Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Sittard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Sittard heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Sittard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Sittard of directe omgeving.

437 klanten uit Sittard bevelen een bij Casius in Sittard aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Sittard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, gevel renovatie, 250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen, gevel opnieuw bekleden, isoleren van de woning, gevelbekleding vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Sittard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Aanbrengen Keralit of Protex gevelbekleding

Beste, op dit moment zitten er houten delen tegen de zijgevel van mijn huis. Dit zit ter hoogte van de 1e etage en de zolderverdieping. Het gaat om circa 10 m2. Ik wil dit laten vervangen door kunststof delen zodat ik er verder geen onderhoud meer aan heb. Misschien kunt u eens kijken op streetview om de situatie te zien maar ik heb ook een foto toegevoegd.

Buitenmuur metselen inclusief trap

Ik wil graag een 2 buitenmuren en een trap laten metselen. De buitenmuur is 2x 2,80 en 1 meter hoog. De andere muur is 1,90 lang en 1 meter hoog. De trap is 1 meter breed en moet omhoog gemetseld worden.

Stenen muur als tuinafscheiding metselen

Ik zou graag offertes willen ontvangen voor het metselen van een stenen muur als tuinafscheiding met de buren. De lengte van de muur moet 2.50 meter zijn met een hoogte van 1.80 meter. Hiervoor dient er een deel van het huidige Heras hekwerk verwijderd te worden. We zouden graag dezelfde stenen willen gebruiken als die in huis.

Gevel isoleren

Ik wil graag mijn gevel laten isoleren en misschien ook bekleden. Het gaat om 2 zijgevels en 1 achtergevel en dit is bij elkaar tussen de 75 en 100 vierkante meter. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Buitengevel isoleren

Ik wil een huis uit 1967 renoveren en de 160 m2 buitengevel isoleren met 130 mm hardschuim en crepi afwerking. De maximale muurhoogte is 5 meter gemiddelde hoogte is 3,50 meter.

Latei repareren of vervangen

Boven mijn garagedeur zit een latei die los is gaan laten (zie foto). Die zou ik graag, indien mogelijk, hergebruiken en deugdelijk weer terug geplaatst zien. De afmetingen van de latei zijn 220 x 8 cm hoog. Er zitten twee lateien achter elkaar. De achterste zit nog goed.

Balkon met betonrot repareren

Het balkon heeft betonrot. Dit willen wij laten repareren daar de bewapening al zichtbaar is. Hierna dient het balkon gestuukt en gesausd te worden. Buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Tuinmuren metselen in de tuin

Een dubbelsteens muur metselen inclusief fundering en voegen. De muur dient als afscheiding tussen ons en de buren, en begint dus vanaf het huis. Afmetingen 220 hoog x 400 lang cm. Kleuren hetzelfde als het huis. Op dit moment staat er een kleine schutting en 3 meter coniferen. sepaarat

Voorzetgevel beoordelen en vervangen

Bestaande voorzetgevel vervangen over gehele breedte van huis+garage, waarschijnlijk inclusief fundering (bouwtechnische keuring gaf geen uitsluitsel of deze aanwezig is onder de voorzetgevel); Isolatie van nieuwe voorgevel; Vervangen bestaande kozijnen benedenverdieping (2) en 1e verdieping (1). Het huis beslaat 2 woonlagen (bouwjaar 1910). De gewenste startdatum is uiterlijk voorjaar 2017. Graag een offertebezoek.

Gevel hydrofoberen en voegen

Bouwjaar pand: 1960. Oppervlakte is inclusief ramen ongeveer 100 m2. We wonen in een halfvrijstaande woning en hebben een eigen en een gedeelde schoorsteen. Deze worden beide niet meer gebruikt. Mits betaalbaar willen we ze laten hydrophoberen. Daarnaast dienen de voegen uitgekapt te worden en opnieuw gevoegd. Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor het voegwerk en hydrofoberen.

Metselwerk tuinmuurtje herstellen

Ik heb aan de voorkant van mijn huis een dubbelsteens gemetseld tuinmuurtje van ongeveer 30 cm hoog en 20 cm dik. Er is een auto tegen de hoek gereden. Daarom ligt er een stuk van 30 cm hoog over een lengte van ongeveer een meter los. Ik zoek een metselaar of aannemer die dit kan herstellen en die vrijblijvend een offerte wil opstellen.

Scheur in de voorgevel repareren

De voorgevel van een hoekwoning repareren. Met rode bakstenen gemetselde gevel. Er zit een scheur in de voorgevel. Ik kan er een foto van sturen dan kunt u zien hoe groot de scheur is.

