Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor reparatie aan een betonnen balkon:

Reparatie aan een betonnen balkon

Aan mijn woning uit bouwjaar 1967 hangt op de 1e verdieping een betonnen balkon. Ik zie dat er enkele scheuren in het beton zijn ontstaan en wil daarover graag het oordeel van een vakman. Ik laat het balkon graag herstellen en wil daarvoor uw offerte ontvangen.
Onze klant uit Herkenbosch (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie aan een betonnen balkon uit heel Nederland:

Betonrotreparatie

Het gaat om de reparatie van een betonnen strook voor de garagepoort van 460 x 30 cm. Het is nu een beetje verbrokkeld. De bewapening komt ook vrij.

Schutting met stormschade laten repareren

Poort/schuttingdeuren tuin zijn kapot door de storm. Schroeven in 1 betonnen paal afgebroken, beide palen gedraaid. Geen bestrating aanwezig. Zie foto's in bijlage. Reparatie op korte termijn.

Betonnen latei op de begane grond repareren

Ik wil graag de latei boven ons woonkamerraam op de begane grond laten repareren. Er zit een scheur in. We laten graag iemand langskomen om te kijken wat de reparatie behelst en wat de kosten moeten worden.

Gat in het plafond repareren

Bij het dichten van een gat in de cv leiding is een gat in het betonnen plafond gemaakt. Het gat is ongeveer 25 cm doorsnee en 10 à 15 cm diep. Dit moet weer gedicht en afgewerkt worden. Ik heb mij laten vertellen dat dit middels een beton reparatie met 2 componenten systeem kan. Het plafond is goed bereikbaar voor de vakman.

Plafond met waterschade repareren

Reparatie van het plafond in de woonkamer na waterschade - 60 bij 30 cm. Betonnen platen met een richel ertussen. Het is al droog maar het spuitwerk is verkleurd en laat los. Dat stuk moet in ieder geval afgestoken worden en opnieuw gespoten.

Reparatie aan de onderzijde van een betonnen vloer

Wij willen de betonvloer in onze woning uit bouwjaar 1964 laten herstellen. Er is corrosie zichtbaar aan de onderzijde. Wij willen graag een afspraak maken met bedrijven die hier ervaring mee hebben om de vloer hier te laten beoordelen. We ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Betonscheur herstellen

Mijn betonnen balkon uitbrengers vertonen scheuren. We willen graag een offerte voor reparatie.

Betonrot in een kelderplafond repareren

Wij hebben een voorlopig koopcontract getekend voor een jaren '30 woning en hebben bij de aankoop ook een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Daarbij bleek dat er in de kelder van ongeveer 2 x 2 meter in het betonnen plafond roestige lijnen zichtbaar zijn. Het beton lijkt wel wat bobbelig, maar er zijn nog niet echt stukken beton losgekomen. Ik zou graag een indicatie krijgen wat de kosten voor reparatie kunnen worden. Er is stahoogte in die kelder. Er staan foto's en een plattegrond van het huis op Funda.

Gevel herstelwerk en tuinmuur maken

We hebben een start laten maken voor een puntgevel restauratie en tuinmuurtje reparatie op 10 juli 2017. Echter het is nog steeds niet klaar. Vandaar dat we graag een nieuwe offerte ontvangen voor het afronden van dit project. De gevel, met betonnen sierwerk, moet zowel aan de binnenkant als de buitenkant, opnieuw hersteld worden. Ik kan u foto's opsturen van de huidige situatie. Locatie is goed bereikbaar.

Betonreparatie meerdere balkons

Het betreft een reparatie van 4 betonnen balkons die op meerdere plekken slecht beton heeft. Er zijn 2 balkons op 1e verdieping van 5 meter lang en 1.50 meter diep, de overige balkons op de 2e verdieping zijn 2,5 meter lang en 1.50 meter diep.

Partners

Partners van Casius