Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Weert of directe omgeving.

387 klanten uit Weert bevelen een bij Casius in Weert aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: hellend dak en buitengevel vernieuwen, nwe gevel achterzijde huis, hardhouten gevelbekleding, het isoleren van de spouwmuren van de vrijstaande woning, muren van betonblokken bekleden tegen vochtoverlast, gevelbekleding vervangen door kunststof, alle buitenmuren isoleren en afwerken, 250-300 m2 Muren isoleren, het isoleren en stucen van de buitengevel, buitengevel isoleren en stuken, gevel bekleden, gevelrenovatie, gevelbekleding vervangen, gevel renoveren, gevel van bungalow bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Uithakken van voegen

De muur is gemetseld, was daarmee niet uitgekrast, dus de voegen moeten uitgehakt worden, en opnieuw gevoegd. Gaat om ongeveer 10 m2.

Ventilatie kruipruimte

Ik wil in de kruipruimte aan de voor en achterkant brede roosters plaatsen met buizen tot in kruipruimte + boorwerk. Er moeten ongeveer 6 a 8 kokers komen en brede roosters. Dan drogen en daarna isoleren als droog. KR is 60 cm hoog met een betonvloer. Het gaat om 80 m2.

Zijgevel uitkappen en achtergevel volledig voegen

Ik ben op zoek naar iemand om mijn zijgevel deels uit te kappen en dan zijgevel en achtergevel volledig voegen. Het is een hoekwoning uit 1940, en het gaat om een oppervlakte van 45 m2.

Gevel bekleding aanbrengen

Het betreft een woning met een Franse kap en veel raamoppervlakte. De hoogste muur is ongeveer 8 meter en de rest ongeveer 4 meter hoog. De oppervlakte totaal is ongeveer 150 m2 inclusief ramen. Graag zou ik de gevels willen laten isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk.

Voorgevel met PVC bekleden

Het gaat om de voorgevel dat ik wil bekleden. Het gaat om het stuk tussen het bovenraam en het woonkamerraam. En bekleding voor onder de woonkamer raam. Het tussenstuk is 2,4 x 1,5 meter en onder het woonkamerraam is 2,4 x 0,5 meter. Dit moet met pvc gedaan worden. Eventueel moet er ook geïsoleerd worden.

Gat boren in buitenmuur voor mobiele airco

Ik wil graag een gat van 125 mm in de muur voor een doorvoer naar buiten van de warme lucht van een mobiele airco. Het is voor een appartement op de 3e woonlaag.

Tuinmuur verstevigen met penanten

Ik wil graag mijn tuingevel in de achtertuin verstevigen met 3 penanten. De penanten moeten in het beton gestort worden zodat het stevig genoeg wordt. De materialen moeten ook worden aangeleverd. De muur is een meter of twaalf. Penanten van 30 x 30 cm, of welke maat u adviseert.

Crepi met isolatie in gevels aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een oudere woning, rond 1920, welke geheel behandeld moet worden. Graag persoonlijk advies en daarna offerte.

Gevels van meerdere panden reinigen

Wat is de oppervlakte van de uit te voeren gevelwerken? (Bij benadering) Om welk gebouw gaat het? Industrieel gebouw of grote volumes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gevelreiniging van de panden. Het zijn 12 panden met totaal 420 vierkante meter waarbij ook 12 ramen gereinigd moeten worden.

Tuinmuur met pilaren metselen

Ik wil graag prijsindicaties ontvangen voor het metselen van een tuinmuur met pilaren (antraciet kleur steen), voor extra stevigheid inclusief het opnieuw aanleggen van fundering. Lengte ongeveer 15 meter en hoogte 2 meter. Tijdens de storm is mijn oude muur omgevallen en deze moet ook nog opgeruimd worden. Het gaat om de achtertuin en deze heeft een achterom.

Schoorsteen opnieuw voegen

De schoorsteen moet op nieuw gevoegd worden.

Gevelrenovatie

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning en wil in de toekomst de spouwmuren laten isoleren. Voordat dit kan, moet er eerst gevelrenovatie plaatsvinden. Er zitten enkele scheuren in de gemetselde muren, een vensterbank zit los en bij een raam zitten 6 of 7 stenen los. Misschien moet het voegwerk aan de voorkant van het huis ook worden vervangen. Ik wil een vakman vragen om de klus hier te komen beoordelen. Ik ontvang daarbij graag uw advies en een offerte.

Gat boren in buitenmuur voor afzuiging

Er moet een niet gat gemaakt worden voor onze nieuwe afzuigkap van de nieuwe keuken. Dit gat moet door de buitenmuur de garage in waar het aangesloten kan worden op de huidige uitlaat.

