Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor boeiborden bekleden met trespa:

Boeiborden bekleden met trespa

Het gaat om de boeiboorden aan de voorkant van het huis op de 2e verdieping. De boeiboord van de water afvoer en het dakkapel. Het huis is 6 meter breed, en ik denk dat alles wat bekleed moet worden bij elkaar 12 meter is.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeiborden bekleden met trespa uit heel Nederland:

Boeiboorden bekleden

Ik wil graag onze boeiborden laten bekleden met een kunststof of metaal. Geen voorkeur voor specifiek materiaal, ik krijg graag advies over de verschillen. Het gaat om de boeiborden langs de hele dakrand, ongeveer 24 meter, in RAL9001. En om een gevelplaat tussen ons huis en de buren, ongeveer 8 meter hoog, in RAL 6004. Ik heb foto's bijgesloten. De buurman (het is een twee-onder-1-kap) heeft ook interesse, dus de kans bestaat dat het twee woningen worden.

Boeiboord met Plastisol bekleden

Ik zoek een gevelspecialist voor het bekleden van mijn boeiborden met plastisol. Het gaat om een vrijstaande woning (begane grond + 1e verdieping, 2e verdieping met schuin pannendak) met overstek , woning is 9. 5 meter bij 7 meter. Onderkant boeiboord dient ook vervangen te worden en het boeiboord voor de garage 6,5 x 0,30 m. momenteel is de wand bekleed met multiplex. Het werk moet plaatsvinden aan alle vier de kanten van de woning. De woning is goed bereikbaar.

Boeiboorden bekleden met Plastisol

Graag een offerte voor het vervangen van bestaande boeiborden door Plastisol. Hoekwoning, 9.77 meter bij 5.15 meter. Onderkant boeiboord dient ook vervangen te worden.

Boeiboord bekleden met Plastisol

Graag willen wij een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van plastisol boeiborden rond om het huis. Heb er geen maten voor, dus graag iemand er naar laten komen kijken. Ongeveer 40 meter waarschijnlijk. Goed toegankelijk dak. Er hoeft geen materiaal afgevoerd te worden.

Boeiboord bekleden met Plastisol

We willen graag boeiborden en windveren op ons huis laten bekleden met Plastisol. Het gaat om het complete dak (ook het bijgebouw) zie foto's. Maten weet ik niet, dus iemand zou langs moeten moet komen om te meten. Dit kan op afspraak.

Dakgoten repareren/renoveren

Dakgoten repareren/ renoveren. Ongeveer 40 meter. De boeiborden bekleden met kunststof panelen.

Boeiboord met Plastisol bekleden

Ik wil graag alle witte houten boeiborden aan onze semi-bungalow laten bekleden met plastisol boeiborden in hagelwit. Het huis op het adres in Elsloo is op GoogleMaps te zien. De boeiborden bevinden zich aan de voorkant rondom de garage en boven de hoofdingang, aan de achterkant rondom de aanbouw en rondom het dak op de eerste verdieping.

Dakkapel met Plastisol laten bekleden

Graag zouden wij een globale prijsindicatie willen ontvangen voor de bekleding van onze dakkapel met Plastisol. Het gaat hierbij om de boeibord aan de voorkant, van 8.5 meter lang, en 2 zijkanten van 3 meter lang. Zijwang circa 3 x 1.5 meter. Ook verneem ik graag de kosten voor het plaatsen van een smalle sierlijst rondom twee boeiborden van 14.5 meter lang en 30 centimeter breed. In week 38 word de dakkapel door onszelf gebouwd.

Boeiborden en goten met Plastisol bekleden

Ik wil de boeiborden en de voorkanten van de goten van mijn in aanbouw zijnde woning in Baarn laten bekleden met Plastisol. Totale lengte ongeveer 70 m1, hoogte ongeveer 30 cm. Ik overweeg de bekleding zo te laten bevestigen dat er enige ruimte (1 a 2 mm) blijft bestaan tussen de hechthouten boeiborden/goten en de bekleding. Gaarne uw advies over de wenselijkheid of noodzaak van deze keuze. Ter illustratie zijn gevels bijgevoegd. De achtergevel ontbreekt (2 lengtes van 9 en 7 meter. Met tussenstuk van ongeveer 1. 75).

Boeiboord met Plastisol bekleden

Monteren van Plastisol aan boeiborden. Maten ongeveer 5.5 meter x 0.35 meter en twee keer zijkanten van 4.5 x 0.35 meter.