Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Venray te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Venray heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Venray u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Venray of directe omgeving.

148 klanten uit Venray bevelen een bij Casius in Venray aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Venray bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Venray staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Het isoleren van de gevel en afwerken met stucwerk en steenstrips

Betreft een bungalow met één bouwlaag, Muurhoogte ca 3 meter rondom goed begaanbaar. Brutto 90 m2 muur. 5 ramen 140x90 2 puien 300x300 1 raam 300 x 200 gewenste isolatie. Ik zit te denken aan een gevel isolatie met140mm EPS, om deze vervolgens af te werken. Hierbij de de helft stucwerk en 1 helft steenstrip, voor en achtergevel steenstrips en zijwanden gestuct

Chalet opnieuw bekleden

Ik wil een chalet opnieuw laten bekleden van 9 meter bij 4 en 2,5 meter hoogte. Ramen beslaan ongeveer 30 procent. Boeiboorden eveneens vervangen. Graag ontvang ik een prijsindicatie.

Gevels en plat dak isoleren en afwerken

Ik wil graag de gevels van een nieuwbouwwoning laten isoleren en stucen. Tevens ook graag dakisolatie. Het gaat om een nieuwbouw vrijstaande woning. Het gaat over de eerste verdieping, de begane grondmuren worden gemetseld en is al geïsoleerd. De eerste etage wordt gemetseld van poriso en deze moet van buitenaf geïsoleerd worden met 20 cm tempex en dan afgestuct met een fijne korrel structuur. De gevel is ongeveer 144 m2. Het dak moet van buitenaf geïsoleerd worden en bekleed met dakleer. Het gaat om een plat dak van ongeveer 150 m2.

Gevel isoleren

Ik wil mijn huis aan de zijgevel en achterkant buiten muurisolatie laten plaatsen. Het gaat om 100 m2 ongeveer waar dan nog wel 4 deuren en 5 ramen in zitten. Het huis heeft 2 verdiepingen.

Gevel bekleden met hardhout of zink

Het gaat om het bekleden van de gevel van een L-vormige aanbouw van houtskelet aan een woonhuis uit de jaren '70. Aanbouw heeft een oppervlakte van 65 m2. 28 meter lengte buitenmuur met een hoogte van +/- 2,60 meter over de gehele lengte en een oversteek van 50 cm. In de aanbouw komen 2 puien van 3 meter een achterdeur en 5 ramen. Zink lijkt mij een mooie toepassing, maar ik sta ook open voor een hardhout.

Scheur boven het kozijn repareren

Er zit een scheur in de gevel, boven het kozijn. Deze dient u te repareren. De scheur vanuit een hoek van het kozijn loopt trapsgewijs omhoog. De scheur is aan het begin 6 mm breed en op het eind is hij steeds minder ruim. Hij loopt tot en met vier lagen stenen boven het kozijn. Boven het kozijn zit eerst een laag verticaal geplaatste stenen.

Tuinhuisje metselen

Wij willen graag een tuinhuisje van 4 bij 3 meter laten metselen enkel muurs, met een deur en een schuin dak. De fundering dient geplaatst te worden. De houten schuur dien er nu staat gaan wij zelf verwijderen en afvoeren. De tuin heeft een achterom.

Tuinmuur en tuinhuisje voegen

Op dit moment wordt het laatste deel gemetseld van een tuinmuur van 220 cm hoog en een tuinhuisje van 3 meter hoog. Wij willen daarna ongeveer 96 m² laten voegen. De tuinmuur moet aan 2 zijden worden gevoegd, het tuinhuisje alleen aan de buitenkant. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Openingen dicht laten metselen

In een bedrijfspand komt over 3 weken een nieuwe afdeling voor dagbesteding in de sociale werkvoorziening. Wij willen in die ruimte graag vier openingen in de gemetselde buitenmuur laten dichtmetselen en voegen. Het gaat om openingen van 100 x 60 cm in de dubbele muur, in totaal ongeveer 5 m² met grijze metselstenen. De onderzijde van de openingen zit op een hoogte van ongeveer 220 tot 250 cm, dus er moet met een steiger worden gewerkt. Wij hebben hiervoor al een goede steiger beschikbaar. Wij willen de klus graag op korte termijn laten verzorgen en ontvangen hiervoor een offerte.

Opnieuw voegen van de schoorsteen

Ik wil graag de schoorsteen op het dak laten herstellen. De cementvoegen zijn eruit gevallen waardoor er veel gapende gaten zichtbaar zijn. Graag uitkrabben en opnieuw voegen en eventueel impregneren. Indien mogelijk een duidelijke en vrijblijvende offerte.

