Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevels van meerdere panden reinigen:

Gevels van meerdere panden reinigen

Wat is de oppervlakte van de uit te voeren gevelwerken? (Bij benadering) Om welk gebouw gaat het? Industrieel gebouw of grote volumes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gevelreiniging van de panden. Het zijn 12 panden met totaal 420 vierkante meter waarbij ook 12 ramen gereinigd moeten worden.
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevels van meerdere panden reinigen uit heel Nederland:

Groot onderhoud appartementen complex

Wij als VvE zijn op zoek naar een aannemer die het 6 jarig onderhoud van de gevels van onze panden wil uitvoeren. De Vve bestaat uit appartementen. Dit zijn 3 monumentale panden en eentje einde jaren '80. In het algemeen bestaat het onderhoud uit het reinigen van de gevels en schilderen van het houtwerk van voor- achterzijde van de panden. Hieronder benoemen we de specifieke onderdelen: • Gebruik van een gevelsteiger • Gevel reinigen voegen en stenen + impregneren voorzijde • Gevel reinigen, coaten en schilderen pleisterwerk achterzijde, kleine reparaties pleisterwerk • Gevellijsten reinigen en schilderen, voor- en achterzijde • Herstellen houtrot kozijnen op sommige plekken • Schilderwerk op alle kozijnen + raamwerk, begane grond tot en met vierde verdieping • Schilderwerk toegangsdeuren + kozijnen • Renovatie gootbekleding (lood slabben) boven horeca Overige vereisten: • Periode: Na de bouwvak • De te gebruiken verfkleuren zijn al vastgesteld als Rijks monument • Gebruik hoogwaardig materiaal • Ervaring met rijksmonumenten is wenselijk • Garantie (doorgaans 4-5 jaar) • Verzekering en aansprakelijkheid tijdens de uitvoering van het werk, VCA-certificering

Graffiti van gevels laten verwijderen

Er is graffiti aangebracht op een blinde zijmuur van een hoekhuis en op een muur van een garage bij mij in de buurt. Ik wil die grafiti laten verwijderen omdat het om een grove tekst gaat. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik ben overigens geen eigenaar van de betreffende panden, maar een buurtbewoner.

Gevels voegen, reinigen en impregneren

Gevel moet worden (gereinigd), geïmpregneerd en gevoegd. Het gaat in ieder geval om 1 gevel (pand) maar het zijn 3 panden op een rij, dit is afhankelijk van de prijs en de buren die ook mee willen doen. Pandjes zijn 100 jaar oud en in redelijke tot goede staat met veel ramen en balkons. (3 per laag). Het gaat om vier lagen van ongeveer 4.5 meter breed. We hebben zelf al een steiger geregeld, deze komt over twee weken, dus dan kan het werk beginnen.

Beschadigde gevel renoveren

Door scheuren in de gevel is er deze week een stuk uit de gevelbekleding gevallen. Het betreft een ouder pand, waarvan de gevel ongeveer 30 jaar geleden geheel gerenoveerd is. Het pand bestaat uit 2 woningen en een bedrijfspand, die destijds vrijwel geheel verlijmd en bespoten zijn met een grove korrel steentjes. De nu beschadigde gevel is ongeveer 8 meter breed en tot 10 meter hoog. Ik wil graag een offerte enkel voor de nu beschadigde gevel, en tevens een volledige offerte voor de totale gevels van de genoemde 3 aaneengesloten panden. Uiteraard met herstel van de scheuren, eventuele isolatie, tijdsduur werkzaamheden, planning van oplevering en garantie.

Gevel van pand uit 1850 renoveren

Renoveren gevel pand uit 1850. Gevel is gestuukt en vertoont scheuren, oppervlakkige dus waarschijnlijk alleen in de stuclaag. De stenen en voegen weer zichtbaar maken met authentieke uitstraling. Oppervlakte is ongeveer 15 m2. Ik zoek een gedegen vakman met ervaring in het restaureren van oude panden en gevels.

Gevelrenovatie bij 2 panden

Gevels van 2 panden naast elkaar. Per gevel ongeveer 25 m2. Het gaat om voegen uithakken, stralen, opnieuw voegen. Betreft bouw uit 1928, rode steen. Graag contact via de mail.