Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Kerkrade te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Kerkrade heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Kerkrade u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Kerkrade of directe omgeving.

372 klanten uit Kerkrade bevelen een bij Casius in Kerkrade aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Kerkrade bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, gevel isoleren en bekleden, canexel vervangen met kunststofpanelen, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Kerkrade staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Gevel isoleren

Gevelisolatie, gebouw is van 1930, half vrijstaand hoekwoning, eigen huis, materialen zou in overleg kunnen. De gevel is ongeveer 8 bij 8 meter. We willen eerst advies en info ophalen.

Een betonnen zijgevel bekleden met kunststof bekleding

Ik zoek een gevelspecialist/stukadoor die mijn betonnen zijgevel zou kunnen bekleden met kunststof bekleding. Wellicht dient de gevel eerst geïsoleerd te worden. Momenteel zit er nog gedateerd stucwerk op de gevel. Het betreft de begane grond, eerste- en tweede verdieping.

Buitengevels isoleren en kozijnen, deuren en schuifpui realiseren

Het gaat om het vervangen van de gevel aan de voorzijde als aan de achterzijde met kozijnen en deuren eventueel met schuifpui aan de achterzijde. Tevens de gevels isoleren. Uiteraard nieuw dubbel glaswerk in de ramen voorzijde telt 3 verdiepingen en achterzijde telt 2 verdiepingen de breedte van het huis is 4,30 meter en de hoogte is bijna 10 meter het betreft een tussenwoning. Ik ga uit van keraliet met aan de bovenzijde een zinken rand tot aan het kozijn.

Gelakt aluminium gevelbekleding aanbrengen

Vrijstaande woning. Opbouw van woning is, gipsblokken 15 cm dik hierop is 10 cm dik tempex isolatie aangebracht waarop stucwerk is aangebracht. Mijn vraag is kan hierop rechtstreeks een stalen regelwerk op geschroefd worden en daarna afgewerkt met aluminium panelen. Belangrijk voor ons is ook de totale dikte van regelwerk inclusief paneel in verband met de breedte van de oprit. De oppervlakte is ongeveer 90 m2.

Sierpleister aanbrengen buitengevel

Ik wil korrel sierpleister aanbrengen aan de buitengevel van mijn woning, minder dan 10 m2.

Buitengevels reinigen

De witte verf op de buitengevels moet worden verwijderd. Hierna zouden er isolatie stucplaten van 16 a 20 cm dik geplaatst moeten worden. Het gaat om een oppervlakte van 200 m2.

Gevelbekleding aanbrengen

De gevels rondom mij woning vertonen vochtproblemen en scheuren. Graag zou ik een afspraak willen maken om de mogelijkheden met u te bespreken om deze problemen op te lossen. De gevels zou ik ook graag willen laten isoleren. De oppervlakte ligt tussen de 80 en 100 m2.

Latei repareren

Latei met betonrot renoveren. Latei is ongeveer 3 meter lang en circa 10 cm hoog.

Gevelbekleding aanbrengen

De gevel van mijn woning bevat op het moment asbesthoudend materiaal, gevel leien. Deze laat ik binnenkort verwijderen en wil het daarna graag laten bekleden. Deze bekleding wil ik graag van hout of van materiaal dat daar op lijkt, uiterlijk van Dutchplank, vezelcement met hout uiterlijk vind ik ook interessant. Het betreft ongeveer 30 m2 in totaal verdeelt over 2 gevels met aan elke kant een kozijn. Ik wil ook graag van de gelegenheid gebruik maken om het huis beter te isoleren. Kunt u mij een offerte sturen voor deze klus.

Voorgevel voegen

De voorgevel van 210 m2 dient te worden gevoegd. De hoogte van de woning tot aan de dakgoot is 8.50 meter. De vakman dient een steiger te leveren en te plaatsen.

Gevel van hout voorzien

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,... ) In welke metaalsoorten heb je interesse? Gelakt aluminium, cortenstaal (roestkleur), geanodiseerd aluminium Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De onderkant van de voorgevel is nu van marmer, en de bovenste verdieping t/m zolder is van baksteen. Dit moet hout worden.

Buitenmuurisolatie aanbrengen

Wij hebben een half vrijstaand huis zonder spouwmuur. Wij willen een offerte vragen voor buitenmuur-isolatie. Het bouwjaar van het huis is 1929. De totaal geveloppervlakte van drie muren zonder ramen en deuren, is ongeveer 150 m2. Het liefst willen wij die afwerken met steenstrips. P.S.: alstublieft niet bellen want ik hoor niet goed. Liefst alleen e-mailen.

Buitengevels isoleren en stuken

Wij willen graag de buitengevels van onze vrijstaande woning isoleren en vervolgens stuken. De oppervlakte is 150 tot 200 m2 exclusief de raampartijen. De gevels zijn nu wit geschilderd.

Buitenmuren schilderen

De buitenmuren zijn wit geverfd in het verleden, deze verf is oud en bladdert af. Ook zouden her en der voegen hersteld moeten worden. Ik weet niet hoeveel vierkante meter precies. U kunt daarvoor langskomen.

