Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Noord-Brabant.

573 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels van meerdere woningen reinigen, voorgevel opnieuw metselen en impregneren, mogelijk bij meerdere huizen, gevel isoleren en stucen, mogelijk ook het dak isoleren, isoleren van gevel en dak van een hoekhuis, gevel van bungalow bekleden, gevel recht optrekken, nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen, gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk, gevel van bungalow bekleden, achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen, onderheien van voorgevel, gevel isoleren, het plaatsen en leveren van +/- 600 m2 aan gevelplaten, gevelverf loststeken, repareren van scheuren en stucwerk en het aanbrengen van vocht/winddichte laag, gevel renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

maandag 18 november 2019

Gevel isoleren

Ik wil mijn gevel isoleren en misschien laten bekleden. Ik weet niet wat de huidige situatie van de gevel is maar het is 50 m2. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.
zondag 17 november 2019

Boeiboord plaatsen

Ik wil een bestaand boeiboord boven garage doortrekken boven woonkamer. De huidige boeiboord is van wit gespoten aluminium rabatdelen. Het deel dat nog bekleed moet worden is ongeveer 6 meter. Het huis is een patiobungalow dus slechts één verdieping en er is makkelijk bij te komen. Liefst wil ik hetzelfde materiaal voor de boeiboord van de woonkamer. Keralit kan evtueel ook een oplossing zijn, maar dan zou de bestaande boeiboord vervangen moeten worden. Afvoeren zou ik dan zelf kunnen. De rabatdelen moeten boven aan de dakrand onder een (nieuwe) aluminium dakrand komen.
vrijdag 15 november 2019

Gevel isoleren

Huis 1975, vrijstaand, garage geschakeld, zijgevels spouw 5.5 cm gevuld met Isotherm Voor en achtergevels buiten steen, binnen houten skelet, isolatie alleen dun originele piepschuim. Kozijnen gaan we vervangen. Wij willen graag alle gevels zo goed mogelijk isoleren aan de buitenkant. Het gaat om 130 m2. Graag een offerte. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
donderdag 14 november 2019

Gevel van bungalow bekleden

Ik wil de gevel met thermowood laten bekleden (nu bakstenen). Het gaat om een bungalow van 1972 met een vloeroppervlakte van 140 m2. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 14 november 2019

Trespa platen van de gevel vervangen voor keralit

Graag laat ik de bestaande trespa platen van 4 bungalows verwijderen. Het gaat om platen boven 2 ramen, boven de garagedeur en portaal voordeur. Deze wil ik vervangen door keralit platen. Het gaat om 5 m2. Graag zou ik een vakman willen hebben die ervaring heeft met keralit. Het zijn bungalows met alleen een begane grond. Het afvoeren kan ik zelf, maar als er speciale regels zijn aan het afvoeren van het materiaal, kan dit ook door de vakman gedaan worden. Graag de prijs voor het materiaal apart benoemen op de offerte.
donderdag 14 november 2019

Gevel renoveren

Betreft een vrijstaande bungalow bouwjaar 1960. Doel is om loszittende verflagen te verwijderen en evt impregneren zodat er weer een nieuwe verflaag overheen kan. Het gaat om 120 m2. Graag een offerte.
donderdag 14 november 2019

Metsellook gevelbekleding op uitbouw

Ik ben aan het kijken voor om een uitbouw op de eerste te zetten, welke gemaakt moet worden met een houtskelet ivm het gewicht. Waar ik naar opzoek ben is een partij die deze uitbouw gevel kan bekleden met een uitstraling van metselwerk. Ik ben aan het zoeken wat de mogelijkheden zijn. De afmetingen zouden 3.5 x 2.60 zijn.
woensdag 13 november 2019

Gevel isoleren

Het betreft een vrijstaand huis jaren 50 met spouwmuren. Deze zijn wel geïsoleerd, maar de status van de isolatie is ons onbekend. Ik wil het opnieuw laten isoleren aan de buitenkant. De gevel is 85 m2. Graag een offerte.
woensdag 13 november 2019

