Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gemetseld muurtje herstellen:

Gemetseld muurtje herstellen

Ik zoek een metselaar voor herstel aan een muurtje in de voortuin. De muur is 3 meter lang, 50 cm hoog en dubbelsteens gemetseld. Dit metsel- en voegwerk dient hersteld te worden.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gemetseld muurtje herstellen uit heel Nederland:

Complete badkamer renovatie

Het betreft een badkamer van 250 cm lang en 210 cm breed. Deze badkamer wordt volledig vernieuwd (sanitair en tegels zijn al gekocht via Sani Dump Elst) en wij zullen eventueel zelf zorgen dat de ouder badkamer eruit wordt gesloopt en wordt afgevoerd. Aandachtspunten voor de badkamer zijn, - We willen een muurtje gemetseld hebben van ongeveer 80 cm lang, 10 cm breed en 210 cm hoog met in dit muurtje aan beide zijdes een nisje voor het opbergen van bijv. shampoo/zeep (zie 3D tekening van Sani-Dump). - We willen elektra punten toegevoegd hebben in de badkamer (momenteel is er alleen een koord om het licht aan te doen). We hebben een spiegel met LED verlichting en willen daarnaast ook stopcontacten voor bijv. onze elektrische tandenborstel/föhn - Indien mogelijk willen we nog spotjes in het plafond geplaatst hebben. Deze moeten we nog wel aanschaffen dus hier willen we eerst advies over. - De huidige ventilatie willen we laten controleren/verbeteren/vervangen (wat nodig/mogelijk is).

Serre/tuinkamer achterzijde hoekwoning

Wij willen achter onze hoekwoning een serre/tuinkamer van 6,00 meter breed x 3,00 meter diep. Er is reeds een vijver met koi-karpers in de achtertuin die echter volledig binnen deze maatvoering zal vallen en dus binnen het nieuwe gedeelte zal komen te liggen. Aan de buurzijde staat nu een gemetseld muurtje van de uitbouw van de buren. Aan de andere zijde staat nu onze houten tuinpoort naar de zij-brandgang. Op de plaats van de huidige tuinpoort moet een gemetseld muurtje komen van de nieuwe serre/tuinkamer en op een nieuwe plaats in de zij-schutting een nieuwe tuinpoort. Wij willen een glazen serre dak en de lange zijde gewoon open, maar ook een prijs met aan de lange zijde een pui met zoveel mogelijk glas met dubbele openslaande deuren. De huidige achtergevel blijft gewoon intact. Het wordt dus een soort terrasoverkapping of tuinkamer. Ik ben het makkelijkst bereikbaar voor 12.00 uur 's-middags.

Zijmuurtjes metselen aan beide zijden van reeds bestaande open aluminium overkapping.

Wij hebben aan de achterzijde van onze hoekwoning een bestaande aluminium overkapping. Deze is open en wij willen aan allebei de korte zijden een gemetseld muurtje van elk circa 1,80 meter hoog en 3,50 meter lang. Hiervoor dient aan 1 zijde (over circa 3,50 meter) een gedeelte van de houten schutting (met betonpalen) verwijderd te worden. Tevens willen wij nog een derde gemetselde muur van ongeveer 2,20 meter lang en 1,80 meter hoog. Het gaat om in totaal ongeveer 18 m2. aan metselwerk.

Zij-aanbouw realiseren

Ik heb een hoekhuis met achter al een aanbouw, echter zou ik aan de zijkant ook een aanbouw willen in plaats van de poort die er nu zit. Daar zou ik ook aan een kant een deur en een groot raam in willen. De afmetingen zijn 1,5 bij 5.5 meter. Vergunning heb ik proberen uit te zoeken of het nodig is, maar hier ga ik nog over bellen met de gemeente. We willen de gevels gemetseld hebben zoals het huis (huis is uit 2016, opgebouwd uit betond en daarna afgewerkt met bakstenen). Dak willen we dicht. Er staat al een muurtje, geen idee of dit gebruikt kan worden. Wat voor fundering nodig is durf ik niet te zeggen. We willen een complete oplevering: elektra (misschien wat spotjes en een lichtpunt), verwarming: is de vraag, we hebben nu vloerverwarming , maar ik weet niet of dit doorgetrokken moet worden en verder is stucwerk nodig.

