Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Urmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Urmond heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Urmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Urmond of directe omgeving.

73 klanten uit Urmond bevelen een bij Casius in Urmond aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Urmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, gevelbetimmering en kozijnen vervangen, gevel isoleren en van nieuw stucwerk voorzien, isolatie buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Urmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven

Een klein woonhuis met een schuur eraan vast. Bij de schuur zelf willen wij de gevel isoleren en bekleden, de schuur zelf is ongeveer 100m2. Schuur gaat om ongeveer 1.5 verdiepingen. Dit is een metselwerk woning waar wij de gevel geverfd willen hebben. Dit gaat om twee gevels, ongeveer 50m2. De woning is twee verdiepingen.

Buitengevel isoleren van oud herenhuis

Ik heb onlangs een oud herenhuis uit 1860 aangeschaft. Ik wil graag de volledige buitengevel laten isoleren. De oppervlakte bedraagt meer dan 100 m2. Het is geen monumentaal pand, maar later dit jaar wordt het duidelijk of dit huis toch op een bepaalde lijst komt te staan waardoor er voor deze klus mogelijk een vergunning nodig is. Los van dit laat ik mij graag adviseren over de isolatiemogelijkheden.

Gevel bekleden

Ik wil de zijgevel voor ongeveer de helft laten bekleden vanaf de bovenkant. Ik wil kunststof gevelbekleding. Het oppervlak is ongeveer 20 m2 en dit moet in RAL 9001 en 6009. De voegen worden hier namelijk elke keer slecht waardoor ik dat wil laten.

Buitengevel isoleren en afwerken

De buitengevel van een nieuwe bungalow willen wij graag laten isoleren met RC 6. Hierna dient het afgewerkt te worden met siliconenpleister. De oppervlakte is ongeveer 22 m2.

Lastig bereikbare geveltop opnieuw voegen

Ik heb een moeilijk bereikbare spits aan een gevel. Daardoor is deze spits nooit bijgehouden qua voegwerk. Dit moet nodig gevoegd en gerepareerd worden.

Penanten metselen voor een overkapping

Wij willen graag 4 penanten gemetseld hebben t.b.v. plaatsing overkapping, ze zullen 80 cm hoog worden en vierkant 30 x 30 cm of 40 x 40 cm. Ook de funderingen voor de penanten maken. Er zijn nog geen materialen aanwezig, graag alles leveren.

Schoorsteen renoveren

Na het inspecteren van het rookgaskanaal is gebleken dat de schoorsteen op het dak in slechte toestand verkeerd: in- en uitwendig gescheurd en deels losstaand. Het is allemaal metselwerk, er zit geen pijp in. Rapport van de inspectie is nog onderweg. Schoorsteen staat op het dak van de zolderverdieping. Deze willen wij graag gerenoveerd/vervangen hebben en een betonnen afdekplaat erop. Een van de drie aanwezige kanalen dient normaal gebruikt te kunnen worden, voor een houtkachel.

Gevel isoleren en impregneren

De gevel van 10 meter breed en 6 meter hoog en de gevel van 6 meter breed en 5 meter hoog dienen te worden behandeld. De voegen moeten worden vervangen en daarna dient alles geïmpregneerd te worden. Daarna zouden de gevels eventueel geïsoleerd moeten worden.

Aardbevingsschade aan de gevel herstellen

Het betreft het opnieuw voegen van 2 zijgevels en elders losse voegen vervangen. Het zal gaat om ongeveer 50 tot 60 m2.

Garagemuur voegen en impregneren

Oude voegen uitkappen en opnieuw invoegen en de muur impregneren. Het gaat om ongeveer 15 vierkante meter. Dit betreft 1 zijde van de gevel.

Gevelreiniging

Het betreft het schoonspuiten en opnieuw voegen van een keermuur, omtrek ca 28 meter. De hoogte van de muur varieert van ca 80 cm tot 1.80 meter. Behalve met een houten garagepoort hoeft nergens rekening mee gehouden te worden.

Gevels reinigen

Het betreft het reinigen van de gevels. Het gaat om een vrijstaande woning. Gemetselde muren zijn geverfd en moeten worden ontdaan van verf. Gaat om ongeveer 220 m2.

Woonhuis isoleren en gevel renoveren

Het woonhuis moet geisoleerd en de gevel gerenoveerd worden. De buitenmuren moeten geisoleerd worden. Het is een twee-onder-een-kap woning. Voor-, achter- en zijgevel moeten opnieuw gevoegd worden. Voegen komen los. Aantal m2 kwa voegwerk en isolatie weet ik niet precies.

Gevelrenovatie huis

Gevelrenovatie gehele woonhuis, dit is een twee onder een kap woning, dus 3 muren. De toestand van de voegen is erg slecht vallen soms stukjes uit. Graag jullie advies hierin. Het betreft nieuw voegwerk. Aantal m2 weet ik niet.

Metselwerk opnieuw voegen en repareren; ...

Metselwerk opnieuw voegen en repareren; betreft in eerste 1 muur later meer. Eerst alleen indicatie.

Wij willen graag een vakman die ...

Wij willen graag een vakman die natuursteen (kwartsiet/tertsiet) tegen de muur kan"metselen". De onderkant van de aanbouw en een trap . Het idee dat men vroeger vaak zag. Een gedeelte van de gevel met ongelijke stukken natuursteen bezet. Waarschijnlijk onder de 30 m2.

verbouwing en uitbreiding van de ...

verbouwing en uitbreiding van de bestaande badkamer, tevens het bestaande toilet renoveren

het plaatse van 2 muren van gipsblokken ...

het plaatse van 2 muren van gipsblokken met in een ervan een kozijn erin en tevens het egaliseren van een betonen vloer

Wij willen in een dragende tussenmuur ...

Wij willen in een dragende tussenmuur tussen woonkamer en keuken een gemetselde boogconstructie krijgen die onder circa 1.80 tot 2.00 breed is

Wij willen in een dragende tussenmuur ...

Wij willen in een dragende tussenmuur tussen de woonkamer en de oude keuken een gemetselde boogconstructie laten plaatsen die onder circa 1.80 tot 2.00 meter breed is. Eventueel moet er ijzeren profiel ter ondersteuning.