Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor bekleden van een stenen aanbouw met hout:

Bekleden van een stenen aanbouw met hout

Het gaat om het bekleden van een nieuwe aanbouw (steens binnenmuur) door middel van Afrormosia. De aanbouw is 4,7 meter diep en 7,5 meter lang. De aanbouw is voorzien van enkele ramen. Het hout dient horizontaal aangebracht te worden en voorzien te worden van harde isolatieplaten.
Onze klant uit Montfort (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekleden van een stenen aanbouw met hout uit heel Nederland:

Borstwering vervangen en isoleren

Onder de kozijnen (borstwering) zit houten beplating. Deze stukken willen we met isolatie en stenen strips bekleden. Het zal gaan om ongeveer 10 m2. Tevels zijn we geïnteresseerd in een isolerende laag op alle gevels aan te brengen.

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Buitenmuur verwijderen (stenen met voeg), dan bekleden met steenstrips met isolatie. Gaat om de achterkant van het huis met 2 verdiepingen. Ongeveer 18 m².

Schutting maken met Rabbat planken

Ik wil graag een stenen afscheidingsmuur bekleden met rabat planken en deze deels over een lengte van 5 meter met circa 70-80 cm verhogen.

Lange radiator bekleden

Voor mijn woonkamer wil ik de radiator van 4 meter laten bekleden. Boven de radiator zit een klein, stenen vensterbankje. Aan beide zijden is er ruimte naast de radiator. Wat zou het kosten om de ombouw te plaatsen?

Gevel bekleden met Keralit

Graag een offerte voor het bekleden van 2/3 van een achtergevel. Hieronder staat een overkapping waarvan de platen verwijderd dienen te worden in verband met de opbouw van een steiger. Gevel bestaat uit 83 stenen hoog bij 6.10 meter breed. Stenen beginnen te scheuren te vertonen en voegen vallen eruit, dus impregneren of opnieuw voegen is waarschijnlijk geen optie.

Buitenmuur isoleren en bekleden met hout

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning waar wij vochtdoorslag hebben via de buitenmuur aan de zuidkant. Het is een niet geïsoleerde spouwmuur waarvan de stenen en voegen kennelijk slecht zijn. Ik wil bedrijven graag uitnodigen om de situatie hier met mij te bespreken en te adviseren over de beste aanpak. Een mogelijke keuze is de gevel aan de buitenzijde isoleren en daarna met hout bekleden.

Stenen trap laten bekleden

Ik wil een dichte stenen trap in huis helemaal laten bekleden met tapijt. De trap heeft 15 treden. De vloerbedekking willen we zelf gaan aanschaffen. Er zit nu geen bekleding op.

Voortuin opknappen en renoveren

Wij willen onze voortuin laten renoveren, het betreft een voortuin van tussenwoning met een afmeting van 4,5 x 5.10 m. Beplanting hebben we er zelf al uitgehaald, heg aan voor-en zijkant blijft bestaan. Er ligt nog paadje naar de voordeur en een terrasje onder de erker, deze moeten worden verwijderd. Tuin moet geëgaliseerd worden en daarna met worteldoek bekleden zodat het geheel met grind bedekt kan worden. In het midden wil ik graag een vierkant perkje (ongeveer 1 bij 1,5 m) voor een buxushaagje. De oude klinkers moeten gebruikt worden voor de omranding van het grind en het vierkante perkje. Tevens realisatie van een iets verhoogd voordeurstoepje met een klinker rand maar gevuld met mozaïek zwart/wit tegels. Verder een borderrand realiseren van ongeveer 4 meter lang in de achtertuin (met de oude stenen van de voortuin). Graag nog voor half juli uitvoeren. Ben op maandag en donderdag meestal thuis bereikbaar, verder alleen in de avond.

Woning uit 1900 isoleren

Het betreft een woning met bouwjaar 1900. Muren zijn scheef en de voorgevel staat zelfs schuin naar achteren. Naast nieuwe gevel ervoor metselen of muren bekleden met potdeksel willen we ook de optie van opnieuw stuken meenemen in de beslissing. Enkelsteensmuur. Begane grond van voorzijde, zijkanten en achterzijde van vrijstaand huis. In totaal 125 m2. Gevels met verschillende stenen aangevuld. Het huis is nooit koud of heel warm. Vloer met isolatie is een aantal jaren terug aangebracht. Gewenste afwerking isolatie en in overleg bepaalde afwerking. Graag uw advies in deze + prijsopgave. Meerdere verhalen gehoord en zoek graag iemand met ervaring met woningen van begin 1900. Ook graag even naar het dak kijken.

Trap bekleden

Wij hebben een dichte trap van 14 treden. Sinds 2 jaar wonen wij in dit huis en hebben wij nog niets met de trap gedaan, want de treden zitten flink onder de lijmresten. Graag willen wij weten wat de mogelijkheden hierin zijn en wat het kost. Afhankelijk van prijs bekleden met hout/laminaat of vloerbedekking of ander materiaal, graag advies over mogelijkheden. Om een idee te geven: de trap sluit onderaan aan op een stenen vloer en boven sluit de trap aan op laminaat.