Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Maasbracht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Maasbracht heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Maasbracht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Maasbracht of directe omgeving.

29 klanten uit Maasbracht bevelen een bij Casius in Maasbracht aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Maasbracht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: hellend dak en buitengevel vernieuwen, nwe gevel achterzijde huis, hardhouten gevelbekleding, het isoleren van de spouwmuren van de vrijstaande woning, muren van betonblokken bekleden tegen vochtoverlast, gevelbekleding vervangen door kunststof, alle buitenmuren isoleren en afwerken, 250-300 m2 Muren isoleren, het isoleren en stucen van de buitengevel, buitengevel isoleren en stuken, gevel bekleden, gevelrenovatie, gevelbekleding vervangen, gevel renoveren, gevel van bungalow bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Maasbracht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Gevel opknappen

We willen 2 voorgevel waar vochtplekken terug blijven komen laten opknappen met stedentrip matjes. Welke prijs moeten we aan denken?

Schoorsteen voegen

Het lekt op zolder langs de schoorsteen. Volgens een dakdekker moet de schoorsteen gevoegd worden. Het gaat om een huis uit 1982, de schoorsteen zit rond de 2e verdieping en is goed bereikbaar.

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen renoveren inclusief lood: - er zitten maar drie stenen echt los, die moeten vastgezet worden. - het voegwerk moet geheel opnieuw gedaan worden - en een nieuwe loodrand erin zetten, het lood kan ik eventueel zelf aanschaffen. Zie de bijgevoegde foto. Een steiger kan ik er zelf neerzetten.

Uitbouw metselen

Het betreft het metselwerk voor een uitbouw. Het zal gaan om 23.2 m2 spouwmuur zonder isolatie waarvan 9.4 m2 voegen aan de buitenzijde. De hoogte is 2.80 meter. Daarnaast die de garage muur verhoogd te worden, spouwmuur zonder isolatie.Het gaat om 16 strekkende meters 20 cm verhogen en voegen aan de buitenzijde, De fundering is aanwezig, de stenen en ander bouwmaterail is in overleg.

Voegwerk gevel vernieuwen

Voegwerk van een deel van een muur vernieuwen. Het gaat om ongeveer 15 m2, wellicht wat minder.

Dichtmaken terrasoverkapping

Muurtjes metselen. Fundamenten zijn gestort. Zijmuur van 4,5 meter breed en 2,5 meter hoog met raam van 2.20 bij 1.20. Klein hoek muurtje van 2,65 hoog en dan 80 cm breed en 40 cm breed. Muur 2.50 hoog en 2.30 breed met ook een raam. Alle materialen/stenen ook leveren. Ik kan eventueel zelf meewerken.

Gevel reinigen

Half vrijstaand huis wil alleen voor- en zijkant van huis laten reinigen.

32 meter muur bestaande uit pinanten met ...

32 meter muur bestaande uit pinanten met daartussen een muur 0,7 m hoog met rollaag