Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor deurkozijn verwijderen en muur metselen:

Deurkozijn verwijderen en muur metselen

In de woonkamer zit een deur naar de gang. Deze wil ik graag weg hebben en de opening dichtgemetseld. Het betreft hier een binnenmuur. Ik weet niet of deze dragend is.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deurkozijn verwijderen en muur metselen uit heel Nederland:

Oude keukenruimte ombouwen tot slaapkamer

Vanwege een veranderde indeling in ons huis willen wij de ruimte waar de oude open keuken zat (1e verdieping) ombouwen tot slaapkamer. De keukenkasten en apparatuur zijn reeds verwijderd, maar het leidingwerk is nog aanwezig. Wij zoeken hulp bij een aantal klussen: • Plaatsen van een scheidingswand en deur. Voor de scheidingswand willen we een deurkozijn met bovenlichten zijlichten rechts en links, waardoor we zo min mogelijk licht verliezen.En een smal muurtje van ongeveer 40 cm breed en 260 cm hoog. Het kozijn is 2.10 breed en 2.60 cm hoog. • Leidingwerk van de oude keuken (waterleidingen, gasleiding en afvoer) afsluiten en verwijderen. • Vloer egaliseren, circa 7,5 m2 • Enkele aanpassingen aan elektra. (verplaatsen van wandcontactdozen, in de muur infrezen en verplaatsen van een lichtschakelaar) • Stucen 2 muren van ongeveer 7 m2 en ongeveer 6 m2.

Verbouwing op de tweede verdieping

Fase 1 : Het Trapgat. De balustrade van de trap verwijderen. Stukje vloer in trapgat uitbreiden eventueel voor plaatsing wasmachine. Volwaardige binnenmuren plaatsen. Deurkozijn en deur plaatsen (Voorbereiden) aanleggen elektriciteit (leidingen in muur, stopcontacten, lichtpunten). Leggen van vloerbedekking op het nieuwe stukje overloop (materiaal reeds aanwezig). Zie foto's en schetsen voor meer details. In een later stadium start met fase 2: Een vervanging van het huidige washok voor een badkamer. En Fase 3: Het renoveren van een overige ruimte als slaapkamer inclusief. Plaatsing van een airco (split-unit). Graag eerst een vrijblijvend bezoek vooraf, om ter plekke een en ander te bespreken.

Vaste hordeur monteren in een houten kozijn

Namens mijn zus Yvonne wil ik een offerte aanvragen voor het monteren van een vaste hordeur aan de binnenzijde van een deurkozijn in haar flat. Zij heeft daar last van muizen en de huidige hordeur is daar niet tegen bestand. Daarom willen wij een stevige hordeur gekocht met een aluminium stoofplaat aan de onderzijde. We laten die graag op maat maken, in elkaar zetten en op stevige wijze plaatsen. De oude deur laten we graag verwijderen en afvoeren. Verder willen wij met de vakman overleggen over de mogelijkheid om bij Gamma profielen en gaas te kopen en daarvan nog 2 horren op maat te maken en die voor de ramen te plaatsen. Horren met een standaardmaat passen daar niet. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Vide in de hal weer terugbrengen

Op 7 augustus krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Oorspronkelijk zat er in de hal een vide, deze willen wij graag weer terugbrengen in de hal. Het te verwijderen plafond/vloer is ongeveer 6 vierkante meter. Tevens zit er in de hal een klein raam, deze willen we vergroten ter grote van een deurkozijn.

Achtergevel verwijderen en stalen balk plaatsen

Achtergevel verwijderen en stalen balk plaatsen: - het metselwerk is ongeveer 3.5 m2, drie stroken - 1 groot kozijn 260 bij 260 cm verwijderen - deurkozijn met raam verwijderen Daarna een stalen balk plaatsen van 6.10 meter. De berekening is onderweg. Het puin en kozijnen ruim ik zelf op.

CanDo achterdeur plaatsen

Wij hebben een CanDo achterdeur gekocht die we graag geplaatst willen hebben. Er is een driepuntssluiting voorgemonteerd in de deur. De sluitkommen in het deurkozijn moeten nog gemaakt worden. Het dubbel glas en de raamlatjes zijn los bijgeleverd bij de deur, dus moet ook geplaatst worden. Het aflakken willen we zelf doen. De oude deur ook graag verwijderen.

Slaapkamer creëren

Binnenkort komen ze bij ons de keuken verplaatsen naar een andere ruimte. Wij willen graag in de ruimte waar de keuken stond een nieuwe slaapkamer creëren. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het volgende: -Plaatsen gipswand voor raam, ongeveer 1.50 meter lang, 1.20 meter hoog, stond eerst keuken -Mogelijk een stopcontact plaatsen in deze nieuwe wand voor het raam, alleen afmonteren WCD, draad ligt er al -Plaatsen gipswand op achterste muur kamer, vervangen huidige gipswand ivm verwijderen keuken, ongeveer 3 meter lang, 3 meter hoog, stond eerst keuken -Plaatsen nieuw scheidingswandje, houten frame met demping en gipsplaten tussen 2 bestaande muren, en daarin een nieuw deurkozijn, de deur hebben we al, Dit creëert de nieuwe kamer. Ongeveer 1.80 meter breed en 3 meter hoog -De nieuwe kamer afwerken, kleine timmerwerkzaamheden, kitten o.i.d. -Deze nieuwe gipswanden stuken zoals de rest van de kamer: schatting is totaal: 24 m2 voor de nieuwe gipsplaten, prijs per m2 -Schilderen van deze oppervlakten,prijs per m2 Aanvang werkzaamheden, medio juni.

Polynorm binnendeurkozijn verwijderen en sparing maken voor nieuw kozijn

Verwijderen van bestaand metalen Polynorm binnendeurkozijn, ingemetseld in een 10 cm dikke muur van bims betonblokken en het maken van een sparing voor een nieuw te plaatsen meranti deurkozijn.

Pui van een inpandige serre verwijderen

In mijn appartement zit een inpandige serre met een glazen pui en deurkozijn zonder deur. Ik wil die pui daar laten verwijderen en afvoeren. Ik schat dat het gaat om 260 x ruim 200 cm. Mijn appartement is op de 4e verdieping in een complex met een lift. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Renovatiewerk in huis

Ik wil voor een kamer de gipsplaten wand (3 bij 2.50 meter) vervangen (verwijderen en vernieuwen), gaten maken in de vloer en het plafond (beton) ter voorbereiding van leidingen voor kabel en internet. Een deurkozijn schilderen en het glas boven de deur verwijderen (binnendeur).