Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Heerlen of directe omgeving.

859 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: appartementen metselen, nieuwbouw buitengevel metselen, metselwerk 100 meter bedrijfspand nieuw, muren isoleren, huis van buiten stucen met isolatie, klampmuur vervangen door nieuwe gevel met isolatie, metselwerk bouw loods, buitengevel van vrijstaande woning bekleden, gevel bekleden met hardhout of zink, buitengevel isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips, gevel spachtelputzen, buitengevel isoleren, gevel volledig verbouwen, boerderijgevels stuken, buitenmuren isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Buitenmuur isoleren en stucen

Wij zoeken een vakman die bij ons een buitenmuur kan isoleren en stucen. Het gaat bij elkaar om zo'n 30 m2 en is goed bereikbaar.

Steens muur metselen

Ik wil een muur metselen, steens, 3,60 meter lang en 1 meter hoog inclusief aanleg benodigde fundering. Offerte graag inclusief alle benodigde materialen (denk ook aan nette afdekplaten op muur.

Tuinafscheiding opnieuw metselen

Ik wil mijn tuinafscheiding opnieuw laten metselen. Dit betreffen 12 kolommen (ongeveer 100 stenen per kolom) welke on de 2 meter staan. Hiertussen komen schuttingen. Liefst zo snel mogelijk

Tuinmuur opnieuw voegen

Ik heb een tuinmuur van 1.80 x 6 meter. De muur vormt de afscheiding tussen mijn buren en mij. De buren hebben een paar jaar geleden hun kant van de muur opnieuw laten voegen. Het voegwerk aan mijn kant van de muur, dat al niet echt goed was, begint nu los te komen en de muur helt inmiddels zichtbaar naar mijn kant. Ik zoek een vakman die dit kan herstellen.

Aanbouw metselen

Wij willen een aanbouw aan de garage realiseren afm. 340x460x340 hoog 275 en zoeken een metselaar die dit op korte termijn kan uitvoeren.

Betonnen console onder een balkon herstellen

Wij hebben aan de voorzijde van onze woning op de 1e verdieping een balkon, dat grenst aan het balkon van de buren. Aan de onderzijde is er een gedeelde betonnen console die de beide balkons ondersteunt. Er is in die console betonrot geconstateerd en wij willen dat graag laten repareren. De maat van de console is ongeveer 120 x 20 cm. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bekijken. Ik ontvang dan graag uw plan van aanpak en een offerte.

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Graag wil ik de houten schroten bij een driekhoekgevel met een basis van 230 cm en hoogte 280 cm laten vervangen door kunststof rabatdelen, b.v. VinyPlus.

Spouw voor isoleren controleren en reinigen

Ik heb offertes aangevraagd voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie en daarbij is er door bedrijven ook in de spouw gekeken bij één van de muren van onze twee-onder-een-kapwoning. Daarbij zijn steen- en cementresten in de spouw gezien. Wij willen nu de gehele spouw laten controleren en laten reinigen, zodat op een later moment de isolatie kan worden aangebracht. Wij ontvangen daarvoor graag een prijsindicatie.

Muur als tuinafscheiding metselen

Muur metselen met betonblokken als tuinafscheiding. Het zal gaan om een muur van 6 lang bij 2 meter hoog.

Gemetselde tuinmuur maken

Wij willen in onze tuin de houten schutting gaan vervangen door een gemetselde tuinmuur van 7 meter lang en 2 meter hoog. Er is inmiddels een procedure gestart voor het kappen van een boom, waarvan de wortels mogelijk in de weg kunnen zitten. We maken graag een afspraak om de situatie hier even te bespreken en ons te laten adviseren over de beste aanpak. We hebben de wens om het werk na de zomervakanties te laten verzorgen.

Metsel- en voegwerk aan traptreden

Aan de voorzijde van mijn woning bevindt zich een tegelpad met drie gemetselde traptreden naar het trottoir. Ik wil die traptreden graag laten opknappen. Ze moeten opnieuw worden gevoegd en indien nodig moeten er losse stenen worden vastgezet. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

Betonnen latei laten vervangen

De latei van 6 meter boven het woonkamerraam van onze bungalow heeft een scheur, waardoor ijzer zichtbaar is. We willen deze vervangen. Tevens enige stenen die gebroken zijn vervangen alsmede enkele scheurtjes in voegen repareren.

