteen midden op het pand staat en ongeveer 90 cm bij 90 cm bij 90 cm groot is.
zaterdag 20 januari 2018

Tuinmuur maken

Er moet een tuin muur gemaakt worden. 10 meter in de lengte 4. 60 in de breedte en 1. 80 hoog
vrijdag 19 januari 2018

Scheuren in beton aan zijkant woning herstellen

Aan de zijkant boven een kozijn zit een stuk beton waar scheuren in zitten waardoor er vocht doorheen komt dat vervolgens via het kozijn naar binnen komt. Het beton wil ik graag laten maken. Het gaat om een oppervlak van 1 m2.
donderdag 18 januari 2018

Gevel renoveren en voegwerk vervangen

Voegen uitslijpen opnieuw voegen gewone voeg ongeveer 30 vierkante meter wat kost dat inclusief btw. De gevel is circa 4.5 meter hoog.
donderdag 18 januari 2018

Schutting en schuur laten metselen

Wij willen een schuur en schutting laten metselen. Weten wel ongeveer hoe het er uit moet komen te zien. De schuur moet 4 bij 4 m2 worden. De schuur moet 1 verdieping met zolder worden. De schutting moet 8,53 meter lang worden. De tuin kan via de achterkant bereikt worden.
donderdag 18 januari 2018

Muurtje metselen

Het metselen van een rechthoekig muurtje in de tuin van 1,5 meter bij 1,5 meter met daaraan grenzend 2 schuin aflopende muurtjes van 1,5 meter breed (aflopend van 1,5 meter naar 0). Indien mogelijk ook het storten van een (niet zwaar belast) betonnen vloertje van 1,5 meter bij 1,5 meter. Het is lastig om de tuin te bereiken via de achterzijde.
woensdag 17 januari 2018

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Boven de voordeur en onder het raam van de badkamer zit nu een plaat/strook met fijne steentjes. Op de eerste verdieping. Daaroverheen zouden we graag keralit, monumentgroen panelen willen hebben. De hoogte van het vlak is 2 meter en de breedte 1 meter. Wat zijn de kosten voor plaatsing inclusief btw?

Partners

Partners van Casius