Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Noord-Brabant.

583 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van de gevels van 212 appartementen, het isoleren en bekleden van een buitengevel, buitengevel schuren, een vrijstaande woning voorzien van betere isolatie, het isoleren en stucen van een kopgevel, gevel renoveren, gevel thermisch isoleren, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, buitenmuur isoleren en bekleden, gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Brabant:

donderdag 9 april 2020

Tuinmuur metselen en voegen

tuinmuur , ca 3m x 2m hoog, steens ivm gewenste nissen aan zijde terras.
donderdag 9 april 2020

Het isoleren van de buitengevel zonder spouw

De woning is gebouwd begin jaren 30, bakstenen muur met knipvoeg. Ongeveer 20 m². De spouw is dun om te isoleren, daarnaast is het niet mogelijk om hier een extra wand te plaatsen om te isoleren. ik nodig u graag uit om te kijken wat voor isolatiemogelijkheden hier te bedenken zijn en hiervoor een offerte uit te schrijven.
woensdag 8 april 2020

Gevel renoveren

We willen de woning isoleren van de buitenzijde. We willen de oude muur verwijderen, dan isolatie aanbrengen en daarna een nieuwe buitengevel metselen. Het gaat om 170 m2.
dinsdag 7 april 2020

Gevel thermisch isoleren

Voor mijn dochters huis zijn we opzoek naar een isolatiespecialist die de achter aanbouw (keuken /bijkeuken ) van een oude woning 1921, thermisch kan isoleren. Gaat om ongeveer 35 m2. Wij willen de rolluiken verwijderen en een strak geheel maken, dus stucen.
dinsdag 7 april 2020

Gevel bekleden onder overkapping

Wij hebben wat gevelwerk onder een overkapping dat willen we bekleden. De stenen zijn niet meer zo mooi. Dit willen wij of bekleden met spuitkurk, of met hpl platen. Gaat om ongeveer 15 m2, het zijn kleinere stukken. Op woensdagen is voor ons lastig.
maandag 6 april 2020

Gevel geheel nieuw bekleden

Graag laat ik mijn gevel opnieuw bekleden met gevelbekleding. Het gaat om een gepotdekselde gevelbeding van hout en houten rabat. Wij willen een houtskleur (grenen hebben) en een natuurlijke look. Gaat om de hele 2e verdieping. Het dak heeft 2 kopse kanten, die lopen in op een punt. Voor en achter is de gevel een goede meter hoog. Breedte huis is 11 m. Het opbouwbalkon is van witte schroten, die ook vervangen dienen te worden, dus in totaal kom je ongeveer uit op 100/110 m2. Gevel hoeft niet geïsoleerd te worden. Nu zitten hier witte schroten op maar dit kunnen wij eventueel zelf verwijderen. Rond de zomervakantie te realiseren.
zondag 5 april 2020

Pilaren metselen incl fundering

Goedemorgen, we zouden graag twee pilaren bij onze oprit willen laten metselen ( inclusief fundering en mogelijkheid van aansluiting van een lampje ( op een plek al electra aanwezig). Pilaren van ca 30x30 en 1 meter hoog maar dit is ter bespreking. Graag horen we wat de prijs zou zijn en op welke termijn dit evt mogelijk is. Mvg
zaterdag 4 april 2020

Buitenmuur isoleren en bekleden

Beide buitenmuren moeten worden geïsoleerd. Daarna afgewerkt met douglas hout. Gepotdekseld. Is ongeveer 150 m2
vrijdag 3 april 2020

Gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen

Ik zoek een gevelspecialist die de bekleding kan vervangen aan de achterzijde van de woning (op het zuiden). Oppervlakte is ongeveer 12 m². Links bij de buren zit een 'afwerk'plaat van ongeveer 20cm bij 540cm. Rachelwerk nakijken, evt vervangen/herstellen. Isolatie nakijken en evt vervangen/herstellen. Dampwerende folie nakijken en evt vervangen/herstellen. Aanbrengen waterslag(en) onder kozijn. Maat kozijn: ongeveer 280 cm breed. 1 zonnewering zit in de weg, deze moet eraf voor bevestiging en weer terug geplaatst worden.
donderdag 2 april 2020

Dakgootbak plaatdelen herstellen of vervangen

Ik wil de plaatdelen onder mijn dakgoot laten vervangen achterkant en zijkant is onder nok van het huis. De platen zitten tussen de muur en de dakgoot, begint los te raken. Daarnaast beginnen ze een beetje te rotten. Het gaat om ongeveer 6 meter, aan de achterkant is ongeveer 8-10 meter. Dit wil ik graag door u laten bekijken om te kijken of dit hersteld kan worden of vervangen dient te worden, natuurlijk dient u het ook aan te pakken.
donderdag 2 april 2020

Muurtje cementeren

We hebben een muurtje in de tuin gemetseld (om het hoge gedeelte van het lage te scheiden die we graag dik willen laten cementeren (wit). Alleen zijkant en bovenkant. Het gaan om een totaal van +- 15 m2. Het muurtje is 17 meter lang (een U-vorm) en 80 cm hoog.
woensdag 1 april 2020

Verwijderen voegen voor plaatsing wandverlichting en opnieuw voegen

Bestaande steensmuur binnen. Er moet 1 voeg uit zodat er wandverlichting geplaatst kan worden (de wandverlichting gaan wij zelf proberen te bevestigen). Daarna weer voeg bewerken zodat dit niet meer zichtbaar is. De voeg is 4 meter lang. Mocht de voegkleur niet passend zijn, moet alle voegen in de hele muur opnieuw gehakt en gevoegd worden ongeveer 7 m2. Graag zouden wij hiervan van te voren een inschatting van willen hebben, zodat wij niet voor verassingen komen te staan.
woensdag 1 april 2020

