Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Margraten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Margraten heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Margraten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Margraten of directe omgeving.

23 klanten uit Margraten bevelen een bij Casius in Margraten aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Margraten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren, buitenmuur isolatie, het renoveren en bekleden van een gemetselde gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Margraten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Gevel bekleden met keralit

Zijgevel gedeeltelijk voorzien van Keralit. Het gaat hier om bekleding vanaf de eerste verdieping t/m de schoorsteen. Dit is over een lengte van 7,20 m en een maximale hoogte van 4,50 m. De schuinte van het dak is plus minus 30 graden. Onze keuze is "Keralit wit (91205/ral9016)". Zie foto voor de gevel

Muur isoleren

Muur west zijde. Hier is na isolatie van 10 jaar water (regen) doorslag. De muur is door en door nat, bij het boren in de garage komt er prut uit de spouwmuur. De zij muur is 7,20 m lang waarvan 2,70 afgesloten is door een garage, waarvan het dak aansluit op de zijgevel. Nu willen we het bovenste gedeelte van de zijgevel ( van garage tot nok plus/minus 4,50) voorzien van een houten, duurzame gevelbekleding tot dak nivo garage. Gaat totaal ongeveer om 50 m2.

Muren metselen voor een uitbouw

90 vierkante meter een rechthoekige blok. Inclusief fundering.

Twee schoorstenen lekkage vrij maken

2 Schoorstenen vertonen lekkage bij slagregen. Wat er moet gebeuren is aan de vakman. Wij denken aan voegen loskoppelen en opnieuw aanbrengen en impregneren. Het is een vrijstaand huis.

Tuinmuur metselen

De schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er een fundering gemaakt worden en een tuinmuur gemetseld. De lengte zal ongeveer 9 meter zijn en 1.80 meter hoog.

Muurtjes metselen voor tuinschuttingen

Er dienen 2 muurtje van 60 cm hoogte en 4 meter lengte gemetseld te worden. Hierna zullen wij zelf de schuttingsdelen hierop plaatsen.

Voegen uitkappen en opnieuw voegen

De voegen uitkappen en opnieuw voegen. Het is de bakstenen voorgevel, huis van 1907. Ongeveer 45 a 50 m2. Nu op snee gevoegd, mag een platte voeg voor terug komen.

Metselwerk in en om de woning

+/- 48m2buiten metselwerk met voegwerk +/- 80 m2 binnen bimsblok geen voegwerk

Binnen en buiten metselwerk

Graag een offerte voor metselwerk voor een garage: Ongeveer 48 m2 buiten metselwerk inclusief voegwerk. Ongeveer 80 m2 binnen metselwerk bimsblok, geen voegwerk.

Schoorsteen invoegen

Ik wil graag dat de schoorsteen uitgekapt en ingevoegd wordt. Het betreft een vrijstaande woning.