Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Meerssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Meerssen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Meerssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Meerssen of directe omgeving.

77 klanten uit Meerssen bevelen een bij Casius in Meerssen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Meerssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kantoorpand gevel afwerken en isoleren, gevel isoleren, buitengevels renoveren, gevels stucen en isoleren, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren, gevel reinigen, voegen en wit schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Meerssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Herstelwerk garagemuur en voegwerk woonhuis en garage

De achterkant van mijn garage grenst aan een ventweg die circa 2 meter lager ligt dan de garagevloer. Het hoogteverschil tussen de ventweg en de achtermuur van de garage wordt overbrugd door een gemetselde muur van rode baksteen. Bij de zijdelingse aansluiting van deze steunmuur op de keermuur van de buurman is een verticale scheur ontstaan van circa 1,5 meter lang. Een aantal stenen zijn gebarsten en gedeeltelijk naar buiten of opzij verschoven. Ik wil dit graag laten herstellen. Verder is het voegwerk aan de buitenkant van mijn garage en van mijn woonhuis deels slecht en aan herstel toe.

Reatauratie gevel/latei boven voordeur

Bent u een ervaren vakman in restauratie van mergelgevels, levert kwaliteitswerk en komt uw afspraken nauwlettend na? Dan nodig ik u voor de volgende werkzaamheden uit; Het bekijken/beoordelen van de de voorgevel boven de voordeur en advies/gespecificeerde offerte m.b.t. noodzakelijke herstelwerkzaamheden. Het gaat om diverse werkzaamheden rondom de voordeur. Neem u contact met mij op dan maken we een afspraak om het e.e.a. te bespreken. Foto van de gevel bijgevoegd.

Voegen buitenmuur

Een reeds gemetselde buitenmuur, 1 meter breed bij 2 meter hoog, moet nog gevoegd worden.

Bakhuis achter in de tuin ...

Bakhuis achter in de tuin (gastenverblijf). Last van doorslaand vocht. Gedeelte van de muren bestaat uit mergel. Volgens klant moet de gevel opnieuw gevoegd worden. Graag advies van bedrijf.