Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Posterholt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Posterholt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Posterholt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Posterholt of directe omgeving.

17 klanten uit Posterholt bevelen een bij Casius in Posterholt aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Posterholt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, woning opnieuw laten stucen of metselen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen, het isoleren van de gevel en houten vloer, buitenmuur metselen aanbouw, verticale latten gevelbekleding aanbrengen op de uitbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Posterholt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Muurlood aanbrengen boven veranda

Enkele jaren geleden heb ik een veranda van ongeveer 4 meter breed laten plaatsen tegen de achtergevel op het zuidwesten. Er is toen geen loodslab aangebracht en af en toe had ik last van lekkage bij langdurige slagregen. Nu het zoveel geregend heeft, is de lekkage erger geworden. De gevel is uitgevoerd in veldbrandstenen, met een geïsoleerde spouw. Ongeveer 10 jaar geleden gebouwd. Ik wil een loodslab laten aanbrengen volgens bouwkundige voorschriften, dus doorlopend tot het binnenste spouwblad met een opstaande rand.

Het isoleren en stucen van de buitengevel

Ik heb een bakkerij gekocht die omgetoverd wordt naar een woonhuis. Hierbij is het de bedoeling dat de buitenwand wordt geïsoleerd en vervolgens gestuct. Het is de bedoeling dat deze isolatie aan de waarde gaat voldoen van de subsidieregeling. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 120m2 .

Gevel opnieuw voegen

De gevel heeft slechte voegen en er hangt een muffe geur in huis. Ik wil het daarom graag opnieuw laten doen. Ik weet alleen niet hoe groot de gevel is. Graag ontvang ik een offerte.

Berging bekleden

Berging aan huis vast is halfsteens. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien.

Schoorsteen weghalen

Schoorsteen weghalen.

Garage metselen

Ik zou graag een prijs willen hebben voor het metselen van 3 garage wanden. De garage zal 12 bij 5 meter moeten worden. De ruimte waar de garage komt te staan is goed bereikbaar.

Tuinmuur met penanten metselen

Wij willen onze houten schutting van ongeveer 20 meter lengte gaan vervangen en zijn ons hierop aan het oriënteren. We overwegen om er een fundering te laten maken met daarop een halfsteens gemetselde muur van 75 cm hoog. Daarin moeten om de 180 cm penanten worden gemetseld van 200 cm hoog, afgewerkt met een keramische tegel. Tussen de penanten willen we dan later trellisschermen plaatsen. We ontvangen graag uw globale prijsindicatie per mail. Daarna maken we dan de keuze voor het eventueel inplannen van een bezoek.

Metselen en fundering uitbouw

Wij willen een aanbouw aan onze woning maken van ongeveer 5 meter diep en 6 meter breed. Aan de linkerkant is een bestaande muur die blijft staan. Hiervoor zoeken wij iemand die een fundering kan storten en muren opmetselt. 1 muur van 5 bij 3 meter metselen. Plus een stukje muur van 2 m2 en bij de tuindeuren wat metselwerk. Ook leveren materiaal/stenen. Plus dus de fundering.