Gevels isoleren met steenstrips en spouwmuur en dak isoleren

Wij zijn opzoek naar een partij die de voor-, zij- en achtergevel laten isoleren met steenstrips, de spouwmuren kan isoleren en een plat dak kan isoleren. Voorkant is 1 verdieping, voorgevel is 3 meter hoog 5m2,. Zijkant is 2 verdiepingen zijgevel is 7 meter hoog 20m2. Achterkant is 5m2. De spouwmuren willen wij ook laten inspuiten met isolerend spul. Het platte dak van de schuur van ongeveer 10 m2 EPDM, deze wil ik ook graag laten isoleren.
woensdag 13 november 2019

Gevelplaten voorgevel kunsstof vervangen

Op dit moment hebben wij aan de voorkant van onze woning onder het voorraam een kunststof paneel/strip die aan vervanging toe is. Ditzelfde geld voor de bovenverdieping (tussen het kozijn op de begane grond en het kozijn op de eerste verdieping). Het is een begin jaren 60 huis en het gaat om een rijtjeshuis. Er zijn meerdere huizen in het rijtje die misschien wel geïnteresseerd zijn in deze renovatie. Maar eerst zouden we graag iemand langs laten komen om te kijken en een prijs te maken voor deze klus. Alvast bedankt. De panelen zijn 330cm x 75 hoog Dit gaat om twee panelen, 1 op de begane grond 1 op eerste verdieping.
dinsdag 12 november 2019

Gevel opnieuw voegen

Ik heb een oude buitenmuur van de aanbouw aan mijn hoekwoning en de voegen zijn versleten, deze moeten opnieuw gevoegd worden. Het is een gevel van 2,5 bij 3 meter. Er is makkelijk bij te komen.
maandag 11 november 2019

Gevel isoleren en bekleden met steenstrips

Wij wonen in jaren 20 woning. Onze gevels zijn dus niet geïsoleerd en dat willen wij wel. We hebben geen spouwmuren, dus we willen isolatie plus de gevel bekleden met steenstrips. Het gaat om de voor- en zijgevel. Het is een hoekhuis. De huidige ondergrond zijn bakstenen. De voorgevel heeft 1 verdieping dat bekleed moet worden door een schuin dak. De zijkant heeft twee verdiepingen. Het is mogelijk om een steiger te plaatsen. Voor de zijkant moet ik even overleggen met de buren, maar dat moet geen probleem zijn. Het gaat om ongeveer 30-50 m2. We hebben ook een vochtprobleem aan de zijgevel. Mogelijk dat dit komt door de plantenbakken van de buren die ertegenaan geplaatst zijn. Graag ontvangen we advies en een offerte.
maandag 4 november 2019

Gevel isoleren

Wij zouden onze gevel wellicht vanaf buiten willen laten isoleren, in combi met steenstrips. Ik ben benieuw naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 1 november 2019

Gevel isoleren

Gevels isoleren van buitenaf, afwerking met hout. Het is een huis uit 1968, waarbij gevels veel grote ramen bevatten. De gevel is 120 m2.
donderdag 31 oktober 2019

Gevel cementeren

Ik wil de gevel laten cementeren. 35 m2 op isolatie, 110 m2 direct uit buitenmuur. Ik hoor graag wat de opties zijn.
woensdag 30 oktober 2019

Het plaatsen en leveren van +/- 600 m2 aan gevelplaten

De gevel van mijn bedrijfspand bestaat uit walboord panelen (285 stuks) van cement/asbest 60 cm breed en 4 meter hoog. De panelen zijn 10 cm dik en staan recht op funderingsbalk met een uitsparing van 5x5 cm. Deze platen worden door een andere partij verwijderd, waardoor het bedrijfspand open zal zijn. Het is de bedoeling dat aansluitend van dit verwijderen er een vervangede gevel wordt gerealiseerd. Ik ben op zoek naar een goede kwaliteit vervangende gevel. Het liefst heb ik beton sandwichpanelen, betonplinten eronder. 150 meter x 4 meter hoog = 600m2
maandag 28 oktober 2019