Buitenmuur metselen

Een nieuwe wand metselen waar de deur zat en de deur verzetten. Waar er nu een raam zit in de muur moet de deur komen en op een nieuwe plek in de muur een raam plaatsen. Raam en deur hebben wij al, wij zoeken een metselaar en stenen.

Spouwventilatieroosters in gevel maken

Ik heb onlangs mijn gevels geïsoleerd (met hr++ parels). Nu heeft men geen renovatieroosters geplaatst omdat men veronderstelde dat er geen kuipruimte was. Bovendien had de vorige eigenaar al 2 spouwventilatieroosters dichtgemaakt met kit en 2 spouwventilatieroosters met glaswol gevuld. De vorige eigenaar gebeld en die zegt dat er wel een kruipruimte is, maar je kunt er niet meer in (lekker slim dichtgetimmerd). Er zijn nog geen vochtproblemen en de oude ventilatieroosters zijn nu dicht gevoegd. Toch is mijn vraag of het niet slim is om preventief een aantal ventilatieroosters te plaatsen? Dit om problemen te voorkomen. Het grote probleem is alleen dat ik niet precies weet waar geboord kan worden. Ik hoor graag van u! Vermoedelijk zou het dan om 3 of maximaal 4 roosters gaan.

Stenen schutting met hout maken

Ik wil graag een nieuwe schutting. Een gemetselde schutting zoals jullie op de website hebben staan bij 'Weinig onderhoud stenen schutting'. Tussen de gemetselde pilaren wil ik dan graag hout. Inclusief een poort.

Gemetselde schutting met hout laten maken

Ik wil graag een nieuwe schutting: gemetseld, maar niet helemaal van beneden tot boven. Ik wil ook hout toevoegen. Tussen de gemetselde pilaren wil ik dan graag hout. Inclusief een poort.

Tuinmuur met penanten metselen

Ik wil mijn tuin haag weg laten halen en een tuin muur met pedanten laten metselen. De haag is ongeveer 4-5 meter hoog en 10 meter lang. De muur wil ik graag 2 meter hoog hebben en ook 10 meter lang.

Achtergevel verder doorbreken

Graag wil ik weten wat de kosten zijn om de oude achtergevel van een huis verder door te breken bij de keuken. In totaal is de gevel van 5.50 meter lang, een stuk van 2.50 meter staat nog. Dit mag tot aanrechthoogte waar ik een bar wil maken. Eventueel kan een losse zuil blijven staan ter plaatste van waar nu de muur eindigt mocht dit constructietechnisch wenselijk zijn. Verder zou ik graag de eiken vloer behouden en de restanten van de muur moet in dezelfde stijl worden afgewerkt met spachtelputz. Constructietekeningen van de huidige situatie heb ik helaas nog niet.

Tuinmuur met poort laten metselen

Ik zou graag een tuinmuur met 10 kolommen en een achterpoort laten metselen. De lengte van de muur zal 31.50 meter zijn en de hoogte 2 meter. Er staan op dit moment boompjes die wij of zelf verwijderen of de vakman. Kunt u het verwijderen van de boompjes apart offreren?

Regenkap op de schoorsteen plaatsen

Ik wil graag 2 rookkanalen afgedekt hebben omdat er nu steeds rotzooi van vogels in de kanalen valt. Ik zoek een simpele oplossing.

Buitenschoorsteen bouwen

Ik heb een serre met een gemetselde muur, daar wil ik een houtkachel tegenaan zetten. Buiten wil ik een gemetselde schoorsteen hebben. Via een gat in de muur komt dan de aansluiting met de houtkachel.

Schoorsteen waterdicht maken

Ik heb (had) een open haard, die inmiddels verwijderd is. De schoorsteen is nog intact, maar wordt dus niet meer gebruikt. Deze moet waterdicht gemaakt worden. Hoogte ongeveer 10 meter.

Schoorsteen impregneren en lood vervangen

In verband met lekkage bij slagregen moet het metselwerk van de schoorsteen op de nok van pannendak ontdoen worden van mos en aanslag. Metselwerk van de schoorsteen wil ik daarna laten impregneren en het lood tussen het pannendak en de schoorsteen waar nodig vervangen. Het lood moet waarschijnlijk aan een kant van de schoorsteen sowieso vervangen worden. Afmetingen de schoorsteen is ongeveer 800 x 800 x 1000 mm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Schoorstenen opnieuw voegen

2 schoorstenen uitkappen en opnieuw voegen. Schoorstenen zijn niet groot, ongeveer 3 m2 samen.