Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Landgraaf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Landgraaf heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Landgraaf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Landgraaf of directe omgeving.

329 klanten uit Landgraaf bevelen een bij Casius in Landgraaf aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Landgraaf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Landgraaf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Isoleren buitenmuren

Wij zouden graag de buitenmuren willen laten isoleren. Het gaat om een isoleren van keuken (een soort aanbouw met plat dak. het dak steekt ongeveer 10 cm uit). Plusminus 25 m² willen wij geïsoleerd en afgewerkt zien. De hoogt van de bouw is 2,5 meter. De gevel is goed te bereiken.

Gevel isoleren en pleisteren

Ik wil de buitenkant van mijn uitbouw isoleren en daarna pleiseren. De uitbouw is 43 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Gevel bekleden

Oud gebouw met slechte buitenmuren (steen en voegwerk). We zoeken iemand die ons advies kan geven over de verschillende prijzen van gevelbekleding en die ook kan plaatsen.

Aluminium overkapping plaatsen

Het gaat om een herenhuis, 2 onder 1 kap. De buitenmuur/voorgevel is bepleisterd. Een overkapping bij het buiten hof, tussen 2 gebouwen. Het hog loopt uit: van 4 meter breed naar 9 meter breed. De overkapping willen we gebruiken om onder te zitten, soort veranda. In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium Is er een vergunning nodig? Nee, er is geen bouwvergunning nodig Na de eerste week van september kan er gestart worden.

Gevel in originele staat terugbrengen

Het betreft een woning uit 1900. Rondom het grote etalageraam op de begane grond is het pleisterwerk gescheurd en verzakt. Dit wil ik graag laten herstellen of de gevel in originele staat terugbrengen. Het etalageraam is namelijk zo'n 50 jaar geleden geplaatst.

Buitengevel stucen

Buitenwerk Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Buitengevel stucen

Hallo, we willen graag onze buitengevel onder handen nemen (ongeveer 156 m2). We zoeken een soort gevelbekleding wat enige werking kan hebben, want op het moment heeft ons huis enkele scheuren in het stucwerk. Wat kunnen jullie ons aanbevelen?

Voorzetgevel met isolatie plaatsen

Wij hebben geen spouwmuur. Het huis is uit 1917 en ik heb op de neerslag op de dubbelsteensmuur waardoor schimmelvorming ontstaan is aan de binnenzijde. We denken aan het plaatsen aan een voorzet gevel. Maar laten ons graag adviseren. De afmeting van de muur is 4.5 x 2.20 meter.

Tuinmuur maken op de grens

Ik wil een tuinmuur laten maken met de buurman. Gewoon een rechte muur van 9 meter lengte, 2 meter hoog en dubbelsteens met rollaag. Graag een totaalprijs inclusief fundering, voegen etc. Mag een goedkope steen zijn aangezien die wit wordt gemaakt.

Gevelmuur impregneren

Graag willen wij de gevel laten impregneren. De gevel is ongeveer 10 meter lang en 5 meter hoog, hij heeft de vorm van een driehoek. In de gevel is nog een kozijn aanwezig van 1.30 bij 1 meter.

Erfafscheiding metselen bij een kerkgebouw

Wij willen graag een nieuwe erf afscheiding laten metselen bij een kerkgebouw in Landgraaf. - Muur lengte 6.25 meter. - Uitgraven en afvoeren oude keermuur van 70 centimeter hoogte. - Fundering 500 x 250 centimeter storten. - Keermuur 20 cm breed, ongeveer 70 cm hoog en daarna 10 cm muur. - Binnen en buitenblad van betonblokken 100 x 200 x 300 mm. - Spouw 100 mm. - Spouwmuurisolatie steenwol. - Muur hoogte 3000 mm. - Afdekken met betonblok. - Rondom voegen.

Lekkend lood bij de schoorsteen repareren

Op zolder is er bij de schoorsteen een lekkage zichtbaar. Graag laat ik de schoorsteen controleren op lekkage en daar waar mogelijk repareren.

