Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Maastricht of directe omgeving.

1268 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en bekleden van een gevel met steenstrips, vervangen van drie balkonnen, gevelbekleding en 13 dakramen inclusief schuifpui vervangen van woonboot, verflaag verwijderen gevels en bekleden met steenstrips, een gevel voorzien van isolatie en steenstrips, vervangen van isolatie en gevelbekleding, gevel renoveren, gevel realiseren, het verwijderen van gevelbekleding en het aanbrengen van sierpleister, buitengevels van buitenaf isoleren, gevel renoveren, gevelrenovatie, gevel isoleren en bedekken, gevel nieuwbouwwoning isoleren, buitenmuren isoleren en stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Asbest verwijderen en gevel isoleren

Op de zijgevel zitten asbest leien, die worden verwijderd en daarvoor wil ik terug een muur die gevoegd is en enigszins isolerend dus dacht ik aan spuitkurk. Situatie: zijgevel steekt boven het dak van de buren uit. De gevel is 30 m2.

Gemetseld muurtje herstellen

Ik zoek een metselaar voor herstel aan een muurtje in de voortuin. De muur is 3 meter lang, 50 cm hoog en dubbelsteens gemetseld. Dit metsel- en voegwerk dient hersteld te worden.

Boeiborden bekleden met trespa

Het gaat om de boeiboorden aan de voorkant van het huis op de 2e verdieping. De boeiboord van de water afvoer en het dakkapel. Het huis is 6 meter breed, en ik denk dat alles wat bekleed moet worden bij elkaar 12 meter is.

Gevel reinigen en bekleding vervangen

Ik zoek een gevelspecialist die mijn bekleden gevel deels kan vervangen en reinigen. Het gaat om een licht metalen gevel voor een bedrijfspand waar gaten in gemaakt zijn. Dit gedeelte (25 m2) dient vervangen te worden.

Schoorsteen voegen en deel zijkant huis impregneren

Bij hevige regen druppelt er regen via de schoorsteen naar binnen. Schoorsteen is al eerder geïmpregneerd. Heeft aantal jaren geholpen. Nu lijken de voegen van de schoorsteen slecht. Graag ontvang ik een offerte om dit probleem te verhelpen.

Het isoleren en bekleden van de gehele gevel van een bungalow

Ik zoek een gevelspecialist die alle gevels van mijn bungalow kan isoleren, bekleden en afwerken in een witte kleur. De totale oppervlakte komt neer op ongeveer 110 m2. De gemiddelde gevelhoogte is 3 meter. De bungalow is zeer goed bereikbaar. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Metselwerk uitvoeren

Vakman voor gemetselde halfsteensmuur(eenzijdig gevoegd) van 3,70 meter lang en 3,10 hoog die voor een zelfde muur geplaatst gaat worden. Prijsopgave graag inclusief de gele bakstenen van een normaal formaat die in de huizenbouw gebruikt word.

Buitengevel isoleren en stucen

Ik wil mijn volledige buitengevel laten isoleren en bepleisteren. De RC waarde moet minimaal 7 zijn. De buitengevel is minimaal 100 m2.

De voorgevel bekleden met aluminium bekleding

Ik zoek een gevelspecialist die mijn voorgevel kan bekleden met aluminium gevelbekleding. Het gaat om ongeveer 12 m2.

Steenpuin uit spouw halen

Spouwmuur reinigen van een 70-ér jaren woning in Voerendaal (Limburg). De lengte van de gevel is 8 meter en hierin zit zand en puin. Dit moet er uit gehaald worden. De maximale hoogte is 1 meter. Deze werkzaamheden komen regelmatig voor in Limburg. Er zitten nog een aantal soortgelijke opdrachten aan te komen.

PVC gevelbekleding met isolatie aanbrengen

De buitenkant van de woning (20 m2) is dringend aan vernieuwing toe. De gevel bestaat deels uit PVC, die in slechte toestand bevinden. Bij noodweer loopt men de risico voor schade bij de buren en ongedierte. Er zal iets van een steiger aan de pas moeten komen. Moet er ook geïsoleerd worden als het om PVC gevelbekleding gaat?

Gat boren in buitengevel voor afvoerkanaal

Voor het afvoerkanaal van onze nieuwe keuken zou ik graag een gat willen laten maken in de buitengevel met een doorsnede van 150 mm. Het gat moet van buiten naar binnen geboord worden en bevindt zich op ongeveer 4 meter hoogte.

