Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Noord-Brabant.

587 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, voegen van 150 m2 gevel, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, gevelbetimmering en kozijnen vervangen, raamoppervlak verkleinen en nieuw kozijn plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

maandag 6 juli 2020

Een latei vervangen

De latei aan de achterzijde is beschadigd en moet waarschijnlijk vervangen worden. De latei is ongeveer 5.30 meter. Ik zoek een specialist die hier bekend mee is.
woensdag 1 juli 2020

Buitengevel stuken

Buiten gevel. Zijkant hoekhuis. Tussen 50 en 100 m². Misschien ook isoleren.
dinsdag 30 juni 2020

Gevelbekleding vervangen

Het betreft gevelbekleding ten behoeve van binnenzijde van een overkapping in de achtertuin. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.
woensdag 24 juni 2020

Het herstellen van de voegen van de gevel

De voegen van onze gevel zijn uitgesleten, en wij zouden graag willen dat er een deskundige langs kwam om de situatie te beoordelen en een offerte te maken voor de herstelwerkzaamheden. Het gaat om drie verdiepingen waarvan de eerste twee verdieping met bakstenen zijn. Een schatting is ongeveer 75m2.
donderdag 18 juni 2020

Gevelbekleding vervangen

Het gaat om de voorgevel en de achtergevel, totaal ongeveer 36 m2. Oude bekleding van houten schroten moet verwijderd en afgevoerd worden.
donderdag 18 juni 2020

Gevel isoleren aan de buitenkant

De muur is oud en we hebben een opbouw die bestaat uit andere kleur bakstenen. Ik wil de gevel aan de buitenkant laten isoleren. Het is tussen de 100 en 150 m2.
woensdag 17 juni 2020

Het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen

Enkelsteen buitenmuur, met 2 raampjes en een regenpijp willen we laten isoleren aan de buitenkant. Een klein stukje muur willen we isoleren aan de binnenkant. Oppervlakte ongeveer 12m2 op de eerste verdieping. Na de isolatie willen wij de gevel laten afstucen.
maandag 8 juni 2020

Buitengevel isoleren

Ik wil de buitengevel aan de achterkant van mijn huis isoleren, nu is er sprake van een enkelsteens muur. Het gaat om de achtergevel en een uitbouw waar keuken en badkamer zitten. De woning heeft 2 woonlagen. De totale oppervlakte is ongeveer 40 m2, dit moet nog exact uitgemeten worden.
maandag 8 juni 2020

Buitenmuren stucen

Ik ben op zoek naar iemand voor het stucen van de buitenmuur van 150 m2.
vrijdag 5 juni 2020

Latei in een buitenmuur plaatsen en buiten muur repareren

Ik wil latei (graag ook advies welke soort) boven het kozijn laten plaatsen.Omdat wij geen hebben is ook een stukje buitenmuur kapot gegaan.Dit moet ook gerepareed worden.Zie bijgevoegde foto aub. Ik kom uit Waalwijk en ben op zoek naar het bedrijf in de buurt.
donderdag 4 juni 2020

Keralit gevelbekleding laten plaatsen

Ik wil mijn gevel opnieuw bekleden met keralit. De gevel is 2.5 mtr en hoek op 2.5 mtr lang en max 11 planken hoog
woensdag 3 juni 2020

Tuinmuur metselen

Voor een nieuw huis in Endhoven willen we en 15 m lengte en 1.8 m hoogte tuinmuur metselen. Basis materialen(baksteen) gebruiken voor een simpele muur (10 cm dik). Wat zou de prijs zijn voor deze opdracht zijn inclusief materialen, werk, en btw?
dinsdag 2 juni 2020

Controle gevel en eventueel renoveren

We zouden graag willen dat iemand naar onze gevel komt kijken en ons advies kan geven over wat en of de gevel gerenoveerd dient te worden. De woning + aanbouw is 17 meter lang. De woning heeft 2 verdiepingen tot op 9,5 meter. De huidige gevel is van pleisterlaag. Om hoeveel vierkante meter het gaat, weet ik niet precies.
dinsdag 2 juni 2020

Gevel renoveren (44 m2)

Graag willen onze gevel reinigen en het renoveren van het voegwerk. Eventueel ook impregneren. Het betreft ongeveer 44 m2. De hoogte reikt tot ongeveer 6 meter. Betreft een bakstenen gevel. De voorzijde heeft de prioriteit, eventueel ook de achterzijde meenemen.
zaterdag 30 mei 2020

Schuurgevel bekleden met onderhoudsvrij kunststof

Ik ben op zoek naar een gevelspecialist die ca. 13 m² gevel van mijn schuur kan bekleden. Het betreft de zijpanelen van het schuindak. Voorkeur qua bekleding: onderhoudsvrij (kunststof?).
vrijdag 29 mei 2020