Gevel herstellen rond aluminium deurkozijn

Ik wil graag een gevel laten herstellen rond een nieuw geplaatst aluminium deur kozijn. Bij plaatsing bleek de zijgevel, bestaande uit een rij van bakstenen (3 meter hoog, 3 rijen) niet meer stabiel te staan vanwege water lekkage van de gevel (water lekkage inmiddels opgelost!). De rij stenen is weggehaald en het kozijn is geplaatst met behulp van een houten constructie. Dit betreft een tijdelijke oplossing en willen we graag laten herstellen. Zie ook bijgesloten foto's.

Tuinmuur met schuur en overkapping maken

Wij willen over de gehele breedte, 12 meter, van de achtertuin een stenen muur met een stalen deur voor achterom. Daarbij kan direct of later een schuur worden aangebouwd en een overkapping, Indien de klus in een keer volledig wordt uitgevoerd dient elektra te worden aangelegd en een terras onder de overkapping. De schuur zal dan ongeveer 2.5 bij 2.5 meter worden. Het resterende gedeelte van 9.5 meter zal dan de overkapping gaan worden. Het is nog niet bekend of er een vergunning aangevraagd dient te worden.

Tuinmuur metselen

Wij willen graag een stenen tuinmuur realiseren op de erfgrens. De tuinmuur wordt 10 meter lang en 1.80 meter hoog. Graag een offerte hiervoor inclusief de materialen.

Scheuren in de binnnenmuren herstellen

Ik heb scheuren in de muur (barsten) ik wil graag offerte aanvragen voor eventueel informatie over de kosten hiervan. Binnenmuren, bij twee slaapkamer. De scheuren lopen van boven naar beneden, komend vanuit de hoeken.

Impregneren woning kalkzandsteen

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen en impregneren van de kalkzandstenen muren van ons huis. Na de heftige regenbuien van afgelopen week is met name de achtergevel (west) erg vochtig en hebben we last van een lekkage, die wellicht door doorslaand vocht wordt veroorzaakt.

Kalkzandsteen woning impregneren

Graag ontvang ik een offerte voor het opnieuw reinigen en impregneren van onze woning van kalkzandsteen. In de keuken hebben we last van lekkage aan de buitenmuur en we twijfelen of dit doorslaand vocht is na een heftige regenbui.

Gevels reinigen van woning

Wil de gevels van het huis laten stucen. Nu moet eerst een verflaag verwijderd worden, plusminus 100 m2. Dit is een zeer taaie elastische coating. Dus zoek een bedrijf voor het reinigen/verwijderen coating van de gevel.

Zandstralen van woning

Woning wordt gestuukt buiten, dit is al uitbesteed. Er zit nu coating op, moet er afgestraald worden, ongeveer 130 m² Of misschien heeft de vakman een andere mogelijkheid.

zandstralen van woning

woning wordt gestukt (buiten) zit nu coating op,moet er af gestraald woen,130vierkante meter aanbiedingen per e-mail svp

zandstralen van woning

woning wordt gestukt (buiten) zit nu coating op,moet er af gestraald woen,130vierkante meter aanbiedingen per e-mail svp

Hout vervangen door stenen

Ik heb aan een hoekgevel planken zitten die wil ik laten vervangen door stenen maar ik heb geen idee wat mij dit gaat kosten ik had zelf in gedachten 750 euro incl matriaal is dit mogelijk voor deze prijs

tuinmuur metselen

metselen van tuinmuur

Metselwerk voor een schutting met ...

Metselwerk voor een schutting met penanten voor een vierkante tuin. 2 zijkanten en de achterkant van de tuin zijn samen 26 meter met twee hoeken. er hoeft geen poort in te komen. Het muurtje onder het hout zal denk ik ongeveer 60 cm zijn daar de penanten nog op met een totale hoogte van 1m80cm

het gaat om een aanbouw 2,85m breed, ...

het gaat om een aanbouw 2,85m breed, 2,66m hoog 6,00m lang met een plat dak met een dak koepel en een tuindeur met 2 open slaande deuren. Het is de bedoeling dat hier een keuken in komt. Ik zou graag een prijs indicatie ontvangen wat zoiets gaat kosten

Dragende achtergevel wordt verwijderd en ...

Dragende achtergevel wordt verwijderd en 2,5m naar achteren verplaatst. Dragende binnenmuur die haaks op de achtergevel staat wordt verwijderd. Nieuwe achtergevel wordt volledig van glas (in het midden onderbroken door een gemetseld muurtje, breedte 1m) met een glazen dak vanaf de huidige achtergevel. Aan weerszijde van de aanbouw komt een dragende muur voor het glazen dak (breedte 5,8m), wellicht aan één kant ondersteund door bestaande garagebouw.