Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor chalet renoveren met kunststof:

Chalet renoveren met kunststof

Graag willen wij de gevel van ons chalet opnieuw bekleden met kunststof, de oude bekleding verwijderen wij zelf en voeren wij af.
Onze klant uit Sevenum (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor chalet renoveren met kunststof uit heel Nederland:

Vergroten en renoveren van een houten chalet

Wij zijn eigenaar van een houten chalet op een recreatiepark. Het chalet heeft een permanente en vergunningsvrije woonbestemming. We willen het chalet laten renoveren en vergroten met een aanbouw. De huidige maat is ongeveer 3,5 x 11,5 meter en we willen er ongeveer 4,5 x 5,5 meter aan laten bouwen. Er moet een betonnen vloer op het zand worden gestort. We willen in de aanbouw een kunststof kozijn met openslaande deuren. Het chalet heeft een schuin aflopend dak met bitumen dakbedekking. Daar moet het dak van de uitbouw op gaan aansluiten. De buitenzijde moet worden voorzien van onderhoudsvrij hout dat vergrijst. In de uitbouw moet elektra en verwarming worden aangelegd. De renovatie van het chalet omvat: - Vervanging van alle kozijnen en de schuifpui door kunststof - Wijzigen van de indeling en tussenmuren - Verwijderen van het verlaagd plafond en isoleren van het dak - Plaatsen van een nieuwe badkamer met apart toilet (o.a. aansluitingen verleggen) - Aansluitingen in de keuken verleggen - Vervangen van de cv-installatie. Er is nu een oude kleine cv-ketel. We willen een afspraak maken om de klus op locatie met u te bespreken en alles in te laten meten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Chalet binnen en buiten renoveren

Ik heb zojuist een chalet gekocht in Ermelo. Ik wil graag nieuwe dakbekleding en ook het Electrabel dient gemoderniseerd te worden (stoppen uitbreiding). Ook het vervangen van 1 raam en het plaatsen van dubbele beglazing moet gebeuren. Daarnaast heb ik een budget over voor verdere modernisering. Op ons wensenlijstje staat het vernieuwen van de keuken, badkamer (gedateerd uiterlijk). Op de buitenkant zijn een aantal plaatsen met verrot hout. Ik ben benieuwd wat de kosten van ingrijpende vervanging zullen zijn.

Stacaravan renoveren

Ik heb een vakantiechalet van 11 x 3,6 meter dat ik wil laten voorzien van Royal Crest Kunststof Vinylbekleding. Ik heb berekend dat het om ongeveer 70 tot 75 m² gaat. Verder wil ik de houten deurkozijnen en het raam laten schuren, gronden en aflakken. Het chalet staat op een recreatiepark. Nu na het seizoen is het toegestaan om daar aan te werken. Ik ontvang graag uw offerte.

Badkamer laten renoveren

Graag wil ik mijn badkamer laten renoveren. Ik wil dit doen met Dumaplast PVC bekleding i.p.v. tegels. Ook wil ik een nieuw plafond, (inloop?) douche en vloer. Het gaat om de badkamer in mijn chalet. Ik heb nog geen materialen ingekocht. De badkamer is ongeveer 2.40 bij 2.70 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Zeil en bekleding meubels vervangen in chalet

Ik zoek een textiel bedrijf of iets dergelijks die een chalet qua binnenzijde kan renoveren (zeil vloer en vaste ronde bank (8 x kussens zit en rug / hoek kussen zit en rug en 6 stoelen alleen zitkussen). Het zeil is 45 m2 woonkamer/keuken 3 kleine slaapkamers. Toilet en badkamer circa 3 m2). Offerte dient te zijn inclusief leveren, verwijderen en aanbrengen.

Arcabo Orlando chalet renoveren

Mijn Arcabo Orlando chalet heeft houtrot er zit nu Canexel op. Ik zou het graag opnieuw willen laten bekleden met kunststof. Het huisje is 4 bij 10 meter en ongeveer 2 meter hoog. Ik heb een schuifpui met glazen ramen en veel ramen.

Chalet binnen en buiten renoveren

Ik wil graag een chalet laten renoveren: Het betreft het vernieuwen van de buitenbekleding en voorzien van isolatie. Het vervangen van aluminium kozijnen door hardhout of kunststof met dubbel glas. Het aanleggen van centrale verwarming in de woonkamer, de keuken, badkamer, slaapkamer. Het vervangen van de keuken. Nieuwe keuken met inbouwapparatuur: koel/vries combinatie, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat. Plafonds: houten schrootjes verwijderen en vervangen door (gips)platen en aanbrengen isolatie. Het chalet is 10.50 meter x 3.15 meter. Per 1 augustus heb ik het chalet in mijn bezit. Voor die tijd kan er wel gekeken worden maar ik wil graag eerst een indicatie van de kosten.

Woning en recreatiewoning renoveren

Ik woon in een oude woning uit bouwjaar 1843. Het is een woning met 2 woonlagen, namelijk de begane grond en 1e verdieping. In 2007 is de bovenverdieping vernieuwd. Ik heb op de begane grond al een rookkanaal en wil dit laten doortrekken op de 1e verdieping en door het pannendak. Er is overigens geen schoorsteen. Verder heb ik hier op korte afstand van mijn woning een recreatiewoning met een plat dak. Het is een chalet van ongeveer 50 m² dat op wielen staat. Het chalet is enigszins verzakt en ik wil het laten opkrikken, zodat het weer waterpas komt te staan. Ook wil ik in het chalet een gedeelte van de houten vloer van de slaapkamer laten vervangen en de vloer daarbij ook laten isoleren. Ik denk dat het om een stuk van 2,5 x 3 meter gaat. Ik maak graag een afspraak om beide klussen te bespreken en ontvang daarna uw gespecificeerde offerte.

Recreatiewoning renoveren en tuinhuisje vervangen

Recreatiewoning, een standaard chalet, renoveren: de woning/caravan heeft drie jaar leeg gestaan. Er moet een nieuwe keuken en badkamer geplaatst worden. Ventilatie aanbrengen. Binnenzijde lijkt afgetimmerd te zijn met spaanplaat. De buitenzijde is van kunststof. En een houten tuinhuisje moet worden vernieuwd. Het huisje is circa 2 x 3 meter. Er is water, gas en elektra in de woning. Sommige chalets worden permanent bewoond. De recreatiewoning is 60 vierkante meter, type "veranda" op Droompark Molen.

Badkamer in chalet renoveren

Bad verwijderen voor een inloopdouche, tegelpanelen aanbrengen, hangtoilet plaatsen, de wastafel en kast verhangen en een nieuwe vloer. Oppervlakte is 3 meter lang 2.5 meter breed 2.5 meter hoog.