Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Voerendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Voerendaal heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Voerendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Voerendaal of directe omgeving.

71 klanten uit Voerendaal bevelen een bij Casius in Voerendaal aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Voerendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel dakopbouw bekleden, houten gevelbekleding voor 2 zelfbouwhuizen, balkonconstructie jaren '30 woning, metselwerk om nieuwbouwwoning te realiseren, buitengevel isolatie, geïsoleerde scheidingsmuur plaatsen, gevel renovatie, buitengevels isoleren, fundering maken voor een muur, keralit gevelbekleding plaatsen, gevel bekleden met aluminium en cortenstaal, het bekleden van een houten gevel, gevel bekleden met crepi, chalet opnieuw bekleden met kunststof of steenstrips, gevel opnieuw bekleden en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Voerendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Muur isoleren

Ik wil graag een aanbouw laten isoleren van onze woning. Het gaat om muren van totaal 60 m2. Vervolgens wordt deze afgewerkt met hout.

Vochtproblemen in zijgevels oplossen

Ik wil de vochtproblemen in mijn zijgevels oplossen. Het gaat om een oppervlak van meer dan 100 m2. Het huis is uit 1913. Er moet opnieuw gestuct worden in verband met het vocht.

Gevel isoleren en afwerken

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? 250 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen ons huis van de buitenzijde isoleren en dan grotendeels afwerken met crepi en onderlangs met steenstrips. Een kleine gevel willen we afwerken met rockpanel of iets dergelijks.

Isoleren gevel

Welke oppervlakte moet bekleed worden? 24 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een tussen woning en wil de voorgevel laten isoleren. Boven zijn 2 ramen en beneden een wc raampje. Op de begane grond is er een voordeur en een groot raam.

Gevelreiniging

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Tussen 50 en 100 m². Het betreft een lichte crèmekleurige baksteen. De vervuiling betreft de voorkant en zijkant van het hus inclusief de schoorsteen. Het huis is 1,5 verdieping hoog.

Paardenstal metselen

Er dient een paardenstal gemetseld te worden van betonblokken. Het gaat om een rechthoekige staal waarbij de korte zijden 6 meter breed en 2.50 meter hoog worden, de achterzijde 7 meter breed en 2.50 meter hoog en de voorzijde 4 meter breed en 2.50 meter hoog. De muurdikte dient maximaal 20 cm te zijn.

Klimopresten van de gevel verwijderen

Alvorens ons huis wit te verven moeten op een aantal plaatsen de klimop(resten) worden weggehaald. Schatting is 150 á 200 vierkante meter, één muur met een piek tot 5 meter hoogte en vier andere plekken. Op een aantal gevels zit nog de klimop en op andere punten zitten alleen de resten van de reeds verwijderde klimop nog op de muur. Graag een indicatie van de kosten om dit alles te verwijderen.

Binnengevel impregneren

Aan de binnenzijde van de voorgevel hebben wij vochtplekken. Deze willen wij graag laten impregneren. Voor deze gevel staat gedeeltelijk een garage. De plek is ongeveer 3 meter.

Voegen

Verwijderen oude voeg, nieuw voegen en impregneren van 25 m2 over 2 muren (laagbouw). Totaalprijs incl. btw, arbeid en materialen - offerte via post/mail.

Een afscheidingsmuur van een tuin, ...

Een afscheidingsmuur van een tuin, losstaand van het huis. In plaats van een heg ( die er nu staat ). Ik weet niet of de hoogte van de muur ( drie meter ) toegestaan is. Maar het is wel de hoogte die wij wensen.