Muurtjes met fundering metselen

Ik wil graag twee muurtjes laten metselen. 1 Muur komt tegen een bestaande muur aan te staan en zal 6 x 3 meter worden. De andere muur moet dubbelsteens met spouw en 4.20 x 3 meter worden, inclusief een hard houten tuindeur van 0.93 centimeter breed, zonder glas.

Halfsteens tuinmuur metselen

Halfsteens tuinmuur van 26 m2 metselen. Oude muur van 9 m2 staat nog. De stenen kunnen eventueel weer gebruikt worden. Een muurtje moet een paar meter verzet worden.

Schoorsteen voegen

Schoorsteen bijvoegen op twee locaties liefst even per mail indicatie foto's van schoorsteen bijgevoegd

Gevel renoveren en gevel reinigen

Mijn achter gevel heeft voegrenovatie nodig voorgevel reiniging maten 5,75 breed en max 5 meter hoog. Met voor grootraam en 2 kleine ramen, achter 2 kleiner ramen en 1 groot raam. Wellicht is reinigen voldoende.

Gevelreparatie: scheur in de gevel repareren

Er zit een scheur in de voorgevel, verticaal ongeveer 1 meter. Deze willen we graag laten repareren. Is het mogelijk om enkele detailfoto's te sturen.

Gevel reinigen en impregneren

Gevel reinigen en impregneren

Tuin-/keermuur maken

Ik wil samen met de buren een nette erfafscheiding laten maken. We zijn daarom op zoek naar een prijsopgave voor de opties die we in gedachten hebben. Situatie: Zie tekening. Het tuinniveau ligt niet helemaal gelijk. Het pad ligt ca 40 cm hoger dan de oprit (links, niet ingetekend) van de buren. We zitten eraan te denken om dit met betonnen L elementen te doen. Vanaf de poort tot aan de helft van de tuin loopt het verschil langzaam terug tot 0, vanaf daar zitten we weer op hetzelfde niveau. Vanaf de poort baar achteren en het achterste deel van de tuin (dus de 23 en de 7 meter) willen we oplossen met een gemetselde tuin/keermuur. We weten echter nog niet precies hoe. Onze opties zijn: A. Keer/tuinmuur van ca 40 cm hoogte met ingemetselde vierkante gegalvaniseerde profielen waar we schuttingen aan bevestigen. B. Keer/tuinmuur met penanten om de 180 cm waartussen we schuttingen bevestigen. C. Volledig gemetseld met penanten ter versteviging van de muur. Wij verzoeken om prijsvoorstellen voor A, B en C incl. Fundering graven en storten, metselen en voegen en levering van de gegalvaniseerde palen. Svp specificeren wat de verschillende werkzaamheden kosten. Zodoende kunnen we berekenen wat qua prijs past in ons budget. De L -elementen aanschaffen willen we zelf doen. We zijn van plan dit in de komende drie maanden te laten doen, afhankelijk van het weer. Voor vragen verneem ik graag van jullie. Bij voorbaat

Voegen van de schoorsteen vernieuwen

Betreft het voegen van de schoorsteen van een hoekwoning. In totaal 2 vierkante meter. Met een steiger of hoogwerker kan er goed bij worden gekomen. Op de oprit kan deze geplaatst worden.

Brand- en roetschade verwijderen

Brand- en roetschade verwijderen. Een fiets tegen de gevel van het gebouw is in brand gestoken. Het roet ontsiert de gevel. De gevel moet worden gereinigd. Plek van schade is ongeveer 6 m2, gehele gevel is 140 m2. Foto van de schade is beschikbaar kan worden toegezonden maar liever even komen kijken.

Vocht in gevel

Vocht in de voorgevel. Gevel moet vochtvrij worden gemaakt. Gevel is ongeveer 8 bij 6 meter.

Latei aanbrengen of opnieuw te laten opmetselen

Metselwerk boven een bloemenraam is gescheurd. Dit wil ik laten verstevigen d.m.v. bijvoorbeeld een latei aan te brengen of opnieuw te laten opmetselen. De breedte van het raam is 3000 mm.

Gevelsteen (façadesteen) metselen.

145m² gevelsteen metselen en eventueel voegen rond een houtmassiefbouw-woning. Alle materialen heb ik reeds met een brik van 21x6,5 (+-58/m²). Gelieve me uw prijs van zowel het metselwerk, als mogelijk voor u het voegwerk en de eventuele prijs samen te mailen. Dank bij voorbaat.

Gevelrenovatie

Reinigen gevel, voegrenovatie, loodwerk repareren. Voor het einde van het jaar moet gebeuren. Voorgevel: 30m2. Zijvel: 50m2.