Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor zijgevel uitkappen en achtergevel volledig voegen:

Zijgevel uitkappen en achtergevel volledig voegen

Ik ben op zoek naar iemand om mijn zijgevel deels uit te kappen en dan zijgevel en achtergevel volledig voegen. Het is een hoekwoning uit 1940, en het gaat om een oppervlakte van 45 m2.
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zijgevel uitkappen en achtergevel volledig voegen uit heel Nederland:

Metsel- en voegwerk repareren

Opdracht betreft het herstellen van circa 1 m2 losgeraakt voegwerk in het gevel metselwerk (op 4 gevel plaatsen) plus het vervangen van 3 gescheurde bakstenen, tgv uitbreken zonnescherm (is al verwijderd). Gevraagde werkzaamheden: - Het tijdelijk losmaken van de zinken deklijst/daktrim; - Het tijdelijk losmaken van de regenafvoerpijpen (bovenste deel pijp is afzonderlijk te demonteren) (2x); - Het verwijderen/uitkappen van drie gescheurde bakstenen; - Het verwijderen/afslijpen van 2x3 bouten uit het metselwerk (deze waren ter bevestiging zonnescherm dat reeds verwijderd is) - Het inmetselen van 3 nieuwe bakstenen; - Het voegen van losgeraakt voegwerk; - Het herbevestigen van bovenste deel van de de regenafvoerpijpen (2x); - Het waterdicht herbevestigen van de zinken deklijst/daktrim; - Het afvoeren van het (voeg-herstelwerk) afval. Gevels: 1- linker kolom achtergevel uitbouw 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 2- rechter kolom achtergevel uitbouw: 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 3- Linker kolom achtergevel uitbouw, zijgevel 0,3 x 0,5 = 0,15 m2 4- Klein voegherstel voorgevel boven voordeur 0,25 x 0,7 = 0,175 m2 Totaal afmetingen voeg herstelwerk: oppervlakte = 0,95 m2 Voegstijl: platvol geborsteld (ruwe afwerking dus, zie foto’s) Offertevraag: Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor de totale klus, inclusief alles m.u.v. de 3 vervangende bakstenen. Dus inclusief BTW, voorrijkosten, transport, gereedschappen, materialen, afvoeren afval. Opdrachtgever draagt zelf zorg voor nieuwe vervangende bakstenen.

Uitkappen en opnieuw voegen zij- en voorgevel

Het opnieuw laten voegen van onze voor- en zijgevel van onze twee-onder-een-kap-woning. De achtergevel is rond de 15 jaar geleden opnieuw gevoegd en deze is best nog goed, alleen dus de zij- en voorkant zijn de voegen aan vervanging toe. Door regenslag en elke dag de zon erop zijn de bestaande voegen slecht geworden. De zijgevel van het huis is circa 7.5 meter lang met een begane grond, eerste verdieping en in een punt lopende tweede verdieping. De voorgevel is circa 5 meter breed, hier hebben we alleen de gevel op de begane grond en eerste verdieping. Bakstenen gevel met grijze voeg.

Buitenmuren invoegen

Huis opnieuw invoegen buitenmuren. Woning van 14 meter lang, breedste deel is 6 meter. Veel grote ramen in voor- en zijgevel. Oude voegen uitkappen. Het is ongeveer 70 m2. Begane grond aan de zijkant, eerste verdieping ook aan de voor- aan achterzijde. Ook de schoorsteen. Huidige voeg is een opstaande voeg. Graag even komen en beoordelen hoeveel er nodig is om te vervangen of herstellen.

Repareren zijgevel en schoorsteen ...

Repareren zijgevel en schoorsteen : -(laten) bouwen steiger op aflopend dijktalud -Uitkappen slecht deel stuclaag buitenmuur (roet&vocht) -Repareren stuclaag buitenmuur in zelfde stijl -Impregneren gehele zijgevel -Schilderen zijgevel -Schilderen makelaar en overstekken/boeiboorden (enkel zijgevel) -Repareren voegwerk/metselwerk schoorsteen -Repareren en waar nodig vervangen loodslabben schoorsteen

Voorgevel uit 1876 renoveren ...

Voorgevel uit 1876 renoveren (schoonmaken, uitkappen, voegen), 1 zijgevel renoveren, dakgoot aanbrengen, 2 nieuwe ramen inzetten, 1 zijgevel volledig vernieuwen (rot en staat scheef) 2 nieuwe ramen er in en dakgoot bevestigen. Dak volledig nakijken en evt daklatten/pannen vervangen.