Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor isoleren buitenmuren:

Isoleren buitenmuren

Wij zouden graag de buitenmuren willen laten isoleren. Het gaat om een isoleren van keuken (een soort aanbouw met plat dak. het dak steekt ongeveer 10 cm uit). Plusminus 25 m² willen wij geïsoleerd en afgewerkt zien. De hoogt van de bouw is 2,5 meter. De gevel is goed te bereiken.
Onze klant uit Landgraaf (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren buitenmuren uit heel Nederland:

Het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder

Bij de verbouwing van deze woning jaren 30 woning is een onderdeel het isoleren van de buitenmuren aan de binnenzijde van de woning. Het betreft ongeveer 150 M2 aan oppervlakte. Het gaat om de begane grond en de eerste verdieping. Op de begane grond zijn 5 ramen, 2 erkers en 1 x openslaande deuren naar buiten. Op de eerste verdieping zijn 4 ramen, 1 erker en 1 x openslaande deuren naar balkon. Voorzetwand met afwerking in gipsplaat (gyproc) / plaatmateriaal. Zolder 9 x 4.5 meter schuinaflopend naar de nok van 4 meter hoog, tussen de binten in isoleren van binnenuit.

Icynene isolatie aanbrengen in woning

Ik ben op zoek naar een isolatiespecialist die mijn plafond en twee buitenmuren thermisch kan isoleren. Betreft totaal ongeveer 50 m², de binnenmuur is al verwijderd dus enkel plaatsen van de isolatie. Voorkeur van isolatiemateriaal: Icynene.

Buiten muren isoleren en afwerken met Crepi

Ik wil graag de buitenmuren laten isoleren en af laten werken met Crepi. Het gaat om ongeveer 60 m2, ik verneem graag van u

Wanden isoleren

Ik wil de keuken vervangen door een nieuwe keuken en wil dan de buitenmuren aan de binnenzijde isoleren en mijn vloer isoleren. Totale oppervlakte is ongeveer 30 m2. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman

Buitenmuur isoleren en bekleden

Beide buitenmuren moeten worden geïsoleerd. Daarna afgewerkt met douglas hout. Gepotdekseld. Is ongeveer 150 m2

Het van binnenuit isoleren van de buitenmuren

Graag informatie over thermisch isoleren van binnenkant buitenmuur. Huis is uit jaren 80. Ik wil graag weten, wat het zou kosten, aan voor- en achterkant van de 1e verdieping de binnenkant van de buitenmuur te laten renoveren. Het huis ongeveer 5 meter bij 3 meter, per zijde van de woning dus. Het gaat om drie verschillende kamers die apart verhuurd worden, het lijkt er op dat de buitenmuur verschoven is waardoor er onevenheden zijn bestaan. Ik laat graag een vakman de situatie ter plekken bekijken om daar wat meer advies over uit te brengen.

Buitenmuren isoleren

Het gaat hier om het isoleren van de buitenmuren van een appartement. Het grootste gedeelte van de wand zijn ramen. Het gaat om de voorzijde en de achterzijde van het appartement (ongeveer 13 m2).

Isoleren buitenmuren met goede afwerking

De spouwmuren zijn al geïsoleerd. Wij zouden graag een richtprijs krijgen van een goede isolatie tegen de muren en daarna (waarschijnlijk) cement bepleistering. Maar dat laatste is nog niet zeker. Het gaat om ongeveer 220/250 m2. Belangrijk voor ons is dat de muren mooi blijven en dus niet lelijk en vies worden door weersinvloeden en bomen die in de buurt staan. Wij wonen in een vrijstaand huis van 1965 en ons huis is nu aan de buitenzijde wit. Goed advies is altijd welkom. We hebben ook nog een plat dak te isoleren. Als het financieel haalbaar is willen we 2 isolatie maatregelen nemen om in aanmerking te komen voor 20% subsidie.

Gevel isoleren en afwerken met stucwerk

Isolatie van gedeelte van de buitenmuren van onze woning, ongeveer 75 m2, en afwerken met crepi/ wit stucwerk. Gedeelte van de woning is uitgebouwd en wel geïsoleerd, maar oorspronkelijke gevels zijn niet geïsoleerd. We hebben steensmuren. De twee kop gevels zijn wit geverfd. Het gaat om 2 verdiepingen. Ik denk wel dat een vergunning nodig is.

Bungalow aan de buitenkant isoleren

Het gaat om een bungalow uit de jaren 60. Ik wil de buitenmuren (spouwmuur) laten isoleren. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Partners

Partners van Casius