Gevel isoleren

Vrijstaand huis, bouwjaar 1972. Spouwmuur isolatie is reeds aanwezig. Ik wil nog tussen de 100 en 200 m2 laten isoleren. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
vrijdag 25 oktober 2019

Gevelbekleding vakantiewoning

Ik zoek ervaren gevelbekleder voor het aanbrengen van kunststof gevelbekleding (Eurotexx potdeksel) op een vakantiechalet in Baarle-Nassau. Het gaat om ca. 40 m2
vrijdag 25 oktober 2019

Metselen van een 6 meter lange bloembak

Het gaat om het bouwen van een bloembak buiten, inclusief fundering. Langs de schutting in de voortuin, het is al bijna geheel uitgegraven. Ik wilde een fundering te laten maken van mijn oude kleine stenen die ik voor handen heb. De stenen voor de bloembak ga ik zelf regelen. Het is de bedoeling dat de bloembak boven de grond 6 meter lang 60 diep en 60 hoog. Kleine steentjes, mag ook gelijmd worden. grondwerk van ruw materiaal, oude stenen en nieuwe afsluitbandjes.
maandag 21 oktober 2019

Gevel isoleren

Het is een zijgevel die op sommige plaatsen gescheurd is door een oude verzakking van de fundering. Er moet ook een nieuw kozijn en een kozijn met deur geplaatst worden. Die zijn gemaakt op een 10 cm stelkozijn te bevestigen. Graag wil ik een hoge isolatiewaarde hebben. De gevel is 9 meter breed en 5 meter hoog.
dinsdag 15 oktober 2019

Gevelbekleding op vrijstaand huis

Ik wil graag mijn gevel laten bekleden, voorkeur voor kunsthars afwerking in plaats van mineralen. Gaat om een vrijstaand huis, circa 160 m2 op MBI metselsteen. Er worden ook overal nieuwe kozijnen en een nieuw dak geplaatst. Werk zal in het voorjaar moeten worden uitgevoerd, circa april/mei.
vrijdag 11 oktober 2019

Gevel opknappen

Het betreft en drive in woning waar van de buiten gevel bestaat uit houten planken. De planken zijn verrot en ik weet niet precies hoe ik dit op moet lossen. Het gaat om 60 m2.
donderdag 10 oktober 2019

Tuinmuur metselen inclusief fundering totaal 27 meter en 2 meter hoog

Dwars op een stenen tuinmuur van de buren wil ik een stuk stenen tuinmuur van 9,60 meter, dan de hoek om 5,60 meter aansluitend aan een garage. Dan aan de andere kant van de garage tot een aanbouw 11,80 meter. Om de paar meter een penant om de muur steviger te maken als dat nodig is. Meerprijs apart vermelden. Uiteraard moet er ook een fundering onder komen. Hoogte 2 meter. Prijs inclusief fundering, metselen, stenen, en benodigd materiaal. Liefst onderdelen apart in de offerte noemen. Bovenste laag rollaag en/of betonen dakje meerprijs specificeren! Voorkeur steen naturel/gelige steen (machinale) handvorm waalformaat.
woensdag 9 oktober 2019

Houten buitengevel vervangen door onderhoudsvrije kunststof gevel

Graag zou ik een idee krijgen hoeveel kosten er verbonden zijn aan het vervangen van de houten buiten gevel voor kunststof. Dit zou ik de zomer van volgend jaar willen laten vervangen. Ik gok zelf dat het om zo'n 40 M2 gaat aan de buitenkant van het huis. Ook zou ik graag willen weten welke opties ik heb in kunststof en wat het minste onderhoud vergt. Het huis is gebouwd in 1975.
dinsdag 8 oktober 2019

Woning isoleren

Ik zou graag info en offerte weten over bestaande gevels isoleren waar in de spouw al een minerale wol is geplaatst tijdens de bouw. Kan deze verbeterd worden door spouwmuurisolatie. Daarnaast wil ik ook graag de mogelijkheden weten over een steense buitenmuur isoleren aan de buitenzijde. En het isoleren van platte daken. Gedeelte binnenkant en buitenkant isoleren, oppervlakte niet bekend.

Partners

Partners van Casius