Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinhuis opmetselen:

Tuinhuis opmetselen

Ik heb een tuinhuisje van 5 x 4 meter. Met 5 ramen en 2 deuren opnieuw opmetselen, zogezegd een 2e muur er omheen en tevens isoleren. De hoogte is 2.10 meter en er zit een goede isolatie boven.
Onze klant uit Roggel (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuis opmetselen uit heel Nederland:

Muur opmetselen in de tuin

Wij overwegen om eind december een oud en vergaan tuinhuis te gaan verwijderen. We willen dan aan de kant van onze buren een bestaande gemetselde muur laten verlengen. Er moet een stuk van ongeveer 3 meter lang worden gebouwd. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten bekijken. Daarbij ontvangen wij graag uw advies en een prijsindicatie.

Borstwering opmetselen onder tuinhuis

Wij hebben een houten tuinhuis van 3 x 3 meter, waarvan de onderzijde rot is. We willen een gemetselde borstwering laten maken en daar het tuinhuis op laten plaatsen. We horen graag of dat mogelijk is en wat de kosten zijn.Wij willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen.

Fundering maken voor een tuinhuis

Aan de achterzijde van onze tuin willen we graag een tuinhuis plaatsen. Hiervoor zal een 40 cm opgehoogde muur gerealiseerd moeten worden, waarvoor wij ook een fundering willen laten storten en tevens een cement dekvloer. Het tuinhuis zal 6 meter breed worden, bestaan uit 2 gedeeltes, en 5 meter diep worden. Daarnaast zal er aan de linkerzijde een afdak worden gerealiseerd van 5 x 3 meter. Het restant van het tuinhuis zal opgetrokken worden in hout, met een plat dak. Graag ontvangen wij een offerte voor : 1. Fundering 6 x 5 meter, indien nodig voor een dergelijk project; 2. Cement dekvloer van 6 x 5 meter; 3. Opmetselen muur van 40 cm hoog, welke in totaal 25,5 meter lang zal zijn. Totale lengte is 29,5 minus 4 meter aan deuropeningen; 4. Indien mogelijk zouden we tevens willen praten over de volledige realisatie van het project.

+/- 50 cm opmetselen voor tuinhuis

Voor ons tuinhuis/tijdelijke woning (10x4 meter) moet ongeveer 50 cm hoog een muur gemetseld worden. In dit muurtje blijven twee stukken open. Een stuk voor de entree deur (+/-100 cm) en een stuk voor de openslaande deuren. (+/-200 cm). Het geheel hoeft niet gevoegd te worden.