Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Posterholt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Posterholt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Posterholt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Posterholt of directe omgeving.

17 klanten uit Posterholt bevelen een bij Casius in Posterholt aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Posterholt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, gevel isoleren en bekleden, canexel vervangen met kunststofpanelen, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Posterholt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Gevel opnieuw voegen

De gevel heeft slechte voegen en er hangt een muffe geur in huis. Ik wil het daarom graag opnieuw laten doen. Ik weet alleen niet hoe groot de gevel is. Graag ontvang ik een offerte.

Berging bekleden

Berging aan huis vast is halfsteens. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien.

Schoorsteen weghalen

Schoorsteen weghalen.

Garage metselen

Ik zou graag een prijs willen hebben voor het metselen van 3 garage wanden. De garage zal 12 bij 5 meter moeten worden. De ruimte waar de garage komt te staan is goed bereikbaar.

Tuinmuur met penanten metselen

Wij willen onze houten schutting van ongeveer 20 meter lengte gaan vervangen en zijn ons hierop aan het oriënteren. We overwegen om er een fundering te laten maken met daarop een halfsteens gemetselde muur van 75 cm hoog. Daarin moeten om de 180 cm penanten worden gemetseld van 200 cm hoog, afgewerkt met een keramische tegel. Tussen de penanten willen we dan later trellisschermen plaatsen. We ontvangen graag uw globale prijsindicatie per mail. Daarna maken we dan de keuze voor het eventueel inplannen van een bezoek.

Metselen en fundering uitbouw

Wij willen een aanbouw aan onze woning maken van ongeveer 5 meter diep en 6 meter breed. Aan de linkerkant is een bestaande muur die blijft staan. Hiervoor zoeken wij iemand die een fundering kan storten en muren opmetselt. 1 muur van 5 bij 3 meter metselen. Plus een stukje muur van 2 m2 en bij de tuindeuren wat metselwerk. Ook leveren materiaal/stenen. Plus dus de fundering.