Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor binnenmuren metselen:

Binnenmuren metselen

Ik wil drie muren laten metselen, 2 van 17 meter x 4 meter en een van 12,5 meter x 4 meter met een licht poreuze baksteen. Wellicht nog een optie om hierachter een dubbele wand op te metselen, maar dit laatste is nog niet zeker, daarom graag apart vermelden.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenmuren metselen uit heel Nederland:

Kalkzandsteen binnenmuren lijmen en kimband zetten

Wij willen in 2018 in eigen beheer onze nieuwe woning gaan bouwen in Duiven. We zijn nu de begroting aan het opstellen en zoeken partners voor diverse onderdelen. We zoeken een bedrijf dat voor ons de binnenmuren kan metselen met kalkzandsteenblokken. Het gaat om 173 m² met blokken van 12 cm en om 35 m² met blokken van 15 cm. Er moet ook 74 meter kimband worden gezet. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnenmuren in fietsparkeergarage metselen

Een aantal binnenwanden metselen binnen een fietsparkeergarage die we aan het bouwen zijn. Het gaat om wanden voor de natte ruimtes en de meterkasten. Deze hebben diverse afmetingen en vormen. De hoogte is 3.35 meter en de wanden worden geplaatst tussen de vloer en het dek in.

Zagen van verschillende muren

Het betreft een oude woning.Wij willen graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor het volgende: 2 buitenmuren uitzagen voor het plaatsen van nieuwe buitendeuren 100 cm x 210 cm. 2 binnenmuren metselen voor het plaatsen van binnendeuren. En een muur tussen de keuken en woonkamer doorbreken met een afmeting van 350 cm x 230 cm.

Binnen- en buitenmuren nieuw bouwen

We hebben een kavel gekocht. En zijn bezig met zelf een huis naar eigen ontwerp. Wij zijn benieuwd naar jullie m2 prijs voor het metselen van porotherm binnenmuren en het metselen van buitenmuren, alles ex materiaal.

Porotherm binnenmuren metselen

Muren begane grond optrekken uit porotherm blokken van 33 lang en 25 hoog. Metselwerk, total circa 100 m2

Binnenmuren metselen van snelbouwblokken

Gaat hierbij om snel bouw blokken 12cm breed graag prijs per meter gaat hierbij om een winning in Zwolle 140 vierkante meter aan blokken

Nieuwbouwwoning metselen

Metselwerk omvat 300 m2 porotherm, 12 cm, binnenmuren. Buiten 16000 + 3000 gevelstenen. En 2900 klinkers met daarop het metselwerk. Het betonwerk doet de aannemer. Deels staand gemetseld. Het werk starten in de tweede helft van september. Tekening aanwezig inclusief details. Gelieve een vaste aanneemsom op te geven hiervoor.

Porisostuc wanden metselen

Het metselen van alle binnenmuren met Porisostuc 100 mm en 140 mm. Onze nieuwbouwwoning zal naar schatting ongeveer 400 m2 groot worden.

Binnenmuren metselen

Ik heb een oudbouw woning, daar moeten nieuwe binnen muren in van gebakken stenen van ongeveer 2,60 hoog en de lengte varieert van 3,50 tot 6,00 meter.

Meerdere binnenmuren metselen en bepleisteren

Nieuwe binnenwanden metselen en bepleisteren, ongeveer 40m2 Ook betonplaat gelijkvloers , ongeveer 180m2, 12cm dik.

Partners

Partners van Casius