Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor hardstenen buitentrap en bordes herstellen:

Hardstenen buitentrap en bordes herstellen

Graag willen wij ons bordes en trappen laten herstellen. Momenteel staan de hardstenen platen niet waterpas en gericht naar het huis waardoor het hemelwater blijft staan. Door de scheuren die er zijn ontstaan door jaren vorst, komt nu water naar binnen gesijpeld. Dit komt vervolgens met druppels in de kelder terecht. Mogelijke oplossing naar ons idee: Gevoelsmatig zouden de stenen platen onder een andere hoek getild moeten worden, waardoor ze weer van het huis af lopen ipv er naar toe. Vervolgens zouden de scheuren uitgefreesd moeten worden en weer opgevuld moeten worden. De afgebrokkelde stukken hardsteen, waar het hek in staat, zal moet worden bijgemaakt.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hardstenen buitentrap en bordes herstellen uit heel Nederland:

Stenen buitentrap renoveren

Prijsopgave en mogelijkheden voor vernieuwen of repareren entree hardstenen bordestrap bij oud huis in Arnhem. 4 treden.

Stenen buitentrap herstellen

Herstel van de stenen buitentrap met 4 hardstenen treden. Deze is oud en nodig aan een reparatie toe. De werkzaamheden moeten plaats vinden, nadat de straatwerkzaamheden voorbij zijn.

Stenen buitentrap herstellen

Graag wil ik mijn stenen buitentrap herstellen. Het betreft een oud pand wat te betreden is met een 4 treden stenen buitentrap met hardstenen treden. Het cement eronder is losgeraakt, gescheurd en sterk verouderd, dat moet nodig hersteld worden. Graag wil ik dat laten gebeuren nadat de straatwerkzaamheden voorbij zijn. Wie kan mij helpen?