Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Maastricht of directe omgeving.

1228 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: appartementen metselen, nieuwbouw buitengevel metselen, metselwerk 100 meter bedrijfspand nieuw, muren isoleren, huis van buiten stucen met isolatie, klampmuur vervangen door nieuwe gevel met isolatie, metselwerk bouw loods, buitengevel van vrijstaande woning bekleden, gevel bekleden met hardhout of zink, buitengevel isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips, gevel spachtelputzen, buitengevel isoleren, gevel volledig verbouwen, boerderijgevels stuken, buitenmuren isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

De voorgevel bekleden met aluminium bekleding

Ik zoek een gevelspecialist die mijn voorgevel kan bekleden met aluminium gevelbekleding. Het gaat om ongeveer 12 m2.

Steenpuin uit spouw halen

Spouwmuur reinigen van een 70-ér jaren woning in Voerendaal (Limburg). De lengte van de gevel is 8 meter en hierin zit zand en puin. Dit moet er uit gehaald worden. De maximale hoogte is 1 meter. Deze werkzaamheden komen regelmatig voor in Limburg. Er zitten nog een aantal soortgelijke opdrachten aan te komen.

PVC gevelbekleding met isolatie aanbrengen

De buitenkant van de woning (20 m2) is dringend aan vernieuwing toe. De gevel bestaat deels uit PVC, die in slechte toestand bevinden. Bij noodweer loopt men de risico voor schade bij de buren en ongedierte. Er zal iets van een steiger aan de pas moeten komen. Moet er ook geïsoleerd worden als het om PVC gevelbekleding gaat?

Gat boren in buitengevel voor afvoerkanaal

Voor het afvoerkanaal van onze nieuwe keuken zou ik graag een gat willen laten maken in de buitengevel met een doorsnede van 150 mm. Het gat moet van buiten naar binnen geboord worden en bevindt zich op ongeveer 4 meter hoogte.

Fundering injecteren en beluchtingsgaten maken

Wij willen onze fundering laten injecteren. Er moeten 4 luchtgaten worden gemaakt. De lengte van de fundering is 29 meter lang en de hoogte is ongeveer 70 centimeter hoog. De klant is niet bekend met de breedte.

Binnenmuren metselen

Ik wil drie muren laten metselen, 2 van 17 meter x 4 meter en een van 12,5 meter x 4 meter met een licht poreuze baksteen. Wellicht nog een optie om hierachter een dubbele wand op te metselen, maar dit laatste is nog niet zeker, daarom graag apart vermelden.

Latei plaatsen in gemetselde schuur

In onze gemetselde schuur willen wij een nieuwe deur plaatsen. De deuropening is reeds gemaakt, er moet alleen een latei geplaatst worden boven de deuropening voordat het kozijn wordt geplaatst. Kan iemand dit voor ons doen?

Vervangen van houten gevelbekleding en boeiboord

In verband met de aanstaande schilder werkzaamheden dienen houten gevelkleding boven de voordeur (150cm x 115cm) en boeiboord (173cm x 43cm) te worden vervangen door houten platen. Boeiboord zit boven de eerste verdieping op 5 a 6 meter hoogte. Ik zoek een vakman die nieuwe houtenplaten kan plaatsen en deze dusdanig kan afwerken zodat de schilder direct aan de slag kan (22 mei aanstaande).

Penanten metselen voor een erfafscheiding

Ik wil in de achtertuin op de erfgrens met mijn buren graag 8 penanten laten metselen met antraciet kleurige stenen. Tussen de penanten wil ik dan de reeds aanwezige tuinschermen laten plaatsen. Er moet tussen de penanten ook een hoogteverschil tussen de percelen worden opgevangen van ongeveer 25 cm. De penanten moeten ook worden gevoegd. Er is nog geen fundering aanwezig. Er is toegang tot de tuin via de garage. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te beoordelen en de klus in te meten. Daarna ontvang ik graag uw prijsindicatie met afzonderlijke posten voor de fundering, de materialen en het metselen en voegen.

Gemetselde enkelsteens tuinmuur realiseren

Ik wil een tuinmuur laten metselen van 25 meter lang en 1.80 meter hoog. We willen een enkelsteens muur met gemetselde pilaren voor de stevigheid en een goede fundering. Graag een offerte voor maken fundering, metselen en afvoegen exclusief de stenen.