Fundering injecteren en beluchtingsgaten maken

Wij willen onze fundering laten injecteren. Er moeten 4 luchtgaten worden gemaakt. De lengte van de fundering is 29 meter lang en de hoogte is ongeveer 70 centimeter hoog. De klant is niet bekend met de breedte.

Binnenmuren metselen

Ik wil drie muren laten metselen, 2 van 17 meter x 4 meter en een van 12,5 meter x 4 meter met een licht poreuze baksteen. Wellicht nog een optie om hierachter een dubbele wand op te metselen, maar dit laatste is nog niet zeker, daarom graag apart vermelden.

Latei plaatsen in gemetselde schuur

In onze gemetselde schuur willen wij een nieuwe deur plaatsen. De deuropening is reeds gemaakt, er moet alleen een latei geplaatst worden boven de deuropening voordat het kozijn wordt geplaatst. Kan iemand dit voor ons doen?

Vervangen van houten gevelbekleding en boeiboord

In verband met de aanstaande schilder werkzaamheden dienen houten gevelkleding boven de voordeur (150cm x 115cm) en boeiboord (173cm x 43cm) te worden vervangen door houten platen. Boeiboord zit boven de eerste verdieping op 5 a 6 meter hoogte. Ik zoek een vakman die nieuwe houtenplaten kan plaatsen en deze dusdanig kan afwerken zodat de schilder direct aan de slag kan (22 mei aanstaande).

Penanten metselen voor een erfafscheiding

Ik wil in de achtertuin op de erfgrens met mijn buren graag 8 penanten laten metselen met antraciet kleurige stenen. Tussen de penanten wil ik dan de reeds aanwezige tuinschermen laten plaatsen. Er moet tussen de penanten ook een hoogteverschil tussen de percelen worden opgevangen van ongeveer 25 cm. De penanten moeten ook worden gevoegd. Er is nog geen fundering aanwezig. Er is toegang tot de tuin via de garage. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te beoordelen en de klus in te meten. Daarna ontvang ik graag uw prijsindicatie met afzonderlijke posten voor de fundering, de materialen en het metselen en voegen.

Gemetselde enkelsteens tuinmuur realiseren

Ik wil een tuinmuur laten metselen van 25 meter lang en 1.80 meter hoog. We willen een enkelsteens muur met gemetselde pilaren voor de stevigheid en een goede fundering. Graag een offerte voor maken fundering, metselen en afvoegen exclusief de stenen.

Gemetselde tuinmuur vervangen

Wij hebben een woning in België, op 5 autominuten rijden vanaf Maastricht. Wij willen daar in de tuin graag een oude gemetselde keerwand laten vervangen. De oude muur moet vrij worden gegraven en daarna gesloopt en afgevoerd. Wij laten daarna graag een buitenmuur metselen van ongeveer 50 meter lang en qua hoogte oplopend van 30 naar 110 cm. De aarde moet weer worden aangevuld. Wij kunnen zelf alle metselstenen aanleveren. Wij laten dit werk graag in de lente uitvoeren, na de vorstperiode. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Sierpleister en isolatie op de gevel aanbrengen

Wij hebben een pand waarvan 300 m2 geïsoleerd & gepleisterd moet worden. Isolatie 20 cm (Rd ~9).

Schoorsteen opnieuw metselen

Ik had graag informatie over het opnieuw metselen van een schoorsteen. De schoorsteen dient alleen voor afzuigkap. Tevens zou u me ook een vrijblijvende offerte kunnen toesturen voor weghalen schoorsteen en dat er dan zo'n pijp op komt.

Tuinhuis metselen

Wij willen graag een nieuw tuinhuisje hebben gemetseld.

Metselwerk uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een collegavakman die bij een drietal woningen de voor- en achtergevel, binnen en buitenwerk, gemetseld dient te worden. Verder moeten er 6 spitzen van 80 cm opgemetseld worden. De werkzaamheden dienen op 12 september te starten.

Muurtje laten metselen

Er dient een buitenmuurtje van ongeveer 2 meter hoog en 2.30 meter breed, dubbelsteens, opgemetseld te worden. Het graven van een fundering dient ook uitgevoerd te worden. De metselstenen standaard zijn voorhanden. Wij zullen zelf de oude erfafscheiding verwijderen.

Schoorsteen deels renoveren

Ik wil graag 1 kant van het schoorsteen metselwerk renoveren en lood laten bijwerken. Het gaat om een stuk van ongeveer 1 meter bij 1 meter. De andere drie kanten zijn recent gedaan door de buren. Graag uw prijsopgave.