Gevel opnieuw voegen ivm risico op doorslaande muren

Onze buitenmuren zijn in slechte contitie. (De woning is 3 jaar geleden gekocht en dateert uit 1852). Voegen zouden opnieuw moeten behandeld moeten worden of een andere optie. (Daarna willen wij het laten kaleien). Eerst moeten de buitenmuren echter goed dicht, ivm risico op doorslaande muren. Het gaat om circa 66 m2. Graag advies van een ervaren Gevelspecialist/Voeger.
dinsdag 26 mei 2020

Gevel houtskelet aanbouw bekleden met hardhout

Graag laten wij onze nieuwe houtskelet aanbouw bekleden met hardhouten gevelbekleding. Het wordt al geïsoleerde en bekleed met een waterdicht doek. We willen het liefst een donker rode kleur maar toch onderhoudsarm. Het gaat om 51 m2. In augustus willen wij beginnen.
woensdag 20 mei 2020

Gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen

Wij willen graag offertes voor het vervangen van de houten gevelbekleding door kunststof planken aan de 2 zijkanten van ons huis. Daarbij willen we graag weten wat het kost om de dakgoten aan de zijkant van ons huis in hoogte in te korten, vervangen door kunststof en de houten planken onder de dakgoot willen we vervangen door die rand op te laten metselen met steenstrips. De maten van het huis zijn 8.80 bij 12.65 en de hoogte is 7.30. Bovendien moeten de voegen onder de vensterbanken vervangen worden. We willen het huis wit verven, waardoor kleurverschil van de steenstrips later niet meer te zien zal zijn.
dinsdag 19 mei 2020

Het isoleren en stucen van een buitengevel

De spouw aan onze achtergevel is niet voldoende om te isoleren, vandaar de keuze het aan de buitenzijde te doen. In de achtergevel zitten 2 deuren, 2 ramen en aan de bovenkant schuine daken. Het betreft 27 m2 aan gevel wat geïsoleerd en gestuuct moet worden. Ik bespreek graag met de specialist of het mogelijk is dat ik help met sommige werkzaamheden.
dinsdag 19 mei 2020

Gevel cementeren en voorzien van natuurstenen band

Graag laten wij de (voor)gevel cementeren en voorzien van natuurstenen band. Deze is tussen de 30 en de 35 m2. De gevel heeft aan de onderkant natuursteen, daarboven zit een soort pleisterlaag met kleine steentjes in een soort kunsthars emulsie, dit is niet meer fraai. De gevel is ongeveer 15/16 m hoog. Stellage is nodig. Ik kan foto's door appen, zodat u alvast een idee krijgt.
dinsdag 19 mei 2020

Gevel opnieuw stucen met isolatiemogelijkheden

Wij willen onze gestucte gevel opnieuw stucen met het liefst isolatie mogelijkheden. Nu zijn er scheuren aanwezig en deze dienen weg gewerkt te worden. Het gaat om ongeveer 50 m2. Er zit nu soort granol op. Het gaat aan de voorkant om 2 verdiepingen. Aan de zijkant twijfelen we dat willen doen, maar als we het doen dan zouden we daar mogelijk hout willen. Als we dit niet doen dan worden de vierkante meters ook minder. We hebben nu geen isolatie (huis uit 1905). Vanaf juli zouden we graag willen starten.
maandag 18 mei 2020

Isoleren halve steensmuren aanbouw + advies

Ik ben opzoek naar iemand waarmee ik kan sparren en die kan meedenken met de mogelijkheden. Ik heb namelijk nu een halve steensmuuren aanbouw. De keuken ziet er goed uit, maar er komt vocht en kou naar binnen gewaaid. Ik ben me aan het oriënteren op wat mogelijk is. Ik zit te denken om de buitenkant van de aanbouw met platen te laten isoleren en af te laten werken met stucwerk, als dit mogelijk is. Ik zou graag met u doorbereken wat de voordelen en de nadelen ervan zijn en of dit haalbaar is, ook qua rendement. Het stuk is ongeveer 12 bij 4 m (25 m2). Wanneer de uitvoering is maakt mij niet zo veel uit, maar ik zoek wel iemand die zo snel mogelijk even langskomt waarmee ik een concreet plan kan maken.
maandag 11 mei 2020

Kleine gevel renovatie

Houten gedeelte van ons gevel willen we graag vervangen en isoleren. Het betreft alleen de 1ste verdieping van de voorkant. Het gaat om een stukje van 1,5 meter hoog en 5,5 meter breed.
maandag 11 mei 2020

Gevel reinigen of schilderen

We twijfelen of het interessanter is om onze gevel te laten schilderen of om te laten reinigen, wij zouden graag advies willen hebben. Het huis heeft 4 volwaardige verdiepingen, de zijkant heeft nauwelijks glas, de voorzijde is redelijk wat, de achterkant is bijna volledig van glas. Het huis is 10 bij 5 m. De gevel is gestuct en beschilderd. Over 2 weken krijgen wij de sleutel van het huis.
woensdag 6 mei 2020

Voegwerk herstellen, stoom reinigen en impregneren van de gevel

Voegwerk waar nodig herstellen (ziet er goed uit) + stoom reinigen + impregneren ongeveer 60m2 in totaal. Het gaat om de 1e en 2e verdieping van de woning.

Partners

Partners van Casius