Fundering maken en buitenmuurtje erop metselen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte om 2 buitenmuren tussen de erven te metselen van 4 x 2,60 meter. Daarnaast moet er ook een fundering voor een lengte van 4 x 8 meter gemaakt worden.

Buitenmuurtje metselen

Buiten muurtje van 4 bij 2 meter, inclusief fundering. Het muurtje is bedoeld als afscheiding tussen 2 woningen.

Tuinmuur metselen

Wand 1, achterzijde tuin: 2 keer 4 meter lengte met een hoogte van 2.60 meter. Tussen de twee delen komt een deur van 1.20 meter breed en 2.60 meter hoog. Wand 2, zijkant tuin: 8 meter lengte met een hoogte van 2.60 meter en aansluitend 8 meter lengte met een hoogte 2.40 meter. Graag uw berekening voor zowel dubbelsteens als enkelsteens met penanten erin verwerkt, inclusief alle materialen en het plaatsen. Er staat een keermuur tussen onze tuin en die van de buren, daar moet de nieuwe muur tegenaan gezet worden. Telefonisch ben ik dagelijks tot 13.00 uur bereikbaar.

Achtergevel aanpassen en pui repareren

Op dit moment is de afscheiding een complete glaswand. Ik zou een gemetseld muurtje van ongeveer 30/50 cm vanaf de grond willen hebben en daarboven glas (zie foto's huidige toestand). Het muurtje zal ongeveer 1 meter lang moeten worden. Verder zou ik in het woonhuis de rail (zie foto) voor de schuifpui naar de achtertuin willen vervangen. De schuifpui is van aluminium. Deze is versleten en de deur gaat daardoor heel moeilijk open. Het zou mooi zijn als dit uitgevoerd kan worden in de week van 13 t/m 21 augustus. Liever contact opnemen per mail, daar ik overdag telefonisch wat lastig te bereiken ben. Eventueel (hiervoor hoeft hier geen prijs afgegeven te worden) wil ik in overleg ook naar de overkapping van mijn carport kijken om daar verbeteringen in aan te brengen. Ter plaatse te overleggen.

Metselwerk van het tuinmuurtje repareren

Er is een auto tegen de hoek van mijn tuinmuurtje gereden, deze is ervan af. Het gaat om ongeveer 10 bakstenen. Sommige stenen zijn kapot en heb ook geen reserve meer. Het ijzeren hekwerk is ook scheef. Wat gaat mij dit kosten. Zie bijgevoegde foto's.

Muur metselen met betonblokken

Het gaat om een muur van 10 meter en een muur van 5 meter ongeveer daar in moet een klein trapje komen deze muur moet gebouwd worden omdat ik een vlonder boven op wil maken en dat de muur grond tegen moet gaan houden in heb zelf hier zand/cement /betonmolen beton. Blokken en 3 metsel profielen de fundering is af dus je kunt voor de juist offerte gelijk beginnen.

Dubbelsteens muur metselen

Ik wil graag een dubbelsteens muur met een lengte van 4 meter laten metselen.

Lekkende buitenmuur herstellen

Ik heb een huis gebouwd in 2001. Nu heb ik een lekkage door de muur bij een raam. Het gaat om een vrijstaand landhuis. Deze hebben ronde ramen. Boven een raam hebben we een lekkage. Hierdoor bolt het stucwerk helemaal op. Ik denk dat er geen goed leer boven de kozijnen zit. De muur die beschadigd is heeft op 15 cm breuken in het stucwerk. De gehele wand is 6 meter, het kozijn heeft dezelfde grootte.

Muur metselen

Het betreft een erfafscheiding metselen van 880 cm x 240 cm. Ik wil graag een heg laten verwijderen die nu op de plaats staat waar de muur moet komen.

Tuinmuur metselen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het realiseren van een fundering en een tuinmuur met penanten. Deze tuinmuur zal tevens dienst doen als erfafscheiding met de achtergelegen buren. Het betreft metselwerk en wordt gerealiseerd tussen de reeds aanwezige garage, eigendom, en een muur van de achtergelegen buurman. De lengte bedraagt circa 7 meter en een hoogte van maximaal van 2,5 meter. De bovenkant wordt voorzien van een rollaag. Gezien de lengte zullen er ook penanten gemetseld moeten worden. In de penanten worden ook (blinde) leidingen aangebracht om later verlichting te kunnen aanbrengen. Voor het aanleggen van fundering moet nog graafwerk worden verrichten en de aanwezige begroeiing worden verwijderd. Ik had graag een alles omvattende offerte, dus inclusief materialen bakstenen/fundering, en verwijdering van materialen.

Spouwmuur reinigen

In onze 30er-jaren woning is de spouw (8 cm) van de zijgevel verontreinigd met een zanderig mengsel. Het betreft hier een muur van 6,5 meter lang en de verontreiniging zit tot 30 cm. hoog. Tegen de gevel is een garage gebouwd. De werkzaamheden kunnen vanuit de garage worden uitgevoerd. Graag laat ik een vakman beoordelen hoe dit kan worden aangepakt.