Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor kunststof en houten gevel door bakstenen vervangen:

Kunststof en houten gevel door bakstenen vervangen

Wil graag een offerte aanvraag doen om bij ons huis de voor en achtergevel tussen de raam van de woonkamer (onder) en de slaapkamer ramen (boven) dicht te laten metselen. Gaat per gevel om zo'n 7 vierkante meter. Er zal zodra de oude bekleding, die bestaat uit kunststof planken en daar achter de originele oude hout-planken, goed isolatie materiaal aangebracht moeten worden. Daarna in een rechthoek van ongeveer 5 bij 1.30 meter dichtgemetseld moeten worden. Dit zowel voor als achter hetzelfde. PS de werkzaamheden kunnen niet eerder dan het voorjaar van 2019 plaatsvinden.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof en houten gevel door bakstenen vervangen uit heel Nederland:

Houten gevelbekleding vernieuwen door kunststof panelen

Wij willen onze gevelbekleding om laten zetten van hout naar kunststof. Het betreft de bovenste verdieping van het huis en het loopt in een punt. Het gaat om zowel de voor als achterkant, met een totale oppervlakte van ongeveer 75 m2.

Houten dorpel vervangen door kunststof variant

Onze buitendeur dorpel is verrot en is aan vervanging toe. Ik wil er een kunststof dorpel in hebben.

Het vervangen van de dakbedekking en het realiseren van een terras en trapgat

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen kan uitvoeren bij onze woning. Het gaat om het vervangen van de dakbedekking van onze woning. De oppervlakte is 105 m2 en ik zie graag EPDM of bitumen terug op het dak. Het moet goed geïsoleerd zijn (RD 3,5 of 6). Daarnaast willen we een dakterras op dit (houten) dak plaatsen van ongeveer 30 of 50 m2. Dit hebben we het liefst van hout of kunststof. Er moet ook een trap(gat) naar het terras gemaakt worden. Het betreft het dak boven de 2e verdieping.

Houten gevel vervangen door kunststof panelen

Betreft een vrijstaande woning van half (bovenbouw) houten en half stenen skeletbouw. Huidige houten gevel is toe aan een nieuwe verfbeurt /onderhoud. Wij willen geïnformeerd worden hoeveel het zal kosten om het geheel met kunststof panelen te vervangen ipv de panelen opnieuw in het verf te zetten, gezien de voordelen qua onderhoudsarm en levensduur van kunststof vs hout. De oppervlakte is nog niet bekend.

Het vervangen van windveren/boeidelen van de schuur

Ik zoek een partij voor het vervangen van de houten windveren/boeidelen van de schuur. Deze delen zijn verrot en moeten worden vervangen. Ik ben op zoek naar een onderhoudsvriendelijke oplossing (bijvoorbeeld kunststof) die past bij de schuur. Het betreft ongeveer 10 strekkende meter (geschat).

4 Houten kozijnen vervangen door kunststof of aluminium variant

Op de 1ste verdieping zijn vier houten kozijnen die vervangen moeten worden, door aluminium of kunststof. Op één na zijn ze allen goed te bereiken via het dak. De overige even in overleg hoe dit aan te pakken, bv met een eventuele steiger.

PVC gevelbekleding

Betreft vervanging van houten rabatdelen naar kunststof van ongeveer 30 m2.

Dakopbouw op de 2e verdieping realiseren

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw op mijn woning. Het gaat om een opbouw van 6 bij 5,5 meter op de 2e verdieping. De opbouw moet een houten constructie hebben en daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen in de opbouw. Of de opbouw casco of woon-klaar moet worden opgeleverd bespreek ik graag met de vakman. Het gaat om een opbouw aan de achterzijde van een tussenwoning. Gelieve graag hulp bij het aanvragen van een vergunning voor de opbouw.

Opbouw appartement realiseren

Ik zoek een aannemer die een woningopbouw kan realiseren en mij kan helpen bij het ontwerpen en aanvragen hiervan bij de gemeente. Het gaat om een opbouw boven de 4e verdieping van 30 m2. De opbouw moet een houten constructie hebben en casco opgeleverd worden. Naast de opbouw (van 3 bij 10 meter) moet er ook een dakterras komen. Het huidige dak van de woning is van beton. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw.

Beschoeiing vervangen door kunststof

De beschoeiing van 35 strekkende meter dient te worden vervangen door kunststof. Tevens dient de aanwezig houten vlonder omgebouwd worden tot steiger. Het werk dient op een vakantiepart uitgevoerd te worden en is goed bereikbaar voor de vakman.

Partners

Partners van Casius