Gevelvoegen renoveren

Bij de koop van de woning is verteld dat de voegen van een deel van de woning slecht zijn en moeten worden vervangen. Over welk deel gerenoveerd dient te worden, en welk werk er precies over uitgevoerd dient te worden laat ik me graag over adviseren. Het gaat om gevelwerk. Er zijn in het verleden al twee partijen geweest, één partij gaf aan een klein stukje te willen repareren, de andere partij wilde graag bijna het hele huis doen. Nu ontvang ik graag goed en eerlijk advies.

Binnen- en buitenmuren van een garage metselen

Alleen muren metselen en voegen binnen buiten muur. Het gaat om ongeveer 115 m2 Binnen oppervlak is circa 59 m2 Buiten oppervlak is circa 56 m2 Prijs opgave inclusief voegen binnen/buiten

Scheidingsmuur opnieuw metselen na stormschade

In verband met stormschade moet de scheidingsmuur opnieuw gemetseld worden: betreft een muur van 6 meter lang, 50 cm hoog en 30 cm breed.

Overkapping schoonmaken

We willen de overkapping aan de achterkant van ons huis laten schoonmaken. Boven- en onderkant. De overkapping zal circa 50 m2 zijn.

Metselen van betonblokken

Onze zoon is een aanbouw achter zijn woning aan het maken. De fundering ligt al en er moeten nu muren worden gemetseld van 2000 betonblokken van 30 x 20 x 10 cm. De metselaar die hij daarvoor had is uitgevallen. Wij zoeken nu met spoed een metselaar die deze klus op korte termijn wil verzorgen. We ontvangen graag een prijsopgave.

Tuinmuren metselen met betonblokken

Ik wil graag tuinmuren / keermuren laten metselen met betonblokken van 20 cm breed. Het gaat om in totaal 45 tot 50 m². De fundering is al aanwezig. Later dit jaar of volgend jaar moet hier een muur met schoonmetselwerk voor worden gemaakt. Ik zal zelf de betonblokken inkopen. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de plaatsing daarvan.

Voegen van de schoorsteen herstellen

De voegen van de schoorsteen zijn gedeeltelijk los of eruit gevallen. Het huis is 2-onder-een kap. Kunnen ook de twee schoorstenen zijn die gevoegd moeten worden. Ik kan dat van beneden niet goed zien. Geen plat dak maar je kunt er gewoon op lopen. Ik vraag en vrijblijvende offerte (schriftelijk) om het te laten repareren. Het is maximaal 2 tot 3 m2 per schoorsteen.

Schoorsteen laten verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de schoorsteen op het dak. Het betreft een tussenwoning en het dak dient na het verwijderen te worden gedicht. Er zijn nog wel pannen aanwezig alleen geen nokpannen. Verder dient een dakdoorvoer gemaakt te worden voor een afzuigkap. Er zit 10 cm isolatie op het dak.

Gevel reinigen en impregneren

Half-vrijstaand huis. Van voorkant, zijkant en bovenverdieping achterkant ( Serre ! ) dienen de voegen vernieuwd te worden, gevelreiniging en impregneren.

Betonnen latei vervangen

De latei boven een raam is slecht en moet vervangen worden 1.20 meter lang, eerste etage.

Renovatie van een buitengevel

Het betreft het renoveren van het buitenstal blad. Er zijn stenen bevroren en deze dienen te worden afgebroken en opgemetseld. De oppervlakte is ongeveer 40 m2.

Spouwmuur voor gevelisolatie schoonmaken

Ik wil mijn spouwmuur laten isoleren, maar eerst moet de spouw schoongemaakt worden. Er ligt tot de tweede steen wat puin en wat metselwerkresten. Graag ontvang ik hier offertes van. Het betreft 1 muur, de andere zijn niet toegankelijk. De muur is circa 9 meter lang.

Schoorsteen opnieuw voegen

Het betreft het opnieuw laten voegen van de schoorsteen op ons dak. Het gaat om ongeveer 5 m2 voegwerk. Ook wil ik een regenkap op de schoorsteen laten plaatsen.