Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Valkenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Valkenburg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Valkenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Valkenburg of directe omgeving.

134 klanten uit Valkenburg bevelen een bij Casius in Valkenburg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Valkenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, gevel renovatie, gevel renoveren, 250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen, gevel opnieuw bekleden, isoleren van de woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Valkenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Gevel bekleden

De gevel vertoont grote schuren. Dit probleem had ik graag opgelost. De gevel is 48 m2 en ik wil het met crepi bekleden.

Gevel bekleden en isoleren

Garagegevel bestaat uit enkele steen. De afmetingen weet ik niet precies maar deze wil ik isoleren en bekleden (misschien met steenstrips). Daarnaast wil ik graag een dakraam in mijn zolder laten plaatsen. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag! Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Schoonmaken spouwmuur voor gevelisolatie

Ik zoek een gevelspecialist die mijn spouwmuur kan schoonmaken. Ik wil de spouwmuren van onze vrijstaande woning laten isoleren, maar na onderzoek blijkt dat onderin de spouwmuur vervuiling aanwezig is. Ik wil daarom graag een offerte voor het schoonmaken van de spouwmuur zodat daarna een spouwmuur isolatie toegepast kan worden. Het gaat om 2 zijgevels en de voorgevel. Dit heeft een breedte van ongeveer 20 m.

Schoorsteenrenovatie

Schoorsteen reparatie in verband met een scheur in de bovenste laag. Enkele lagen moeten opnieuw worden opgemetseld en de rest opnieuw gevoegd. Op de schoorsteen liggen 2 stenen platen die vervangen moeten worden. Ivm hoogte (circa 14 meter hoog) zal een hoogwerker van 17-20 het snelste werken. Schoorsteen staat in het deel van het dak dat met pannen is afgedekt. Bovenop het dak is het vlak aflopend (beloopbaar). De schoorsteen staat er vlak naast Het betreft de achterste schoorsteen, een hoogwerker kan op eigen oprit geplaats worden (7 x 14 meter)

Klein muurtje laten metselen

Er dient een buitenmuurtje van 5 meter lengte en 1.50 meter hoogte gemetseld worden.

Opnieuw voegen van de zijgevel en schoorsteen

Het opnieuw voegen van de zijgevel (+/- 25 m2) en het opnieuw voegen van de schoorsteen van ongeveer 2 m2.

Opnieuw voegen stuk buitenmuur

Het voegsel van een buitenmuurtje brokkelt af en moet dus vervangen worden. Stuk van 4 bij 3 meter.

Schoorsteen voegen en lood aanbrengen

Kleine schoorsteen woonhuis (uitmonding 4 pijpen) opnieuw voegen en nieuw lood aanbrengen.

Natuursteenstrip onderaan gevel

Wij hebben een huis in het centrum en wij willen graag onderaan het huis over de hele breedte van het huis een strip van natuursteen om slijtage tegen te gaan. Wij zouden graag willen weten wat dit kost inclusief materiaal kosten.

Mergelhuis met onderaan de rand van ...

Mergelhuis met onderaan de rand van grijs stucwerk aan de buitenkant. Dit moet bijgemaakt worden.

Wij willen een aanbouw van 5x5 meter aan ...

Wij willen een aanbouw van 5x5 meter aan de achterzijde van de woning. Hierbij dient de keuken verder naar achteren verplaatst te worden. In de aanbouw willen we een groot kunstof schuifpui 3.5x 2 meter en een kunstof raam van 3x1 meter beiden voorzien van dubbel glas. Er dienden leidingen water en gas verlegd te worden. Anbouw moet geheel worden afgewerkt incl stucwerk. Mogelijk willen we de aanbouw laten onderkelderen en aan de achterzijde van de aanbouw een trap naar beneden laten maken. De verwarming dient veranderd te worden, nu hangt er een radiator een gewone, wij willen een design plaatsen in de hoogte hievoor hoeven geen drastische veranderingen plaats te vinden mbt leidingen. Verder wensen wij een stuk muur waar nu de keuken is weg te halen, ongeveer 80 cm.

Binnenmuur verplaatsen om de badkamer ...

Binnenmuur verplaatsen om de badkamer groter te maken. Tevens plaatsen badkamer.