Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Noord-Brabant.

572 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en bekleden van een gevel met steenstrips, vervangen van drie balkonnen, gevelbekleding en 13 dakramen inclusief schuifpui vervangen van woonboot, verflaag verwijderen gevels en bekleden met steenstrips, een gevel voorzien van isolatie en steenstrips, vervangen van isolatie en gevelbekleding, gevel renoveren, gevel realiseren, het verwijderen van gevelbekleding en het aanbrengen van sierpleister, buitengevels van buitenaf isoleren, gevel renoveren, gevelrenovatie, gevel isoleren en bedekken, gevel nieuwbouwwoning isoleren, buitenmuren isoleren en stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

donderdag 18 juli 2019

Het cementeren van gemetselde buitengevels

Ik zoek een gevelspecialist die de voor- achter- en beide zijgevels kan cementeren. Het gaat om gemetselde wanden met een totaal oppervlak van ongeveer 100 m2. Het cementeren mag met een dikke laag gebeuren.
donderdag 18 juli 2019

Gevels bekleden

Wij willen 2 zijgevels laten bekleden met kunststof potdeksel planken. Het is ongeveer 35 m2.
woensdag 10 juli 2019

Gevel nieuwbouwwoning isoleren

Het betreft 211 m2 nieuwbouwwoning. We willen 5 cm isolatie.
woensdag 3 juli 2019

Spouwmuur isolatie

Woning is van 1950 en zou geïsoleerd en besmeert moeten worden. Ik heb een spouwmuur en dit wil ik aan de binnenkant laten isoleren. Ik weet niet precies wat de afmetingen zijn. Ik hoor graag van u.
woensdag 3 juli 2019

Tuinmuur maken met fundering

Ik zoek een vakman voor vervanging van een losstaande zijmuur. Het is de erfafscheiding van een hoek perceel. Jaren 30 stijl. De muur is 2,115 lang x 2,2 meter hoog. Graag een offerte inclusief sloop oude muur. De muur moet structureel sterk genoeg zijn om poorten aan te bevestigen.
woensdag 3 juli 2019

Vakantiehuisje isoleren

Het gaat om een houten huisje op een recreatiepark gelegen. Deze wil ik aan de buitenzijde voorzien van een nieuwe goed isolerende muren, dak en dubbel glas, zodat ik er ook in de winter kan verblijven. Het gaat om 60 m2.
dinsdag 2 juli 2019

Muur metselen

Betreft een muurtje dat later tussen de woning en de schuur is gebouwd en is enkel/wellicht dubbelsteens gemetseld zonder spouwmuur. Dit wil ik graag isoleren. Het is ongeveer 10 m2.
maandag 1 juli 2019

Crepi buitengevel herstellen

De crepi van de buitengevel is gescheurd en dit moet hersteld worden. Het gaat om 70 m2. Graag een offerte hiervoor.
maandag 1 juli 2019

Muur laten keimen

Ik wil in de tuin een muur laten keimen. Ik denk dat deze maximaal 10 meter lang is en maximaal 4 tot 5 meter hoog.
woensdag 26 juni 2019

Kleine metselklus

Ik zoek een metselaar voor een kleine metselklus van 2,5 m2. De opening van een raam is verkleind en moet worden afgewerkt met metselwerk. Al het materiaal is hiervoor aanwezig.
maandag 24 juni 2019

Tuinmuurtje als grondkering metselen

Wij hebben de heg tussen onze oprit en brandgang verwijderd. Nu willen wij hier graag een muurtje voor in de plaats krijgen. De oprit loopt op vanaf straatniveau, de brandgang blijft op straatniveau. Dit levert op het einde vd oprit een verhoging van 70 cm ten opzichte van de brandgang. Gezien de druk vanaf de oprit is er dus een stevig muurtje nodig. Het gaat om een lengte van 7 meter.
maandag 24 juni 2019

Gevel renovatie

Ik wil mijn gevel renoveren. Er zitten nu platen op met een plastic omlijsting. Het plastic begint los te laten, dus wil ik het vervangen door iets duurzamere bekleding. De oppervlakte van de gevel is ongeveer 20 m2. Graag een offerte hiervoor.
zondag 23 juni 2019