Gevel repareren, renoveren en hydrofoberen

Graag met spoed een offerte voor een aantal woningen:gevelreparatie, evt. renovatie en hydrofobeer. Bouwjaar pand: 1946

Voegen van buitenmuren

Ik wil graag de voegen van de buitenmuren laten uitkappen en opnieuw invoegen. Gaat in totaal om ongeveer 80 m2. Betreft drive-in woning dus moet aan grote buitenmuur van begane grond tot 2e verdieping (ongeveer 6 meter hoog).

Gat boren voor houtkachel

Er dient een gat geboord te worden van 17 cm voor de houtkachel. Het gat komt in een zijmuur op 75 cm hoogte op de beneden etage.

Achtergevel renoveren en impregneren

Ik wil mijn achtergevel laten renoveren, voegen vervangen en impregneren. Afmeting is ongeveer 5 meter breedte en 7 meter hoog, begane grond is een kozijn van 4. 80 bij 2. 10 ,en de eerste verdieping 3 kozijnen 90 bij 80. Nog belangrijk Aan de achter gevel is een overkapping geplaatst. In het voorjaar graag aan de werken beginnen. Vakman graag ter plaatse komen lijkt het beste.

Schoorsteenreparatie uitvoeren

Ik wil graag het lood rond mijn schoorsteen laten repareren en 4 combi masterkappen op de schoorsteen plaatsen. Betonplaat verwijderen.

Gevelbeplating, kozijnen en glas vervangen

We wonen in een zelfde soort duplex als deze vraagsteller hieronder, dus we willen graag hetzelfde weten! Ik wil graag een offerte voor een nieuwe voorgevel van een duplex woning. Het gaat om de 1e verdieping en 2e verdieping. 2de verdieping heeft 1 badkamerraam en 1 slaapkamer raam. Eerste verdieping heeft 2 grotere keuken ramen. Gevel moet nieuwe platen krijgen. Gaat dus om nieuwe kozijnen, enkel glas vervangen voor dubbel glas en nieuwe beplating. Alle materialen moeten ook geleverd worden. Momenteel aluminium kozijnen en we willen kunststof kozijnen. Oppervlakte van de beplating weet ik niet precies.

Betonrot op het balkon repareren

Mijn balkon heeft betonrot van ongeveer 40 cm. Het betreft een balkon op de tweede etage van mijn eengezinswoning. Graag ontvang ik een offerte wat het mij gaat kosten om het te repareren.

Voegwerk in een bakstenen muur

Een twee bakstenen hoog muurtje onder de voorgevels van ons 60 meter lange appartementen gebouw moet worden opgeknapt: 1. Voegen verwijderen en vernieuwen; 2. Ventilatieroosters aanbrengen (bijvoorbeeld om de 4 meter); 3. Waar nodig kitten; 4. Bakstenen impregneren met vochtwerende coating. Graag voor de 4 punten gedetailleerde prijsopgave De huidige staat en het gewenst eindresultaat is in de bijlage weergegeven.

Vensterbank vervangen

5.5 meter vensterbank van steen vervangen.

9 m² metselwerk

Splitrocks 32 x 13 x 11

Voegen van de schoorsteen vervangen

De voegen van de schoorsteen zijn slecht en moeten vervangen worden gevoegd. Het is alleen het deel op het dak, dit is de 3e verdieping / zolder.

Voegen in de gevel vervangen

Ik wil graag de achtergevel opnieuw laten voegen, het gaat om een gevel 7 meter breed met hoek en 6 meter hoog. Hierin zitten 3 raamkozijnen van ieder 2 vierkante meter + een pui van 2.30 x 2.60. Totaal gaat het dus +/- om 30 vierkante meter. De bestaande voeg is van zand en valt er grotendeels uit wanneer deze wordt aangeraakt. Graag advies over het materiaal, geborstelde voeg. Daarnaast is er een dilatatievoeg met het huis van de buren die grotendeels open is waardoor er regen tussen de muren komt en binnen voor vochtproblemen zorgt, advies hierover wordt gewaardeerd. Het was ook een zand voeg. Impregneren, of zijn andere mogelijkheden.

Latei plaatsen in een buitenmuur

Het betreft het laten plaatsen van een latei t.b.v. een doorgang van 2 meter breed in een buitenmuur.