Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schoorsteenrenovatie:

Schoorsteenrenovatie

Schoorsteen reparatie in verband met een scheur in de bovenste laag. Enkele lagen moeten opnieuw worden opgemetseld en de rest opnieuw gevoegd. Op de schoorsteen liggen 2 stenen platen die vervangen moeten worden. Ivm hoogte (circa 14 meter hoog) zal een hoogwerker van 17-20 het snelste werken. Schoorsteen staat in het deel van het dak dat met pannen is afgedekt. Bovenop het dak is het vlak aflopend (beloopbaar). De schoorsteen staat er vlak naast Het betreft de achterste schoorsteen, een hoogwerker kan op eigen oprit geplaats worden (7 x 14 meter)
Onze klant uit Valkenburg (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteenrenovatie uit heel Nederland:

Pannendak vervangen en schoorsteen renovatie

Pannendak (90m2) vervangen en schoorsteenrenovatie.

Schoorsteenrenovatie

Graag ontvang ik van u een offerte voor een nieuw op te metselen schoorsteen. Huidige schoorsteen (wordt gebruikt voor gashaard) is in zeer slechte toestand.

Schoorsteenrenovatie bij een jaren '30 woning

2 schoorstenen van onze jaren '30 woning (hoogte ongeveer 10 meter) moeten gerenoveerd worden. 1 volledig opnieuw opgemetseld en de ander opnieuw voegen. Lood moet vervangen worden en eventueel de gevel scheuren opvullen.

Schoorsteenrenovatie en voegwerk

Ik wil graag schoorsteenrenovatie/herstel en opnieuw voegen van woning aan voor en achterkant realiseren. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 35 m2. Eventueel ook een nieuwe latei plaatsen aan de voorkant. Eventueel wil ik ook een offerte of indicatie voor het slopen van de schoorsteen in plaats van renoveren. Weet alleen niet zeker of dit is toegestaan van de gemeente, daar ben ik nu mee bezig. Eventueel zou de vakman het puin kunnen afvoeren maar dat kan ik zelf ook doen.

Schoorsteen renoveren en nokvorsten vastleggen

Graag ontvangen wij via de mail een offerte voor een volledige schoorsteenrenovatie (vervangen voegen, lood, schoorsteenplaat, impregneren) en het vastleggen van de nokvorsten in Flexim over de hele lengte (5,5 m)

Schoorsteenrenovatie

Herstellen van het middenstuk van de schoorsteen. En ook zouden wij het rookkanaal willen vervangen door een flexibele pijp dit gaat dan om ongeveer 8 meter.

Schoorsteenrenovatie

Het betreft een jaren '30 woning. Ik stook nu met een houtkachel op een bestaand schoorsteenkanaal, maar op zolder ruik ik roet. Ik zou graag een betere trek willen met behulp van een flexibele buis. De diameter van het rookkanaal is 15 cm, echter ter hoogte van de schoorsteenmantel beneden is een gemetselde vernauwing van 11 cm met een hoogte ongeveer 15 cm in een trechtervorm. Deze vernauwing wil ik graag laten vergroten.

Schoorsteenrenovatie

Graag een offerte van de oude voegen eruit en dan opnieuw de schoorsteen voegen. Schoorsteen is op het hoogste punt 245 cm de andere kant is 200 cm en dat twee maal bij een meter breed in het vierkant. De foto is van een ander huis maar zijn hetzelfde.

Schoorsteenrenovatie: schoorsteen opknappen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het renoveren van onze schoorsteen. De schoorsteen wordt niet gebruikt en geeft ook nog geen lekkage. Wel zijn de voegen gebarsten. Deze moeten of opnieuw worden ingevoegd of de bovenste halve meter moet opnieuw worden opgemetseld. Ook moet het lood gelijk worden vervangen. Ik denk dat het handiger dat u ter plekke de situatie bekijkt om een duidelijk beeld te krijgen.

Schoorsteenrenovatie

Ik wil de schoorsteen renoveren. Bovenste halve meter van de schoorsteen moet of nieuw gevoegd worden of op gemetseld worden + waterdichte toplaag en drie keramische schoorsteenpotten erop. Aldus onze schoorsteenveger.