Tuinmuurtje opmetselen

In onze tuin hebben wij aan 1 kant (hoekwoning) een halfhoog muurtje met daarbovenop houten kozijnen met ramen. Deze gaan wij verwijderen en daarvoor in de plaats willen wij op 8 punten het muurtje omhoog laten metselen zodat we hier schuttingdelen tussen kunnen plaatsen. Ook moet hier en daar wat voegwerk gerepareerd worden. In totaal zou het bij de 8 punten 68 cm omhoog moeten worden gemetseld, inclusief voeg. De voeg is 1,5 a 2 cm, dit verschilt per stukje, net als de stenen. De muur op 2 verschillende manieren gemetseld: op 1 punt is dit verticaal en op 1 punt horizontaal. De breedte is 21,5 cm, de hoogte 4,6 cm en de lengte 9,5 cm.

Muurtje cementeren

We hebben een muurtje in de tuin gemetseld (om het hoge gedeelte van het lage te scheiden die we graag dik willen laten cementeren (wit). Alleen zijkant en bovenkant. Het gaan om een totaal van +- 15 m2. Het muurtje is 17 meter lang (een U-vorm) en 80 cm hoog.

Deel achterpui dichtmetselen voor het plaatsen van kozijnen

Ik zoek een metselaar die een deel van mijn gevel kan dichtmetselden. De achterdeurkozijn moet eruit en tripexplaat ernaast met frame. Dit moet geheel dichtgemetseld worden. Dit ivm nieuw te plaatsen openslaande deuren ernaast, dus de gemetselde muur moet gaan aansluiten op kozijn. En klein muurtje onder raam metselen. Het metselwerk moet waarschijnlijk enkelsteens gemetseld worden. Het betreft ongeveer 6 m2.

Muur bloembak vernieuwen

Ik heb een bloembak aan de voorkant van mijn gevel. Deze bloembak is 4,5 meter lang en 0,5 meter hoog. Dus grofweg 2,5 m2. Het onderste deel van de bloembak heeft een rode steen en blijft bestaan. De daarop gemetselde gele stenen (zie foto) wil ik vervangen door een grijze waterbestendige steen. Op de bovenkant van het muurtje moet een platte tegel worden gemetseld (lengte 4,5 meter) van een iets donker grijzende kleur. Ook de vensterbank tegel ( lengte 4 meter) moet vervangen worden door een tegel van de iets donker grijzende kleur.

Badkamer opknappen

Momenteel hebben we een badkamer die wel wat aangepast mag worden er staat nu een sta toilet daar willen we een hangtoilet het bad kan blijven zitten ook het wastafel meubel. In de douche willen we graag een muurtje gemetseld hebben ipv de glazen wanden en een regendouche met handdouche en thermostaat kraan. De wanden glad, ook de vloeren de badkamer is ongeveer 2 bij 3. Graag krijgen we een prijsindicatie

Muurtje metselen onderbouw serre

Ik ga een serre aanbouwen van 3 x 4 m en ik wil een bak daaronder hebben. De tuin is lager dan waar de serre komt. Dat stukje verschil moet gemetseld worden. Er is al een betonnen plaat gestort en je kan er goed bijkomen. De ruimte tussen de plaat en onderkant vloer is +/- 40 cm. Dus 2 muurtjes van 4 m x 0,40 cm hoog en 1 van 3 m x 0,40 cm hoog. Ik weet niet of het handiger is om eerst de muren te metselen, of dit pas na het plaatsen van de serre te doen.

Partners

Partners van Casius