Garagemuur metselen

Ik wil de muur van de garage cementeren. Het gaat om 37 m2 muren. Je kan er makkelijk bij.
zondag 23 juni 2019

Gevel isoleren en stucen

Huis uit 1969 waarvan de buitenkant opnieuw gestuct moet worden. Ook de spouw is smal (6 cm). Alle kozijnen worden vervangen, dakisolatie wordt ook vervangen. Gevel 'kunst' en erkers worden ook verwijderd. Totaal oppervlakte buitengevel is zo'n 240 m2. Na isolatie weer een strakke witte stuc.
donderdag 20 juni 2019

Gevel bekleden

Gevelbekleding voor bijgebouw in kleur antraciet (ral 7021) verticale panelen. Gebouw is circa 2. 5 mtr hoog, +- 200 m2.
vrijdag 14 juni 2019

Gevel opnieuw bekleden

We hebben onder de raamkozijnen trespa platen. In plaats van de trespa platen willen we hout. Aan de voorzijde onder het keukenraam is 1,40 M2 Onder slaapkamer raam 1e verdieping voorzijde 2,8 m2 en onder slaapkamer raam 2 e verdieping voorzijde 2,8 m2. Onder slaapkamer raam achterzijde 1e verdieping 3 m2. Totaal 10 m2
woensdag 12 juni 2019

Tuinmuur verhogen

Bestaande halfsteens tuinmuur van 180 cm met 60 cm verhogen. Lengte 7 meter. Offerte graag inclusief vroegste aanvangsdatum werkzaamheden.
dinsdag 11 juni 2019

Betonnen lateien met betonrot repareren en afwerken

2 Betonnen lateien boven de raamkozijnen begane grond zijn aangetast door betonrot. Scheurvorming en afgebrokkelde delen. Bij 1 is de wapening net zichtbaar. Lengte 225 cm Dikte 8 cm. Graag proces stoppen/ lateien repareren en netjes maken voor het zicht.
dinsdag 11 juni 2019

Steenstrips voegen

Ik wil 12.5 m2 industriële steenstrips laten voegen. Ik ontvang graag een offerte.
maandag 10 juni 2019

Gevel stucen

Het gaat om een vrijstaande woning. Begane grond met een schuine kap. Kop gevels tot de nok gemetseld. Bestaand gevelmetselwerk moet gestuct worden. De precieze afmetingen weet ik niet.
zondag 9 juni 2019

Schouw verwijderen, stucen en vloer egaliseren

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn schouw compleet kan verwijderen. Vervolgens de muur en het plafond erachter stucen en de vloer egaliseren ten behoeve van latere betegeling.
zaterdag 8 juni 2019

Tuinmuur metselen

Ik wil weten wat het kost om een rechte tuinmuur te metselen tussen onze tuin en die van de buren met een hoogte van 190 cm en een lengte van 11,5 meter. De dikte van de muur is op basis van het advies van de metselaar. De huidige schutting verwijder ik zelf.
zaterdag 8 juni 2019

Een enkelsteens tuinmuur metselen

Ik zoek een metselaar die een tuin muur/schutting gedeeltelijk kan terug opbouwen en verstevigen. Er is al een 'fundering' aanwezig voor de muur. De muur moet enkelsteens worden gemetseld, ongeveer 6 meter lang en 180 cm hoog zijn.
vrijdag 7 juni 2019

Opbouw en dakkapel bekleden met zink

Ik heb een opbouw en een dakkapel en ik wil ze met zink laten bekleden. De afmetingen zijn niet bekend maar ik heb een tekening die ik naar u toe kan sturen. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
woensdag 5 juni 2019

Zijgevels bekleden met crepi en isoleren

Graag zouden wij een offerte willen vragen voor het bekleden van de zijgevels met crepi en een dunne laag isolatie. Oppervlakte bedraagt ongeveer 50 m2. Huidige bekleding bestaat uit Thermowood. Alle werken zijn gelijkvloers te doen.

Partners

Partners van Casius