Gemetselde tuinmuur vervangen

Wij hebben een woning in België, op 5 autominuten rijden vanaf Maastricht. Wij willen daar in de tuin graag een oude gemetselde keerwand laten vervangen. De oude muur moet vrij worden gegraven en daarna gesloopt en afgevoerd. Wij laten daarna graag een buitenmuur metselen van ongeveer 50 meter lang en qua hoogte oplopend van 30 naar 110 cm. De aarde moet weer worden aangevuld. Wij kunnen zelf alle metselstenen aanleveren. Wij laten dit werk graag in de lente uitvoeren, na de vorstperiode. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Sierpleister en isolatie op de gevel aanbrengen

Wij hebben een pand waarvan 300 m2 geïsoleerd & gepleisterd moet worden. Isolatie 20 cm (Rd ~9).

Schoorsteen opnieuw metselen

Ik had graag informatie over het opnieuw metselen van een schoorsteen. De schoorsteen dient alleen voor afzuigkap. Tevens zou u me ook een vrijblijvende offerte kunnen toesturen voor weghalen schoorsteen en dat er dan zo'n pijp op komt.

Tuinhuis metselen

Wij willen graag een nieuw tuinhuisje hebben gemetseld.

Metselwerk uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een collegavakman die bij een drietal woningen de voor- en achtergevel, binnen en buitenwerk, gemetseld dient te worden. Verder moeten er 6 spitzen van 80 cm opgemetseld worden. De werkzaamheden dienen op 12 september te starten.

Muurtje laten metselen

Er dient een buitenmuurtje van ongeveer 2 meter hoog en 2.30 meter breed, dubbelsteens, opgemetseld te worden. Het graven van een fundering dient ook uitgevoerd te worden. De metselstenen standaard zijn voorhanden. Wij zullen zelf de oude erfafscheiding verwijderen.

Schoorsteen deels renoveren

Ik wil graag 1 kant van het schoorsteen metselwerk renoveren en lood laten bijwerken. Het gaat om een stuk van ongeveer 1 meter bij 1 meter. De andere drie kanten zijn recent gedaan door de buren. Graag uw prijsopgave.

Erfafscheiding metselen

Het betreft het laten metselen van een tuinmuur die zal dienen als erfafscheiding. De muur komt aansluitend op een bestaande muur. Hoogte 2.1 meter en lengte ca. 10 meter inclusief fundering. Graag uw offerte inclusief de levering van rode bakstenen.

Afscheidingsmuur op erfgrens metselen

Er dient een muur met een lengte van circa 14 meter en een hoogte van 2 meter gemetseld te worden. Hiervoor zijn 2 opties: Optie 1 een muur van bakstenen; Optie 2 muur van betonblokken en gestuct.

Gevel reinigen en impregneren

Voorgevel en zijgevel reinigen. Zijgevel daarna ook impregneren. Het gaat om een twee onder 1 kap woning. Ik wil de gevel gezandstraald hebben. Op de zijgevel staat de regen, dus deze wil ik laten impregneren.

Luifel aan uitbouw opnieuw bevestigen

De luifel dient opnieuw bevestigd te worden. De luifel is 3.5 meter breed en heeft twee bevestigingspunten waar de stenen los zitten. Een aantal bakstenen moeten uitgekapt en opnieuw ingemetseld en gevoegd worden. Verder het daklood opnieuw invoegen bij de uitbouw. Dat is een meter of vijf.

Voegen herstellen van scheidingsmuur

Een scheidingsmuurtje tussen oprit en openbare weg van ongeveer 5 x 1.5 meter maximaal dient opnieuw gevoegd te worden.

Gevellekkage bij de buren

In onze achtertuin staat een glazen kasje, tegen de muur van de zijburen. Bij de zijburen treedt nu lekkage op en waarschijnlijk komt dat omdat de afwatering niet goed gaat, en er zich water in de muur ophoopt. Daarom moet er een stuk plank worden afgezaagd, zodat er weer ruimte voor afwatering komt. Graag willen wij deze klus op zo kort mogelijke termijn geklaard hebben. Kunt u zo spoedig mogelijk contact met mij opnemen?

Gat boren vanuit de keuken naar buiten

In de bakstenen muur dient een gat geboord te worden van 150 mm ten behoeve van een afzuigkap. Graag laat ik deze werkzaamheden op korte termijn uitvoeren.

Hardstenen dorpel vervangen

De hardstenen voordeurdorpel is gebarsten en moet vervangen worden. De voordeur piept hierdoor ontzettend. Bij vorst komt de dorpel omhoog.