Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor binnenmuren metselen:

Binnenmuren metselen

Ik wil drie muren laten metselen, 2 van 17 meter x 4 meter en een van 12,5 meter x 4 meter met een licht poreuze baksteen. Wellicht nog een optie om hierachter een dubbele wand op te metselen, maar dit laatste is nog niet zeker, daarom graag apart vermelden.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenmuren metselen uit heel Nederland:

Binnen- en buitenmuren nieuw bouwen

We hebben een kavel gekocht. En zijn bezig met zelf een huis naar eigen ontwerp. Wij zijn benieuwd naar jullie m2 prijs voor het metselen van porotherm binnenmuren en het metselen van buitenmuren, alles ex materiaal.

Porotherm binnenmuren metselen

Muren begane grond optrekken uit porotherm blokken van 33 lang en 25 hoog. Metselwerk, total circa 100 m2

Binnenmuren metselen van snelbouwblokken

Gaat hierbij om snel bouw blokken 12cm breed graag prijs per meter gaat hierbij om een winning in Zwolle 140 vierkante meter aan blokken

Nieuwbouwwoning metselen

Metselwerk omvat 300 m2 porotherm, 12 cm, binnenmuren. Buiten 16000 + 3000 gevelstenen. En 2900 klinkers met daarop het metselwerk. Het betonwerk doet de aannemer. Deels staand gemetseld. Het werk starten in de tweede helft van september. Tekening aanwezig inclusief details. Gelieve een vaste aanneemsom op te geven hiervoor.

Porisostuc wanden metselen

Het metselen van alle binnenmuren met Porisostuc 100 mm en 140 mm. Onze nieuwbouwwoning zal naar schatting ongeveer 400 m2 groot worden.

Binnenmuren metselen

Ik heb een oudbouw woning, daar moeten nieuwe binnen muren in van gebakken stenen van ongeveer 2,60 hoog en de lengte varieert van 3,50 tot 6,00 meter.

Meerdere binnenmuren metselen en bepleisteren

Nieuwe binnenwanden metselen en bepleisteren, ongeveer 40m2 Ook betonplaat gelijkvloers , ongeveer 180m2, 12cm dik.

Binnenmuur verwijderen

In ons oude huisje dat op veengrond staat, is een grote horizontale scheur ontstaan in een binnenwand. Ik heb oude tekeningen opgevraagd waarop de bouwaanvraag staat en hoe ze de fundering gemaakt zouden hebben. De plaats van de stenen binnenwanden op de tekening komt niet overeen met waar ze de binnenwanden geplaatst hebben en dan met name wand G en H. In deze muren zijn scheuren ontstaan en dan met name muur G tussen de keuken en slaapkamer. We hebben een keer een knal gehoord maar er niet bij stil gestaan dat dit de muur geweest is. Nu is er een grote horizontale scheur over de volledige breedte van de muur, op sommige plekken kun je er doorheen kijken naar de andere ruimte. Volgens de bouwaanvraag zouden de binnenwanden ergens anders komen of waren, zoals muur G, helemaal niet gepland. Er zou een vide komen, dus ook geen verdiepingsvloer. De mensen die er woonden hebben dus vroeger later besloten dat er wel binnenwanden geplaatst moesten worden en ook een verdiepingsvloer moest komen. De verdiepingsvloer is gemaakt op de tussenbalken K. Voor zover ik dit kan zien zitten die ongeveer 130 cm uit elkaar. Ze steunen waarschijnlijk nu ook op de binnenmuren waar ze die kruisen. Nu is de vraag: komt de scheur nu door het feit dat deze muur geplaatst is waar er geen funderingspalen zitten, is het gewicht te groot en dit in combinatie met de veengrond waar ons huis opstaat.? Aan de vloer is verder niets te zien, deze is net zo scheef als eerst. We willen deze binnenwand G wel verwijderen en dan het gedeelte met de deuren naar de hal en wand H laten staan. Zou dit kunnen.... er zou dan een steunbalk geplaatst moeten worden waar nu wand H zit. Een offerte is moeilijk uit te brengen maar het zou dan in principe gaan om het plaatsen van een steunbalk (eventueel daarbij ook slopen van de muur, afvoeren puin en de keukendeur dicht metselen). Graag ontvangen we hierover advies.

Gevel met keimstenen metselen

Ik ben op zoek naar een collega vakman voor het metselen van de buitengevels en eventueel de binnengevel. De buitengevel is 240 m2 en moet met keimstenen gemetseld worden. Voor de binnenmuren gaat het om ongeveer 100 m2 die gelijmd moeten worden met snel bouwsteen.

Keuken- en sanitairruimte metselen

Graag ontvang ik een offerte voor het metselen van de binnenmuren voor een keuken- en sanitairgroep bij een horecapand. Het zal gaan om ongeveer 65 m2 metselwerk.