Werzalit vervangen

De lage kant boven de garage (8 stroken) met een afmeting van 8500 x 1070 mm, moet vervangen worden. Kleur ral 9016 Wit). Eventueel ook voorzijde van het huis = 13,6 m2 met 1 kozijn er in ; gevel spits toelopend.
dinsdag 31 maart 2020

Gevel isoleren en bekleden met kunststof of steenstrips

Graag zou ik een offerte voor zowel kunststof gevelbekleding als voor steenstrips willen ontvangen. Het gaat om de tweede verdieping aan de voor- en achterzijde van een rijtjeswoning uit 1973. Totaal ongeveer 11 m2 en mogelijk uit te breiden tot geheel huis. Huidige bekleding zijn aluminiumplaten. Deze verwijderen, maar niet afvoeren. Graag isoleren, over het soort wil ik graag advies. Het plaatsen van een steiger is mogelijk.
dinsdag 31 maart 2020

Crepi aanbrengen op buitengevel

Ik wil mijn buitengevel (achtergedeelte) met crepi laten bekleden. Het gaat om 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 30 maart 2020

Het bekleden van de uitbouw van de buren die in mijn tuin uitkomt

Ik heb 1 lelijk uitziende muur. Dit is de uitbouw van de buurman. Het lood loopt uit op de muur. Deze zou ik graag weg willen werken. Het gaat om ongeveer 2 x 3 meter, deze zal ik graag met een soort gevelbekleding af laten werken.
zaterdag 28 maart 2020

Gevelrenovatie

Het gaat om 2 huizen. 1 hoekhuis en een tussenwoning. uitslijpen van oud voegwerk, schoonmaken bakstenen en opnieuw voegen. Totale oppervlakte is om en nabij 100 m2.
zaterdag 28 maart 2020

Gevel renoveren

Ik wil het schuine gevelpunt op het platte dak herstellen om waterdoorlating naar onder de terrasoverkapping te stoppen. 1e etage, je kan er goed bij vanaf platdak. Voegwerk herstellen, stenen reinigen en goed waterdicht impregneren. Ongeveer 3 à 4 m2.
vrijdag 27 maart 2020

Dakschoorstenen en overstekken schoonmaken

2 stenen dakschoorstenen reinigen van mos enz. en eventueel impregneren. Overstekken schoonmaken, vrijstaand huis met aanbouw.
vrijdag 27 maart 2020

Buitenmuur van hoekhuis opnieuw voegen

Ik woon in een rijtjes huis op de hoek en op de zijmuur staat altijd de regen. Het voegwerk is zeer slecht, het valt gewoon vanzelf eruit...dit moet vervangen worden. De muur is ongeveer 7 m lang en tussen de 2,5 en 3 verdiepingen hoog.
woensdag 25 maart 2020

Gevel van rabbatdelen vervangen door kunsstof

Er zitten nu houten rabbatdelen graag wil ik deze vervangen voor kunststof het gaat over 3.50 meter breed en 1.00 meter hoog en dat 2 keer. Waarschijnlijk moet er ook isolatiemateriaal erachter.
maandag 23 maart 2020

Tex van gevel verwijderen

Het gaat om een gevel waar 3 nieuwe raamkozijnen in zitten en een nieuw deurkozijn. Op dit moment zit er tex op. Deze moet verwijdert zodat wij de gevel kunnen stuiven.
zondag 22 maart 2020

Gevel renovatie

De woning betreft een rijksmonument (dijkwoning) waarvan 1 bestaande gevel herstelwerkzaamheden behoeft m.b.t. de cementering. De huidige cementlaag ontbreekt op diverse plaatsen, of zit los. Gevel betreft een nagenoeg gesloten gevel met 1 raam (op verdieping). Ter plaatse van het raam en een van de gevelankers is momenteel sprake van vochtdoordringing naar de binnenzijde. Het totale geveloppervlak bedraagt ca. 35 m2. Naast de gevel dient ook de cementering van de schoorsteen hersteld te worden. Tenslotte behoeven de dakranden en nokvorst opnieuw aangesmeerd te worden. De beoogde werkzaamheden zijn het begin van verdere uitwendige herstelwerkzaamheden van de woning (o.a. voegwerk herstellen, natuurstenen dakranden plaatsen, etc.). Bij voorkeur zijn de nadere werkzaamheden eveneens door u uitvoerbaar. Dit uiteraard in nader overleg.
zondag 22 maart 2020

Woonboerderij isoleren

Het betreft een woonboerderij bouwjaar 1890 welke geen spouwmuur heeft waardoor we willen isoleren vanaf buiten. Omdat wij van plan zijn om de buitenkant te stucen is Crepi met isolatie de oplossing voor ons. Het gaat om 90 m2. We komen graag in contact met een vakman die ons op locatie hierin kan adviseren en hiervoor alvast een indicatie kan geven betreft kosten.
zaterdag 21 maart 2020

Schoonmaken spouwmuur voor gevelisolatie en dichtmetselen

Bij de achtergevel van mijn woning moet de spouwmuur worden schoongemaakt dit ivm vochtdoorslag naar binnen. Bij de inspectie van de spouwmuur(voor spouwmuurisolatie) werd ook duidelijk dat de spouwmuur erg vervuild is. Deze mag worden schoongemaakt en daarna opnieuw worden dicht gemetseld. Het gaat om een kleine oppervlakte van ongeveer een halve meter breed tot 40 centimeter hoog. De spouwmuur is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius