Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor natuurstenen platen opnieuw plakken:

Natuurstenen platen opnieuw plakken

Er zijn natuurstenen platen gevallen van de gevel en wij willen nieuwe platen laten plakken door een vakman. Ik kan een foto opsturen.
Onze klant uit Gulpen (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor natuurstenen platen opnieuw plakken uit heel Nederland:

Natuursteen vloer leggen

Het gaat om het leggen van een natuurstenen vloer van circa 65 m2. De platen zijn 50 cm bij 60-100 cm. Dikte 18-20 mm. Indiase gele Zandsteen. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden, er ligt nu een cementdekvloer.

Schoorsteenplaten van natuursteen plaatsen

Er moeten bij ons twee natuurstenen schoorsteenplaten geplaatst worden op twee schoorstenen. De oppervlakte van de bovenzijde van beide schoorstenen is 67 x 100 cm, de platen moeten oversteken, dus wat groter zijn. Ik kan deze kan ik zelf bestellen, maar u mag ze ook leveren en plaatsen. Ik ontvang daarvoor graag uw offerte.

Steenstrips aanbrengen in de woonkamer

Na het verwijderen van de schoorsteen hebben wij underlayment platen geplaatst. Hier overheen willen wij graag natuurstenen strips van 3 tegels op de wand in de woonkamer laten plaatsen. Het gaat in totaal om een oppervlakte van 15 m2.

Stenen buitentrap herstellen

Wij willen graag een natuurstenen buitentrap van 7 treden en ongeveer 207 centimeter breed laten herstellen. Een aantal treden liggen los omdat het metselwerk heeft losgelaten. De trap heeft aan weerszijden een stenen muurtje waaraan een trapleuning is bevestigd. Dit muurtje bestaat uit platen natuursteen met veel scheuren en kapot metselwerk. Hiervan is ook een steen losgekomen. We willen bij het herstel graag zo veel mogelijk de originele materialen laten gebruiken. We maken graag een afspraak om de trap te laten beoordelen en ontvangen graag een offerte voor de reparatie.

Wand en schoorsteen stuken in de woonkamer

Een wand en de schoorsteenmantel in de woonkamer stuken. Ruim geschat zal het 6 x 2,5 meter zijn, 15 m2. De ondergrond is korrelig stucwerk/structuurpleister. Op de schoorsteen zit een natuurstenen platen. De open haard is nog in gebruik. Kunt u zo een indicatie van kosten geven of komt u even kijken?

Vervangen trap en bordes van natuursteen

Vervangen van traptreden en het bordes in een portiek. De trap heeft 6 treden met natuurstenen platen op de treden met een gietijzeren leuning. Daarnaast een natuurstenen plaat van 2 meter breed en 1 meter diep voor de deur vervangen. Deze plaat is kapot, hier willen we graag een nieuwe natuurstenen plaat laten plaatsen. Deze plaat is van Belgisch hardsteen. De leuning van de trap moet gerepareerd worden.

Herstel natuurstenen gevel

Tijdens aflevering van meubels 1 hoog is onze natuurstenen, gevlamde gevel beschadigd bij 3 platen. Ik heb foto's van de beplating die op verzoek gestuurd kunnen worden. Gevel moet dus hersteld worden.

Restauratie natuurstenen trap

Verwijderen van oude platen van trap buiten naar voordeur en vervangen door nieuwe natuurstenen beplating. Toegangstrap van 3 treden voor 2 voordeuren. Lengte ca. 3 meter.

Mijn natuurstenen vloer (marmer) moet ...

Mijn natuurstenen vloer (marmer) moet geschuurd worden om onregelmatigheden (oneffenheden ofwel onderlinge hoogteverschillen tussen tegels of platen) en een beschadigde toplaag te verwijderen. Daarna wil ik graag de vloer Zoeten en Polijsten. Tevens is de vloer gelegd met voegen. Door de onregelmatigheden en grote voegen, blijft soms dwijlwater achter wat erg lelijk is. Hoe kan ook dit opgelost worden? Gaat om ongeveer 50m2.

Het gaat hier om een natuurstenen vloer ...

Het gaat hier om een natuurstenen vloer (graniet) bestaande uit platen van 60 (l) x 30 (b) x 1 (d) cm; deze tegels kan ik apart bij een bedrijf kopen. De vloer zal gelegd moeten worden in onze nieuwbouw woning op de begane grond (ong. 45-50 m2). Ik zou graag een prijs willen ontvangen voor het leggen van de vloer (dus puur het legloon) en evt. materiaalkosten apart. Alvast hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Jos Kelderman